Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Po grąžinimosi proceso 4u.gif
[attachmentid=235267]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjxuxsxtxex: 05 sausio 2016 - 17:56
QUOTE(lututė @ 2016 01 05, 18:17)
tada šakutės...pas mane jei iškristų,tai čipas nebepadėtų turbūt-8 aukštas  tongue.gif

Žinau katiną, kuris 3 kartus krito iš 6 aukšto. Gyvas. Ir paskutinį kartą kai mačiau, net labai gyvybingas. Ir vieną sykį tik dėl čipo šeimininkai įrodė, kad tai jų katinas, nes vieni pasiėmė jį ir sako, kad jų. Man tai - viena iš svarbiausių priežasčių čipavimui. Kitu atveju nežinau, kaip vagystės atveju įrodyt, kad tai mano šuo...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 05, 15:09)
wub.gif beveik Pinkio pusbrolis...tik į VA daugiau neša  thumbup.gif
Kiek tas senas ?  bigsmile.gif

Rugsėji 11. Mažam vasarą bus 7...
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2016 01 05, 15:27)
Kaip daznai maudote savo sunis?  Ypac aktualu ilgaplaukiu sunu maudymas. Saviske buvau maudzius turbut praeita ziema arba pavasari, tad siandien nusipirkau Chris Christenen rinkinuka day to day ir ismaudziau. Maudziau tik profilaktiskai, suns kvapas buvo, bet ne stiprus, vos vos jauciamas, taciau kailis buvo nebeblizgus, nusiures.

Kai išsivolioja nesąmonėse ir smirdi tai maudau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2016 01 05, 13:27)
Kaip daznai maudote savo sunis? 

As saviski su sampunu maudau kas 3-4 menesius, bet tik del to, kad pas ji daug baltos spalvos ir nemegstu kai purvas isiseneja. O siaip tik su vandeniu duse ismaudau kiekviena karta kai purvinas grizta, bet pas mus orai kitokie nei lietuvoje...

Rodau savo kalnu ozi. Vakar ejome pasivaikscioti i nedidele "pakalne". Pasiseke, kad tuo metu lietus bovo nustojes bent kelioms valandoms, bet buvo ziauriai vejuota. I virsu kopiant visai nieko buvo tik jau pacioj virsukalnej man teko ropoti keturiom, nes akmenys labai slidus ir purvini buvo. O jau i apacia lipant vos i kelnes neprivariau doh.gif lotuliukas.gif As siektiek prisibijau aukscio, o cia slidziais akmenim ir slidzia slapia zole/ purvu teko leistis tai kartais ant uzpakalio leidausi. Niekad taip nesidziaugiau, kad turiu gerai valdoma suni, kuris gerai supranta komandas "atsargiai" ir "palauk" doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na, ir pagaliau sugriztu su nauju oficialiu "beveisliuku". Tiesa, ir vel ne mano, bet beveik mano tongue.gif pristatau Ruki - mano pusseseres nauja augintine atvykusi is Ispanijos prieglaudos. Kol kas Ruki ir Axelis dar neturejo garbes susipazinti. Ji atvyko pries pora menesiu, bet mergaite yra labai nervinga tad davem laiko apsiprasti namuose. Gal si savaitgali jau susitiksime parke.

user posted image
Atsakyti
Kokie gražūs šunys wub.gif
Atsakyti
Kokios Axelio akys, negaliu atsigrožėti wub.gif

Naujokėlės ausiukės, kaip šikšnosparniuko thumbup.gif Perduok šeimininkei, kad gražuolių gražuolė atkeliavo į mūsų temutę.O kad nervinga, tai nėra ko norėti, juk ne iš veislyno pas jus pateko.Gali ir visą gyvenimą tokia būti.

Faina, pas jus šilta.O čia jau pabodo šaltukas.Dieną buvom miške, tai mašinoje termometras pastoviai -16 rodė.
Atsakyti
o man kaip tik tos žydros akys brrr, kažkokios nežemiškos ir nejaukios, kitas reikalas tamsios juodos ar rudos ax.gif

bet Akselis mieliakas ir gyvena gražiose vietose wub.gif
ir nauja busima draugė žavuolė wink.gif

nereikia varyti ant oro, šian labia smagu buvo miške, va vakar nosis norėjo Kristi lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 01 06, 16:25)
o man kaip tik tos žydros akys brrr, kažkokios nežemiškos ir nejaukios, kitas reikalas tamsios juodos ar rudos  ax.gif

Zinok, ne tau vienai. Labai daug zmoniu sutinku, kuriems zydros akys nemielos. Net tarp australu aviganiu veiseju yra tu, kuriems zydros akys yra nemegstamas dalykas. Sako, zydros akys saltos, stiklines ir is ju sunkiau emocijas nuspeti suns. As gal, kad uzaugusi su ale siamo kate tai man jos netrukdo. Vat Axelio motinos akys labai labai sviesios melynos spalvos beveik baltos tai ir man kartais keistai atrodo.

