Lisitėja2, 08 Spa 2015 - 19:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Lisitėja2, 08 Spa 2015 - 19:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mes beveik jau atsigavę.Nieko nebeskauda.Tik dar adaptacinis periodas praeis
Lisitėja2, 09 Spa 2015 - 06:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Lisitėja2, 09 Spa 2015 - 06:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Tik su paleidimu palakstyti bus liūdniau.Ilgai bijosiu paleisti kaimelyje.O gal ir niekada nebesiryšiu
.Nes lekia kaip išprotėjęs ir dar žvėris vaiko.Aišku nepagauna,bet manau nežiūri kur skrenda.
lututė, 09 Spa 2015 - 10:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
lututė, 09 Spa 2015 - 10:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
tai taviškė išauklėta
![]()
bet va grybautojai tai kartais juokina mane-juos galima gal suprast, bet jei šuo eina kilometras į šoną ir visai jam žmonės neįdomūs ,ir šaukti,kad oj,šuo,prisiriškit...tai man dar laukt reik,kol jis ateis iš kaži kur,kad pusmetrį pavesčiau ant pavadžio![]()
kažkur su logika prasilenkia...arba straipsnį skaitė apie pitbulį miške...
inga321, 09 Spa 2015 - 11:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
inga321, 09 Spa 2015 - 11:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
aš šiaip visada pasišaukiu šunis ir bent simboliškai prilaikau Kirą (Bartuko niekas nepastebi), kad žmonėms būtų jaukiau. na kiekvienas turi teisę ramiai pasivaikščiot gamtoj nebijant nepažįstamų šunų
beje dar jeigu prisimintis, kad palaidų šunų miške išvis negalima vedžioti, tai kaip ir žmonės prašantys prisirišti šunį teisūs
saviškiams niekada neleidžiu eiti labintis su sutiktais žmonėmis ar kaip kitaip su jais kontaktuoti, kaip jau sakiau, gerbiu teisę kitų žmonių nenorėt draugauti su mano šunimis
inga321, 09 Spa 2015 - 11:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
inga321, 09 Spa 2015 - 11:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
aš šiaip visada pasišaukiu šunis ir bent simboliškai prilaikau Kirą (Bartuko niekas nepastebi), kad žmonėms būtų jaukiau. na kiekvienas turi teisę ramiai pasivaikščiot gamtoj nebijant nepažįstamų šunų
beje dar jeigu prisimintis, kad palaidų šunų miške išvis negalima vedžioti, tai kaip ir žmonės prašantys prisirišti šunį teisūs
saviškiams niekada neleidžiu eiti labintis su sutiktais žmonėmis ar kaip kitaip su jais kontaktuoti, kaip jau sakiau, gerbiu teisę kitų žmonių nenorėt draugauti su mano šunimis
cile, 09 Spa 2015 - 11:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
cile, 09 Spa 2015 - 11:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
darbo pardej itaka - nu ten gi visi niurko jas, glosto, tai is kur dabar mergom atsekt, kad nevalia visada taip elgtis ir kad ne visi draugai
Tiesa, dazniausiai tik blonde buna palaida, Trikse arba prie flexio, arba kamuoliuka nesioja..dyka nelabai buna..arba tiesiog kaip jorka ant ranku paimu jei kas netiketo ir nenoriu, kad lystu...
Lisitėja2, 08 Spa 2015 - 18:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Lisitėja2, 08 Spa 2015 - 18:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Mes beveik jau atsigavę.Nieko nebeskauda.Tik dar adaptacinis periodas praeis
lututė, 09 Spa 2015 - 12:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
lututė, 09 Spa 2015 - 12:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
a mergos pas tave irgi dirbt eina ?
Nu reiks kada nepatingėt ir užeit paniurkyt
Nuo 9 ?
vikaliu, 09 Spa 2015 - 12:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
vikaliu, 09 Spa 2015 - 12:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Gerai, kad spėjau paimt Mėtutę ant rankų, o jie tuo metu pasikvietė šunį. Paskui galvoju: jei imsiu ant rankų, gali mane pult (na jei šuo agresyvus), jei neimsiu - užpuls šuniuką ir nežinia kuo baigsis
Kų daryt tokiu atveju?
cile, 09 Spa 2015 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
cile, 09 Spa 2015 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Nea, deja nebeeina - sitoj pardej mazoka vietos...o ir prekybcentris...Rojus jom buvo Draugystes g - visus 7 men kasdien be jokiu isimciu kartu vedziausi..tik va tas niurkymas uzknisdavo..nes zmones adekvaciai i sunis reaguot nemoka - arba bega, , arba lenda niurkyt..net ir mieganti suni butina isbudint, pakalbint, paglostyt
![]()
Kai vienas suo tai nieko, blogiau kai mazgiu 2-3..syki mane su dar tada trijule uzpuole agresyvi berno neislaikyta laikos kale ir staciai prie maniskiu...kazkaip sukaupus vidine stiprybe ir agresija pavyko savo kalytes kunu uzstot...bet fobija palaidiem dideliem sunim po to ivykio padidejo...
lututė, 09 Spa 2015 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
lututė, 09 Spa 2015 - 13:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: O tai nebe Draugystės maksėj ?
Aš būč ir atpūtus
![]()
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