Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(k_azu @ 2016 01 14, 15:21)
as siaip siulyciau nepatingeti ir uzsirasyti i dresuros grupe mirksiukas.gif ypac jei sakot, kad apie sunis neturit daug ziniu. Daug geriau pradeti viska teisingai mokyti, o ne privelti klaidu, o tada bandyti viska taisyti.

Pas mano pussesere nelabai smagios naujienos del Ruki. Is pradziu galvojom, kad ji is jaudulio ar siaip balu namie kartais palieka, nes vis tik voljere pragyveno 2 metus... Bet nuejo pas veterinara neseniai nes kazkaip ar situacija pablogejo ar ka... Bet itaria slapimo nelaikyma  unsure.gif

būtų geriausia...bet aš irgi pasvaigau apie dresūrą ir tuo baigės...nes 1 auto namie, kai vyras darbe-niekur,o mano darbo laikas-tragiškas.Tik tiek,kad biškį kita situacija ,tai susitvarkėm kažkaip. Nepaklusnuolis,bet gero būdo ir šunybių nekrečia-žino,kas galima,o kas ne.

Ojej unsure.gif o koks rekomenduojamas gydymas ? Operacijos nereiks ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 14, 16:34)
būtų geriausia...bet aš irgi pasvaigau apie dresūrą ir tuo baigės...nes 1 auto namie, kai vyras darbe-niekur,o mano darbo laikas-tragiškas.Tik tiek,kad biškį kita situacija ,tai susitvarkėm kažkaip. Nepaklusnuolis,bet gero būdo ir šunybių nekrečia-žino,kas galima,o kas ne.

Ojej  unsure.gif o koks rekomenduojamas gydymas ? Operacijos nereiks ?  g.gif

Pas mane nei masinos nei finansu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 15:56)

Pasidairyk - gal kokia dresūros aikštelė yra netoli, iki kurios galima pavasariop nukulniuot pėstute. O ir nemanau, kad kokiai pamokai ar dviem per mėnesį nesukrapštytumei. Nekainuoja tos pamokos milijono.

Lutute, tavo situacija čia netinka. Tu parsivežei senjorą, kuris su žmogumi senai bendrauja ir žino taisykles. Kai kurios pasikeitė jam, bet labai prisitaikei ir tu. O čia žmonės turi jauną aktyvų šuniuką. Ir, deja, jau su kai kuriais išmoktais dalykais, kurių, kaip suprantu, patys nenori toleruoti. O ir žinios bei jų įsisavinimas kiekvieno žmogaus skirtingas. Tau gal užtenka forume kelias temas perskaityt, kitam ir parodyt poros kartų neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 15:56)

nenusimink console.gif manau,visos padės-pas mus kietos panos renkasi -ir su sportiniais pasiekimais, ir patyrę mirksiukas.gif naminį šunį visai galima išauklėti ir pačiai (čia mano nuomonė),tik reik apsiskaitymo ir žinių. Ir nenuolaidžiauti. Dabar nepamenu-berods REKSAS yra gerų pamokėlių įdėjęs internete.Pasiskaitinėk pradžiai,klausk,kas neaišku - tikrai atsakys.
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 14, 16:09)
Lutute, tavo situacija čia netinka. Tu parsivežei senjorą, kuris su žmogumi senai bendrauja ir žino taisykles. Kai kurios pasikeitė jam, bet labai prisitaikei ir tu. O čia žmonės turi jauną aktyvų šuniuką. Ir, deja, jau su kai kuriais išmoktais dalykais, kurių, kaip suprantu, patys nenori toleruoti. O ir žinios bei jų įsisavinimas kiekvieno žmogaus skirtingas. Tau gal užtenka forume kelias temas perskaityt, kitam ir parodyt poros kartų neužtenka.

Aš žinau,ir tu teisi. Bet žinau ir tai,kad būna situacijų,kai turi verstis pats. Nes nu...nėr lyšnų. Nėr... tongue.gif Tai užtat jei jau visai neįmanoma eit pas dresuotoją,siūlau skaityt skaityt skaityt ir tartis... rolleyes.gif nu nežinau,ar gerai čia sušnekėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 14, 17:13)
nenusimink  console.gif manau,visos padės-pas mus kietos panos renkasi -ir su sportiniais pasiekimais, ir patyrę  mirksiukas.gif naminį šunį visai galima išauklėti ir pačiai (čia mano nuomonė),tik reik apsiskaitymo ir žinių. Ir nenuolaidžiauti. Dabar nepamenu-berods REKSAS yra gerų pamokėlių įdėjęs internete.Pasiskaitinėk pradžiai,klausk,kas neaišku - tikrai atsakys.

