Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 12 30, 16:59)
a,tai kaip ir visos mamkos nerviniesi,kad šunims bele kas darosi  biggrin.gif

Normalu, kai pasikeitimai drastiški smile.gif Mes pirma žiema gyvenam kitam bute. Ir šičia daug šilčiau. Aš pati tą sunkiai pernešu, langas miegamojo atvertas visą dieną. Ir šunys tikriausiai įpratę buvo vėsiau.
Mes naujuosius metus irgi namie. Su seserim ir broliu smile.gif šunis vesiu kokią 9 valandą, kai dar poškėjimų nebus daug. Ėst paprastai duodu prieš pat 12 val. išeinant žiūrėt fejerverkų. Veikė kol kas. Tikriausiai ir šiemet taip bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 30, 15:01)
Aš nerengiu šunų, kol nėra -20.
Lota taip pat niekada nebuvo rengta. Dar neaišku, kaip reaguotų į "striukę". Gal supanikuotų... doh.gif

QUOTE(lututė @ 2015 12 30, 15:59)
šunim galvas susuks tie trankymaisi.
Kurią dieną, tik trečiąkart išvedus, normaliai išsivaikščiojo. Išeinam į lauką, kažkur "driokst!", ir raunasi namo po stalu slėptis. doh.gif

Beje, Lutute, ar labai per maža ta Pinkio "striukė"? Gal Lotai būtų nelabai per didelė? g.gif Pradžioje parašiau "per fifelė". lotuliukas.gif Išsinuomočiau pasibandymui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 30, 17:35)
Lota taip pat niekada nebuvo rengta. Dar neaišku, kaip reaguotų į "striukę". Gal supanikuotų...  doh.gif

Kurią dieną, tik trečiąkart išvedus, normaliai išsivaikščiojo. Išeinam į lauką, kažkur "driokst!", ir raunasi namo po stalu slėptis.  doh.gif

Pepę kai aprengiam, pirmi pasivaikščiojimai būna cirkas. Bet jau nebegaliu žiūrėt, kaip auką vaidina, ir ant dviejų kojų pradeda šokinėt vos 5 metrus nuo durų nuėjus. Mano kantrybė ne geležinė biggrin.gif
Anąkart mum netoli driokstelėjo. Šunys gal kiek išsigando, nežinau. Bet aš tai peršikau nenormaliai. Atrodė, kad po kojom. Tai pacaniukai dabar laikosi atstumo mane pamatę - vos akių neiškabinau box.gif ph34r.gif Aišku, suverčiau bėdą ant šunų, kad gasdina gyvūnus ir elgiasi neatsakingai. Negi pripažinsi, kad pati slabakė išsigandau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 30, 17:14)
Mes naujuosius metus irgi namie. Su seserim ir broliu smile.gif šunis vesiu kokią 9 valandą, kai dar poškėjimų nebus daug. Ėst paprastai duodu prieš pat 12 val. išeinant žiūrėt fejerverkų. Veikė kol kas. Tikriausiai ir šiemet taip bandysiu.

Aa,tai gana vėlokai vesi.Ryžo vakarinis šou 19.30-19.45. Savo 2km nupėdina,grįžęs gauna ėsti.

QUOTE(klopedija @ 2015 12 30, 17:35)
Lota taip pat niekada nebuvo rengta. Dar neaišku, kaip reaguotų į "striukę". Gal supanikuotų...  doh.gif

Kurią dieną, tik trečiąkart išvedus, normaliai išsivaikščiojo. Išeinam į lauką, kažkur "driokst!", ir raunasi namo po stalu slėptis.  doh.gif

Beje, Lutute, ar labai per maža ta Pinkio "striukė"? Gal Lotai būtų nelabai per didelė?  g.gif Pradžioje parašiau "per fifelė".  lotuliukas.gif Išsinuomočiau pasibandymui.  biggrin.gif

Su Pinkiu tai viskas aišku-po pokštelėjimo tuoj bėga žiūrėt,kam į dūdą priklauso lotuliukas.gif gal čia iš baimės,gal iš drąsos,gal gina-suprasi čia. Bet iš esmės lauke net ir kakot gali,kai pokši -dzin jam.

