Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

o aš nesu nusiteikus rengti šunis schmoll.gif patikėkit, Kira iš miško šlapiu oru grįžta murzina kaip velniukas, bet na įkišu aš ją į vonią, nuprausiu pilvą ir kojas ir ramu rolleyes.gif man gražu kuo natūralesnis šuo be jokių papildų biggrin.gif todėl ir veislę pasirinkau, kuriai nieko kirpt nereiktų, šūkuot minimaliai ir svarbiausia nerengti lotuliukas.gif va ir Bartukas niekad jokio rūbo nematęs, per didžiausius šalčius vedžiojamas ir nieko, gyvas smile.gif ai nu tik vakar kol laukė kada aš Kirai nuo kalno miške primėtysiu kamuolį (kitaip neiškrausi), sušalo kojytes, tai teko eiti, bet... jokių kaprizų, tiesiog pažaidė su Kira ir sušilo

o čipavimas smile.gif pas mane Bartukas iki šiol nelegalas blush2.gif tai va susikaupsiu ir nuvesiu bakstelt, kaip tik be skiepo sėdi jau antrus metus
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 12 31, 10:41)
o aš nesu nusiteikus rengti šunis  schmoll.gif  patikėkit, Kira iš miško šlapiu oru grįžta murzina kaip velniukas, bet na įkišu aš ją į vonią, nuprausiu pilvą ir kojas ir ramu  rolleyes.gif  man gražu kuo natūralesnis šuo be jokių papildų biggrin.gif todėl ir veislę pasirinkau, kuriai nieko kirpt nereiktų, šūkuot minimaliai ir svarbiausia nerengti  lotuliukas.gif  va ir Bartukas niekad jokio rūbo nematęs, per didžiausius šalčius vedžiojamas ir nieko, gyvas smile.gif ai nu tik vakar kol laukė kada aš Kirai nuo kalno miške primėtysiu kamuolį (kitaip neiškrausi), sušalo kojytes, tai teko eiti, bet... jokių kaprizų, tiesiog pažaidė su Kira ir sušilo

Maniškė pagal kailį tai plikė, palyginus su jūsiške kompanija. O ir skaičiau kažkur, kad trumpaplaukius, esant šalčiams, reikia rengt. rolleyes.gif Kuddliams, aišku, jokių bėdų tie šalčiai neatneša 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 31, 11:31)
Na, man su rengimu yra sunku - šunys du, jie žaidžia tarpusavy. Ir ne kaip vaikai smėlio dėžėj, o su kojom ir ypač - su dantim. Drasko viską, net antkaklius erkinius kartais nukanda vienas kitam. Taigi, man geriau šlapio šuns kvapas, negu pinigų gailestis už brangų rūbą smile.gif

Čipavimas ir skiepijimas paprastai vyksta kartu. Tam, kad būtų išduodama nauja knygelė ir joje jau matytųsi ir čipo numeris, ir skiepai. Tam, kad būtų galima identifikuoti konkretų šunį ir jo skiepus. Nes sena skiepų knygelė nebetenka galios. Apie tvarką konkrečiau žino veterinarai.
Aš tai palaukčiau birželio ir viską normaliai susitvarkysi.

a,nu čia gali būt problema rolleyes.gif dantukų egzamino joks skuduras ilgai neišlaikys biggrin.gif

tai tikriausiai ir lauksiu,ko čia skubėt. Nemanau,kad čia kažkoks blogis tas palaukimas-šuo prižiūrėtas, pabėgt (tfu tfu tfu) šansas minimalus,nes nepaleidžiu...čia kažkada nutrūko metalinė pavadžio dalis-susidėvėjo.Tai sustojo ir palaukė mamkos , kol pririšiu biggrin.gif
QUOTE(vikaliu @ 2015 12 31, 11:40)
O vat su gamtiniais reikalais nekas, nes nerandam žolės, kur būt galima pasysiot    doh.gif    biggrin.gif

vo kad tave...gausi kokios dirbtinės žolės kilimuką pirkt tongue.gif biggrin.gif
QUOTE(Manifesto @ 2015 12 31, 11:51)
Maniškė pagal kailį tai plikė, palyginus su jūsiške kompanija. O ir skaičiau kažkur, kad trumpaplaukius, esant šalčiams, reikia rengt. rolleyes.gif Kuddliams, aišku, jokių bėdų tie šalčiai neatneša 4u.gif