Ruki vargu ar labai pasikeis. Ji buvo musama pora metu pries jai pakliunant i prieglauda. Garsesnio zodzio ar staigaus rankos judesio iskart bijo ir visa susiguzia taip, kad sirdi suspaudzia. Ausyta panele tai tikrai biggrin.gif as ja siksnosparniu ir vadinu.

Oi kad mums toki saltuka kas atsiustu... Nusibodo lietus ir purvas schmoll.gif man snieeeego reikia!
Atsakyti
Su naujais visus!!!! Mes reti svečiai, bet va išlendam kartais smile.gif

QUOTE(k_azu @ 2016 01 06, 21:08)
Ruki vargu ar labai pasikeis. Ji buvo musama pora metu pries jai pakliunant i prieglauda. Garsesnio zodzio ar staigaus rankos judesio iskart bijo ir visa susiguzia taip, kad sirdi suspaudzia. Ausyta panele tai tikrai biggrin.gif as ja siksnosparniu ir vadinu.

Nu aš irgi Jūsų fotkes žiūrėjau, vietovės labai gražios, ir šuva smile.gif

Mano kalė irgi skriausta, bijojo visko nuo rankinuko iki šaldytuvo... po metų laiko ji atsipalaidavo, nustojo dergt namie, buitinių prietaisų ir rakandų nebebijo BET tik tų, prie kurių pripratusi. Padėk kambary dėžę nuo naujo siurblio ir ji jau bijos pro ją praeiti.
Aš pradžioj bandžiau ją socializuoti už namų kiemo ribos, bet galiausiai nuleidau rankas - neįmanoma jos išmokyti, kad ji nebijotų tokių dalykų, kurie normaliems šunims atrodo yprasti. Niekada nežinai ko ji išsigąs ir šoks arba guls ant žemės (toliau jau tik viena išeitis - imi ant rankų ir nusineši smile.gif ) ar praeivio žvilgsnio, ar vėjo papūsto lapelio ar, kai kokia medžio šakelė trakšteli po kojom. Žodžiu šitoj vietoj visiškai nenuspėjama, o matytumėt ją savam kieme - erelių erelis smile.gif tai vat aš susitaikius, kad į žygius mes einam su Torino, mažiukė lieka namie.
Žodžiu man tapo lengviau, kai aš tiesiog susitaikiau, kad ji yra kitokia.

Įmetu savo mylimuką, kaip gražiai pozuoja prieš mėsos bliūdą biggrin.gif ir cucių bučkį Kalėdinį smile.gif

Atsakyti
gražuoliukai bučinukai wub.gif

matėt kas nors tokius triukus? gal bandėt ? Man kažkaip sunku patikėt,kad tai šunį ramina.O gal... g.gif

http://www.resharewo...elps-calm-dogs/
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 01 07, 11:32)
gražuoliukai bučinukai  wub.gif
matėt kas nors tokius triukus? gal bandėt ? Man kažkaip sunku patikėt,kad tai šunį ramina.O gal...  g.gif

http://www.resharewo...elps-calm-dogs/

Tai ramina tiek sunis, tiek kates, tiek zmones. Vienus daugiau, kitus maziau... Veikimo principas psichologinis panasus kaip beprotnamiuose raminamieji marskiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2016 01 07, 15:44)
Tai ramina tiek sunis, tiek kates, tiek zmones. Vienus daugiau, kitus maziau... Veikimo principas psichologinis panasus kaip beprotnamiuose raminamieji marskiniai ax.gif

nu tik pamanykit...reiks kada išbandyt,nors maniškis neperdaug ir nervinasi dėl fejerverkų rolleyes.gif

nuotaikai pagerinti - skanukų gaudytojai biggrin.gif

http://www.resharewo...atching-treats/
Atsakyti