Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 17, 17:11)
Peržiūrėjau, net nuotaika pasitaisė.Ačiukas, Lutute.Dienos labai niūrios, šiandien net neprašvito.Buvom miške, nykuma nenusakoma. verysad.gif

mirksiukas.gif tai reik kažko tam nuotaikos palaikymui. Man visada šunų mimikos juokingos-surūgę arba linksmi veideliai biggrin.gif
Pavydžiu kad ir niūraus miško. blush2.gif Juk vien kvapas-drėgmės,sakų,samanų atgaivina visus pojūčius wub.gif
Atsakyti
user posted image

Mes su Pinkiu sveikinam visas šuniukų mamytes su artėjančiom Kalėdom. Meilės,laimės,kantrybės,viso ko geriausio ir smagiausio !
O šuneliams - stiprios sveikatos, paklusnumo ir skanėstų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 23 gruodžio 2015 - 10:15
Mudvi su Sula taip pat jungiamės prie šventinių sveikinimų visiems šuniukų mylėtojams ir jų draugams. Santarvės ir meilės Jūsų namams! Šventinės nuotaikos, dosnaus Kalėdų Senio ir gausaus šventinių vaišių stalo! newyear.gif santa2.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Sveikinam visus šunelius ir jų šeimininkus.Daug, daug visiems sveikatos, ilgų, laisvų pasilakstymų, daug kauliukų ir kitokio šuniško gėrio. 000054.gif
Tikiuosi ir kitais metais visos maloniai bendrausime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visus su praėjusiomis švėntemis ir ateinančiais Naujaisiais metais 4u.gif

O pas mus yra ir gerų ir blogų žinių: geroji tai, kad Pekė pagaliau savo noru valgo brit care šunų ėdalą, blogoji naujiena - vėl prasivėrė abscesas, tad lankomės pas veterinarą verysad.gif
Atsakyti
Kiek paveluotai, bet sveikinam su sventem visas forumietes ir kudlotus draugus mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 29 gruodžio 2015 - 22:36
QUOTE(k_azu @ 2015 12 29, 22:35)
Kiek paveluotai, bet sveikinam su sventem visas forumietes ir kudlotus draugus  mirksiukas.gif

wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 12 29, 23:35)
Kiek paveluotai, bet sveikinam su sventem visas forumietes ir kudlotus draugus  mirksiukas.gif

wub.gif o jau varlytė thumbup.gif ...visas labai susiderinęs biggrin.gif
Atsakyti
Lota taip pat sveikina su praėjusiom Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais. 000059.gif
QUOTE(k_azu @ 2015 12 29, 22:35)
thumbup.gif
Mums jau irgi reikės tokio švarkelio: pastebiu vis daugiau Lotos senėjimo požymių. Pradeda šalti ir drebėti net nulinėj temperatūroj.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 12 30, 15:01)
Lota taip pat sveikina su praėjusiom Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais. 000059.gif
thumbup.gif
Mums jau irgi reikės tokio švarkelio: pastebiu vis daugiau Lotos senėjimo požymių. Pradeda šalti ir drebėti net nulinėj temperatūroj.

mano banditas dar nedreba,bet mintyse turiu "apmetus" megztuką. Tikrai megsiu. O lietpaltį didesnio dydžio užsakiau iš ALI. Nes nupirkau "seniuose" per mažą,pasturgalio viso nedengia,bet per tuos baisius lietus tai labai pasiteisino thumbup.gif Šuo sausas,tuo pačiu ir nesušalęs,o kojas pavalyt-vienas juokas.
Atsakyti
Su šventėm visas!
Mes tai ilsimės. Nuo visko. Nuo žmonių, maisto ir visuotinės psichozės smile.gif šunys išlepę namie. Buvom per Kalėdas kaime, tai tūsinosi iki nuvirtimo, po to dvi dienas gulėjo pasliki.
Kai orai atvėso dabar staigiau, pas mus šiek tiek daugiau pašildė ir šunys "susijaukė". Pepė namie patapo itin pasyvi - aš išsigandau, kad erkė kokia nebūtų. Vis tik šiltas gruodis buvo. Nepasitvirtino tyrimai. O dabar va dvi dienas Gralis nuolat lekavo, labai neramus, inkščia, nuolat dūsauja ir verkšlena. Maniau, kad rujoja kažkas, bet velnių nurašius nieks nepasikeitė (dažniausiai nurimsta tokiu metu). Man vėl įvairios mintys galvon sulindo - nuo erkių ligų iki širdies nepakankamumo ir plaučių vėžio (masyvus šuo vis tik ir jau šeštą jubiliejų atšventė). Vėlgi spėjimai nepasitvirtino. Veterinaras gūžčioja pečiais. Gerai, kad normalus ir mane pažįsta biggrin.gif Iš esmės vakar netikėtai pačiai sau radau abiem šunim tinkantį vaistą - pravėriau namie langą ir palikau per naktį mikroventiliaciją. Viena atkuto ir tapo normaliai aktyvi, kitas akivaizdžiai pagaliau išsimiegojo nebedūsaudamas smile.gif
Aš nerengiu šunų, kol nėra -20. Tik tada aprengiu Pepę. Gralio nesu rengus. Nesu per gyvenimą mačius, kad jis sušalęs būtų. Kojas pakilnoja, kai būna -30, ir viskas. Pepė kilnoja kojas nuo -3. Tai tos kojos man ne rodiklis biggrin.gif gauna palakstyt, neleidžiu stovėt vietoj ir baigiasi maivymaisi smile.gif
Atsakyti
a,tai kaip ir visos mamkos nerviniesi,kad šunims bele kas darosi biggrin.gif
pas mano ryžą su lekavimu ir padažnėjusiu lakimu tas pats. Šildomų patalpų oras sausas, tai šitoj vietoj nabagui bėda.
Ryt naujieji, tai šunim galvas susuks tie trankymaisi. Gerai,kad mes šiemet sutiksim namie,tai berniukas galės nesinervuot biggrin.gif (nors ir taip ne baisiai pergyvena )
Atsakyti