man tai gaila tų plikų mažų šuniukų-ypač piktinuos,kai išeina kokia centnerinė babsė visa apsitūlojus kailiniais,kepurėm,o tie visi stirniukai be nieko drebena,kojytes kiloja doh.gif
Mano pusiau kudlius jau pagyvenęs-jei matysiu,kad šalta,rengsiu ir nesuksiu galvos ar man gražu,ar ne. Juo labiau,kad turėjo bėdų su sąnariukais - noriu pasaugot šunelį,kad kuo ilgiau su manim dar pagyventų wub.gif
Savo laiku atgyveno lauke ir per šalčius, bet dabar galiu jam kitokias sąlygas suteikt-tai kodėl gi ne.
Va medžiojau jautieną turguj savo brangiausiam-jeeezusmarija,kaip sunku...iš kelinto karto tik gavau,vis neatveža pastaruoju metu tų atraižų...tai tikra šio žodžio prasme prieš šeinant į darbą einu į medžioklę tongue.gif
Atsakyti
Lota šiemet turi kompaniją naujakui, nepanašu, kad būtų labai patenkinta doh.gif user posted image
Atsakyti
Linkiu visoms linksmai sutikti Naujus Metus.O mums naujakas bus vonioje.Setas labai bijo fejerverkų.Dabar maniškiai išvedžioti po mišką, pamaitinti, Setas gavo raminamąją tabletę ir snūduriuoja.
Matau Lota juodai nepatenkinta. lotuliukas.gif Bet svečiai ateina ir išeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gruodžio 2015 - 20:10
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 31, 20:09)
Bet svečiai ateina ir išeina.
Taip, išvyko apie 1-mą val., kai "valo" šeimininkai baigė mieste pramogauti.
O Lotai fejerverkai žilės galvon gerokai pridėjo. doh.gif

Metai, ateina ir praeina. Linkiu, kad atėję būtų nors kiek geresni už praėjusius. 4u.gif
Atsakyti
Naujus metus sutikus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ikeliu savo tyrinetoja:
user posted image

Atsakyti
user posted image

Šių metų pelės medžioklė.Nieko stambesnio neradom, tenka tokiu niekalu užsiimti.
Sniego maždaug 5 cm, oro temperatūra -15.Trumpaplaukiams per šalta.Bet kai laksto be pavadžiukų, tai nedrebėjo ir kojukių netraukė.Kai vaikštom su pavadžiais jau rengiu.

Neatrodo, kad Pepei šalta, veidelis toks linksmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 sausio 2016 - 21:42
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 03, 22:41)

Aha, iš kokių 50 kadrų tik gal trijuose ji stovi ant visų kojų...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 03, 22:41)

Šių metų pelės medžioklė.Nieko stambesnio neradom, tenka tokiu niekalu užsiimti.
Sniego maždaug 5 cm, oro temperatūra -15.Trumpaplaukiams per šalta.Bet kai laksto be pavadžiukų, tai nedrebėjo ir kojukių netraukė.Kai vaikštom su pavadžiais jau rengiu.

juokingus prisiminimus atgaivinai lotuliukas.gif
Prieš daug daug metų,kai buvau vaikas, turėjau tokį šunį Pifą-vidutinio ūgio dvarnių,-bais protingas buvo.Žiemą toki vaizdai buvo ne naujiena,kai išeidavom į laukus-aš ant slidžių,jis keturiom.Na ir kartą tiesiog taip ėjom paslampinėt.Pelių man kaip ir negaila,kai galabydavo-visgi kenkėjos.Bet kažkaip pasitaikė,kad išlindo kirstukas.O man būtinai reikėjo jį išgebėt-sugalvojau per griovį pernešt. Rezultate pūkštelėjau vandenin ir grįžau suledėjusiom kelnėm doh.gif nepamenu,ką tada sakė mama,bet įtariu,nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kadangi matau, kad ir jūs, taip pat kaip ir aš nežinote ar jau sausio 1-mają reikėjo iškart bėgt "sučipuot" savo augintinius, tai paieškojau info ir radau štai ką:

"2016 metais atvesti gyvūnai augintiniai turės būti ženklinami per keturis mėnesius nuo atvedimo, bet ne vėliau kaip perduodant kitam savininkui. Iki 2015 metų gruodžio 31 dienos atvesti gyvūnai augintiniai turės būti paženklinti ir užregistruoti iki 2017 metų balandžio 1 dienos, nurodo Žemės ūkio ministerija."

Informacijos šaltinis

Su Naujais metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 04 sausio 2016 - 15:44