Ten ne striukė,o kaip apsiaustas,per galvą užsimauna,per pilvą susisega.Tavo mažiukei būtų žiauuriai per didelis.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 30, 17:43)
Pepę kai aprengiam, pirmi pasivaikščiojimai būna cirkas. Bet jau nebegaliu žiūrėt, kaip auką vaidina, ir ant dviejų kojų pradeda šokinėt vos 5 metrus nuo durų nuėjus. Mano kantrybė ne geležinė biggrin.gif

oi, geras biggrin.gif va žiūrėsiu,kai lietpaltį Pinkiui atveš,nes ten ir kojas sukišt reik tongue.gif ai,bet kai jis toks dzindziakas,manau,kad bus viskas gerai tongue.gif
Atsakyti
As vis ruosiuosi Axeliui nupirkti lietpalti. Zinau, kad jam ne salta, nu bet blyn kaip man atsibodo ji pastoviai i dusa nesti po pasivaiksciojimo doh.gif Pas mus Skotija skesta siuo metu tai i parka nuejus pasivaikscioti neimanoma grizti svariems... Jo kadangi tiek uodega, tiek papilve ilgais plaukais apzelusi tai tenka saugoti sienas kai purtosi. Jei tik kojas ir uodega reiketu nuvalyti butu daug lengviau, o dabar kosmaras doh.gif Bet sakau, teks to palto palaukti, nes dabar pinigai atidedami masiniukui ax.gif issilaikiau teises tai negaliu sulaukti kada vel galesim vazineti i agility ir i kalnus pasivaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
Bute auginu dvi kates ir Peke, ar galima bus cipuot neskiepytas kates? ir ar nesulauksiu nemalonumu, kad auginu tris gyvunus bute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjxuxsxtxex: 30 gruodžio 2015 - 20:05
Mes saviškę trumpaplaukę jau seniai rengiam, o per tokius šalčius po apsiaustu dar ir vaiko išaugtinę liemenę užmaunu. Puikiai jaučiasi, neprotestuoja. Šiaip, matau, kad Sulai labai reikia šilumos, nors namie apie 23 laipsniai, bet ji vistiek taikosi ant šildomų virtuvės grindų pagulėt. Ir naktį narve susisukus į neploną pledą parpia. O dėl fejerverkų, tai ir man labai neramu - juk pirma patirtis šunei. Kol kas į pavienius pokštelėjimus reaguoja pakankamai ramiai. Misliju, jei supanikuos, gal kažkam iš šeimynykščių su šuva reiks vonioj patupėt, kol didysis griausmas praeis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 12 30, 18:04)
Aa,tai gana vėlokai vesi.Ryžo vakarinis šou 19.30-19.45. Savo 2km nupėdina,grįžęs gauna ėsti.

Vėlinsiu specialiai. Gi pamiegot rytą pačiai norėsis biggrin.gif mažiau sąžinė kirbins biggrin.gif

QUOTE(k_azu @ 2015 12 30, 20:25)
As vis ruosiuosi Axeliui nupirkti lietpalti. Zinau, kad jam ne salta, nu bet blyn kaip man atsibodo ji pastoviai i dusa nesti po pasivaiksciojimo doh.gif Pas mus Skotija skesta siuo metu tai i parka nuejus pasivaikscioti neimanoma grizti svariems...

Nu matai, tau tai kitaip. Orai pas jus ten kitokie. O ir Akselis gi plaukuotas smile.gif

QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2015 12 30, 20:42)
Bute auginu dvi kates ir Peke, ar galima bus cipuot neskiepytas kates? ir ar nesulauksiu nemalonumu, kad auginu tris gyvunus bute?

Su čipavimu paprastai kartu eina skiepijimas. Tai palauk, kada kates ateis laikas skiepyt ir tuo pačiu susičipuosi. Nuo to, kad sučipuos, niekas nepamatys, kad pas tave 3 augintiniai. Tiesiog čipavimo dokumentus ir naują skiepų pasą turėsi pati. Niekur jų nebūtina bus teikti kol kas.

