QUOTE(k_azu @ 2016 01 14, 15:21)
as siaip siulyciau nepatingeti ir uzsirasyti i dresuros grupe ypac jei sakot, kad apie sunis neturit daug ziniu. Daug geriau pradeti viska teisingai mokyti, o ne privelti klaidu, o tada bandyti viska taisyti.
Pas mano pussesere nelabai smagios naujienos del Ruki. Is pradziu galvojom, kad ji is jaudulio ar siaip balu namie kartais palieka, nes vis tik voljere pragyveno 2 metus... Bet nuejo pas veterinara neseniai nes kazkaip ar situacija pablogejo ar ka... Bet itaria slapimo nelaikyma
Pas mano pussesere nelabai smagios naujienos del Ruki. Is pradziu galvojom, kad ji is jaudulio ar siaip balu namie kartais palieka, nes vis tik voljere pragyveno 2 metus... Bet nuejo pas veterinara neseniai nes kazkaip ar situacija pablogejo ar ka... Bet itaria slapimo nelaikyma
būtų geriausia...bet aš irgi pasvaigau apie dresūrą ir tuo baigės...nes 1 auto namie, kai vyras darbe-niekur,o mano darbo laikas-tragiškas.Tik tiek,kad biškį kita situacija ,tai susitvarkėm kažkaip. Nepaklusnuolis,bet gero būdo ir šunybių nekrečia-žino,kas galima,o kas ne.
Ojej o koks rekomenduojamas gydymas ? Operacijos nereiks ?