Tokios ir as nuomones...Komanda i vieta mano galva supranta...menkas pasiekimas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 16:21)
Tokios ir as nuomones...Komanda i vieta mano galva supranta...menkas pasiekimas... doh.gif

Menkas, bet jau pasiekimas.
Mažiau nuolaidžiaut, sustatyt konkrečias taisyklės šuniui - padalinti viską į juoda ir balta, kad būtų paprasta ir aišku, ir, savaime aišku, to laikytis. Palengva įstosit į vėžias ir bus paprasčiau.

Asmeniškai iš savos patirties galiu pasakyt - kai atsirado Pepė namie, jau planavom pirkt Gralį ir avansą jau buvau sumokėjus, nors dar gimęs nebuvo. Tai kai dabar pamąstau kritiškai... Mes radom tą kalę tokie žali būdami, kad jei ne dresūros pamokos, aš tikrai ją būčiau ištrenkus laukan. Tikrai tikrai, galiu ranką prie širdies dėt. Mane žiauriai kniso kasrytinis paslydimas ant eilinės balos, namų niokojimas (visi sakė fiziškai iškrauti šunį, bet nė vienas nepasakė - kaip tokį šunį iškraut), cypimas ir nuolatinis lojimas. Ir asmeniškai man forumai padėjo mažai. Man reikėjo bent vieno karto, kad kažkas parodytų gyvai. Pora mėnesių dresūros, kurie padėjo net tuos pačius forumus ir video suprasti kitaip. Todėl sakykit ką nori - ne visi gali ir namams šunį išsiauklėt. Kai kuriem tiesiog reikia šiek tiek iš šono pagalbos. O tam, kad nenuklajot į pūdymus, aš visad pasiūlau bent kelias pamokas pas dresuotoją. Man asmeniškai jos atmerkė akis. Tikiu, kad aš tokia ne viena.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 01 14, 18:02)
Menkas, bet jau pasiekimas.
Mažiau nuolaidžiaut, sustatyt konkrečias taisyklės šuniui - padalinti viską į juoda ir balta, kad būtų paprasta ir aišku, ir, savaime aišku, to laikytis. Palengva įstosit į vėžias ir bus paprasčiau.

Asmeniškai iš savos patirties galiu pasakyt - kai atsirado Pepė namie, jau planavom pirkt Gralį ir avansą jau buvau sumokėjus, nors dar gimęs nebuvo. Tai kai dabar pamąstau kritiškai... Mes radom tą kalę tokie žali būdami, kad jei ne dresūros pamokos, aš tikrai ją būčiau ištrenkus laukan. Tikrai tikrai, galiu ranką prie širdies dėt. Mane žiauriai kniso kasrytinis paslydimas ant eilinės balos, namų niokojimas (visi sakė fiziškai iškrauti šunį, bet nė vienas nepasakė - kaip tokį šunį iškraut), cypimas ir nuolatinis lojimas. Ir asmeniškai man forumai padėjo mažai. Man reikėjo bent vieno karto, kad kažkas parodytų gyvai. Pora mėnesių dresūros, kurie padėjo net tuos pačius forumus ir video suprasti kitaip. Todėl sakykit ką nori - ne visi gali ir namams šunį išsiauklėt. Kai kuriem tiesiog reikia šiek tiek iš šono pagalbos. O tam, kad nenuklajot į pūdymus, aš visad pasiūlau bent kelias pamokas pas dresuotoją. Man asmeniškai jos atmerkė akis. Tikiu, kad aš tokia ne viena.

Atrodo skaitai ir supranti ka reiketu daryt,bet kai darai,o tau nepavyksta jausmas ne koks... Kaimynai veze savo suni i "mokslus",bet kaip buvo durnius toks ir liko.... Ateinu pas tevus loja iseinu loja...O ateinu kas diena..Tevuku suo i mane demesio nekreipia...o sitas.(kiemas su kaimynais bendras)O kai dvirati paimi...isvis. atrodo is voljero islips doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 17:19)
Atrodo skaitai ir supranti ka reiketu daryt,bet kai darai,o tau nepavyksta jausmas ne koks... Kaimynai veze savo suni i "mokslus",bet kaip buvo durnius toks ir liko.... Ateinu pas tevus loja iseinu loja...O ateinu kas diena..Tevuku suo i mane demesio nekreipia...o sitas.(kiemas su kaimynais bendras)O kai dvirati paimi...isvis. atrodo is voljero islips doh.gif

Oi, "vežt į mokslus" yra ne šuns dresavimas. Jei šeimininkai nei patys išmoko, nei šunį mokė. Čia vis tiek daugiausia šeimininkui reikia išmokti, suvokti, pamatyti ir žinoti, kaip elgtis. O ne "nuvežiau, palikau ir išmokusį pasiėmiau".

Kitas dalykas - jei žmonės ir dresavo, ir auklėjo, o gal ir neauklėjo - gal jiems tai tinka? O jei tinka jiems, tai jau ne visų kitų reikalas. O jei tas elgesys netinka, tačiau nekelia klausimo ir neieško informacijos, kaip jį pakeisti, tai žmogui irgi neįrodysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 14 sausio 2016 - 16:55
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 13:21)

Yra didelis skirtumas tarp to kai suo supranta ko tu prasai, ir kai suo vykdo tai.
Kur gyvenate? Kuriam mieste? Gal kas parekomenduos dresura netoli esancia. Esant norui visada galima rasti budu. .. kitas reikalas kai noro nera.

Lutute, dabar kaip supratau kazkokius vaistus israse veterinaras bet rodos tik tam, kad garantuotai atmesti slapimtakio uzdegima. Operacijos kaip suprantu tokiuose atvejuose nesiulo - pas ja greiciausiai nelaikymas del kastracijos...

Ai, dar nepasakojau apie savo namu "signalizacija" biggrin.gif nuo Axelio paauglystes pastoviai mokiau tyleti ir gerkles nelaidyti kai kazkas laiptineje praeidavo ar garsiai kalbedavo... Pries pora savaiciu grizau namo vakare ir radau duris aplauzytas - kazkas bande isilauzti doh.gif bet matyt mano sargyba gerai atliko darba ir bjaurybes nusprende kad neverta toliau lauztis... Tai dabar jau net netildau biggrin.gif tegu visi galvoja kad uz duru cerberis sedi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 14 sausio 2016 - 17:30
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 10:36)
naujokas Dzekas.. blush2.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 12:54)
Sake 5 men....

Simpatiskas pacanas wub.gif
Dantukai jau pilnai pasikeite ar dar ne?

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 01 14, 17:19)
Kaimynai veze savo suni i "mokslus",bet kaip buvo durnius toks ir liko....

Neuztenka suni vien i mokslus vezti - labai svarbu uoliai "namu darbus" daryt mirksiukas.gif

QUOTE(k_azu @ 2016 01 14, 18:25)
Operacijos kaip suprantu tokiuose atvejuose nesiulo - pas ja greiciausiai nelaikymas del kastracijos...

Gali bandyt uzklaust kykutes kaip sita beda sprest..kiek pamenu naudoja tokiom kalytem kazkoki "sirupeli"...
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2016 01 14, 18:25)
Lutute, dabar kaip supratau kazkokius vaistus israse veterinaras bet rodos tik tam, kad garantuotai atmesti slapimtakio uzdegima. Operacijos kaip suprantu tokiuose atvejuose nesiulo - pas ja greiciausiai nelaikymas del kastracijos...

Ai, dar nepasakojau apie savo namu "signalizacija" biggrin.gif nuo Axelio paauglystes pastoviai mokiau tyleti ir gerkles nelaidyti kai kazkas laiptineje praeidavo ar garsiai kalbedavo... Pries pora savaiciu grizau namo vakare ir radau duris aplauzytas - kazkas bande isilauzti doh.gif bet matyt mano sargyba gerai atliko darba ir bjaurybes nusprende kad neverta toliau lauztis... Tai dabar jau net netildau  biggrin.gif tegu visi galvoja kad uz duru cerberis sedi  lotuliukas.gif

tai aš ir pamaniau,kad po kastracijos, todėl ir leptelėjau,kad gal operacija pataisytų blush2.gif

ojej,ojej unsure.gif už tai Axeliui prizo reik tongue.gif
mano ryžikas nereaguoja stipriai,jei kas laiptinėj šmirinėja-subumba tik po nosim ir tiek.Bet pamėgintų kas paskambint ar pabelst - tai jau dangus griūva,net netildyk - rezultato nebus biggrin.gif
Vakar tik kažkaip dėmesį atkreipiau,kad per TV suskambėjus nebeatbėga lot biggrin.gif matyt pagaliau suprato,kad durys ir telikas-labai skirtingi dalykai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 14, 19:39)
Simpatiskas pacanas  wub.gif
Dantukai jau pilnai pasikeite ar dar ne?
Neuztenka suni vien i mokslus vezti - labai svarbu uoliai "namu darbus" daryt  mirksiukas.gif
Gali bandyt uzklaust kykutes kaip sita beda sprest..kiek pamenu naudoja tokiom kalytem kazkoki "sirupeli"...

Zinokit neziurejau,o ir nesuprsciau..Kaip katina emiau tai iskrito pieniniai..pirma savaite smile.gif
Atsakyti