Aš asmeniškai netikiu, kad sausio 2 dieną pradės kažkas tikrint. Na, pasitaupyt galima kažkiek ir su skiepijimu susičipuot pradžiai vieną katę, paskui po poros mėnesių kitą. Ne taip skaudžiai jausis per piniginę. Aš asmeniškai džiaugiuos, kad jau senokai tą padariau, tai kažkaip ramu ramu.
Taisykles skaityti reikia, kiek augintinių galima.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 12 31, 09:36)
Vėlinsiu specialiai. Gi pamiegot rytą pačiai norėsis biggrin.gif mažiau sąžinė kirbins biggrin.gif
Nu matai, tau tai kitaip. Orai pas jus ten kitokie. O ir Akselis gi plaukuotas smile.gif

Aš asmeniškai netikiu, kad sausio 2 dieną pradės kažkas tikrint. Na, pasitaupyt galima kažkiek ir su skiepijimu susičipuot pradžiai vieną katę, paskui po poros mėnesių kitą. Ne taip skaudžiai jausis per piniginę. Aš asmeniškai džiaugiuos, kad jau senokai tą padariau, tai kažkaip ramu ramu.
Taisykles skaityti reikia, kiek augintinių galima.

biggrin.gif a,nu jo.Mano miegai apie 8 -8.15 ryto jau bus pasibaigę,tai šunelis tą papildomą valandą ištvers.
Bet žinok nesakyk-orai orais,bet kol nepabandžiau,irgi sakiau,kad nesąmonė visi tie lietpalčiai. Pinkis trumpaplaukis,bet gauro daug ir gerai-kai įlyja būdavo,tai džiūva kelias valandas. Kvepėdamas šlapiu šunim lotuliukas.gif O dabar-nusegei lietpaltį,nupurtei,pakabinai ant radijatoriaus ir viskas. Gaila,kad dar kepurės nėr-nes galva šlapia lieka lotuliukas.gif

Su tuo čipavimu...net nežinau-po skiepų gal veterinaras pasakys,kas kur ir kaip. Iš esmės tai manajam nereiktų-laisvai nepaleidžiamas, bet kad jau tokios taisyklės , tai susižymėsim ax.gif tik kad skiepas tik birželį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 12 31, 10:25)
Su tuo čipavimu...net nežinau-po skiepų gal veterinaras pasakys,kas kur ir kaip. Iš esmės tai manajam nereiktų-laisvai nepaleidžiamas, bet kad jau tokios taisyklės , tai susižymėsim  ax.gif tik kad skiepas tik birželį  tongue.gif

Kotais netikiu, kad visi čia masiškai puls čipuotis. schmoll.gif Juk ir kažkoks terminas turi būti, iki kada. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 31 gruodžio 2015 - 10:32
QUOTE(lututė @ 2015 12 31, 11:25)
Bet žinok nesakyk-orai orais,bet kol nepabandžiau,irgi sakiau,kad nesąmonė visi tie lietpalčiai. Pinkis trumpaplaukis,bet gauro daug ir gerai-kai įlyja būdavo,tai džiūva kelias valandas. Kvepėdamas šlapiu šunim  lotuliukas.gif  O dabar-nusegei lietpaltį,nupurtei,pakabinai ant radijatoriaus ir viskas. Gaila,kad dar kepurės nėr-nes galva šlapia lieka  lotuliukas.gif

Su tuo čipavimu...net nežinau-po skiepų gal veterinaras pasakys,kas kur ir kaip. Iš esmės tai manajam nereiktų-laisvai nepaleidžiamas, bet kad jau tokios taisyklės , tai susižymėsim  ax.gif tik kad skiepas tik birželį  tongue.gif

Na, man su rengimu yra sunku - šunys du, jie žaidžia tarpusavy. Ir ne kaip vaikai smėlio dėžėj, o su kojom ir ypač - su dantim. Drasko viską, net antkaklius erkinius kartais nukanda vienas kitam. Taigi, man geriau šlapio šuns kvapas, negu pinigų gailestis už brangų rūbą smile.gif

Čipavimas ir skiepijimas paprastai vyksta kartu. Tam, kad būtų išduodama nauja knygelė ir joje jau matytųsi ir čipo numeris, ir skiepai. Tam, kad būtų galima identifikuoti konkretų šunį ir jo skiepus. Nes sena skiepų knygelė nebetenka galios. Apie tvarką konkrečiau žino veterinarai.
Aš tai palaukčiau birželio ir viską normaliai susitvarkysi.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 12 29, 22:35)
Kiek paveluotai, bet sveikinam su sventem visas forumietes ir kudlotus draugus

thumbup.gif
Mes irgi prisidedam prie sveikinimų keturkojams draugams ir jų mamkoms 4u.gif smile.gif
O kaip žinot ar reikia aprengt? Kai dreba? blush2.gif
Maniškei nepastebiu, kad būtų šalta. O vat su gamtiniais reikalais nekas, nes nerandam žolės, kur būt galima pasysiot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti