Ateinu pagirt lašišų aliejaus Sulos kailis žvilga lyg šilkas ir tapo gerokai švelnesnis. Žodžiu, produktas tikrai veikia, bent jau išoriškai tikrai matyti. Dar klausimux. Jei šuo švarus, nesmirda, nesikasinėja ar būtina jį maudyti? Sulai greit 8 mėn., o ji dar nė kart nemaudyta. Net šuniško šampūno neturiu. Grįžus iš lauko drėgna šluoste nuvalau letenas ir, jei lauke šlapia - papilvę. Psio. Misliju, gal reiktų ir išmaudyt?
Panos,achtung achtung Klausimas : Pinkį pasodinau ant bado dietos.Taigi ėst gaus tik pirmadienį.Ar duoti įprastą dozę,ar mažiau,nei visada,kai pradėsiu šert ?
QUOTE(lututė @ 2015 11 21, 20:35)
Panos,achtung achtung Klausimas : Pinkį pasodinau ant bado dietos.Taigi ėst gaus tik pirmadienį.Ar duoti įprastą dozę,ar mažiau,nei visada,kai pradėsiu šert ?
Logiškai mąstant, po badavimo, įprasta dozė gali būti per stiprus krūvis skrandžiui ir žarnynui. Bent jau žmonėms, po badavimo palaipsniui pereinama prie įprasto maisto. Mažu, tas pats ir šunims Aš gal pradėčiau nuo mažiau, bent jau pirmą dieną.
Tai zinoma, kad pamazinta norma - kokia 50 ar net 30% iprasto davinio, dargi kiek lengvesnio turinio jei imanoma...
aš po iškrovos duodu įprastą normą na pamastykim... gamtoj vilkai nesumedžioja nieko kelias dienas ir va pagauną briedį, na ir nepuola gi po biškiuką ėsti, o kapoja kiek telpa ir tada jau daug miega, bezda ir virškina aš Kirikui kartą per sav darau iškrovos dieną, po kurios ėda įprastą normą ir kokį kartą metuose darau maisto šventę, kai ėda kiek telpa tada jau bezda, triežia, bet sako to organizmui irgi labai reikia
o dėl maudymo... aš Kirą maudau prieš svarbias parodas ir kai prasmirsta kokiose pelkėse prisimaudžius Bartukas maudomas kokius porą kartų metuose, kai kailiuko išvaizda man užkliūna
o dėl maudymo... aš Kirą maudau prieš svarbias parodas ir kai prasmirsta kokiose pelkėse prisimaudžius Bartukas maudomas kokius porą kartų metuose, kai kailiuko išvaizda man užkliūna
Šaltuoju metu iš viso nemaudau, na nebent miške kokiam š išsivolioja.Kai šilta prausiu kas mėn, o kai pasikvėpina kuo nors, skalbiu nedelsiant. Žiemą negalima prausti, nes nusiplauna riebalinė danga, šuo gali peršalti. Nors Setas žiemą yra įlūžęs bebrynan, šlapi bėgom iki mašinos, ir nieko nenutiko.Tarp kitko, maašinoje visada turiu pledą ir ranksluosčių.Visiems gyvenimo atvejams pasiruošus
Maniškiai neturi iškrovos dienos.Jei galvojant, kad šunys seniau buvo laukiniai ir ėdė kas kelias dienas, taigi ir mūsų protėviai kažkada gyveno urvuose ir maisto turėjo ne kiekvieną dieną.O ar daug pažystam žmonių, nevalgančių vieną dieną per savaitę?Aš asmeniškai tik vieną.Ale ta dietininkė amžina
Kai Setuko virškinamasis traktas išdurniuoja, gauna probijotikų, vet, vaistinėje būna pirkti. Ir aišku jokių kauliukų negauna.
Maniškiai neturi iškrovos dienos.Jei galvojant, kad šunys seniau buvo laukiniai ir ėdė kas kelias dienas, taigi ir mūsų protėviai kažkada gyveno urvuose ir maisto turėjo ne kiekvieną dieną.O ar daug pažystam žmonių, nevalgančių vieną dieną per savaitę?Aš asmeniškai tik vieną.Ale ta dietininkė amžina
Kai Setuko virškinamasis traktas išdurniuoja, gauna probijotikų, vet, vaistinėje būna pirkti. Ir aišku jokių kauliukų negauna.
Su pirmu sniegu Sulai nematytas toks reiškinys, tai pagatava visą suvalgyti
Dėl maudynių supratau. Lauksim pavasario, jei iki to laiko kur nors "neišsikvėpins".
Dėl maudynių supratau. Lauksim pavasario, jei iki to laiko kur nors "neišsikvėpins".
Na panašu,kad Pinkiui ryt teks koks 80 proc normos.
Dėl maudynių tai nėr didelis entuziastas,bet kai jau man pradeda smirdėt,tai maudau.Gaunasi kartą per tris-keturis mėnesius,paprastai po vakarinio pasivaikščiojimo,kad iki ryto pilnai išdžiūtų.
Dabar stengiasi nesimaišyt,kur maistas ...nu gaila man jo.Bet jau ištempsim kaip nors
Sninga...negaliu nustot žiūrėt
Dėl maudynių tai nėr didelis entuziastas,bet kai jau man pradeda smirdėt,tai maudau.Gaunasi kartą per tris-keturis mėnesius,paprastai po vakarinio pasivaikščiojimo,kad iki ryto pilnai išdžiūtų.
Dabar stengiasi nesimaišyt,kur maistas ...nu gaila man jo.Bet jau ištempsim kaip nors
Sninga...negaliu nustot žiūrėt
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 22, 10:03)
Šaltuoju metu iš viso nemaudau, na nebent miške kokiam š išsivolioja.Kai šilta prausiu kas mėn, o kai pasikvėpina kuo nors, skalbiu nedelsiant. Žiemą negalima prausti, nes nusiplauna riebalinė danga, šuo gali peršalti. Nors Setas žiemą yra įlūžęs bebrynan, šlapi bėgom iki mašinos, ir nieko nenutiko.Tarp kitko, maašinoje visada turiu pledą ir ranksluosčių.Visiems gyvenimo atvejams pasiruošus
sausiaku šeriamam Bartkui iškrovos nedarau, bet RAW šeriant iškrovos dienos būtinos, nes tuo metu kepenys gamina baltymus ir tai yra reikalinga Kira pabadauja kartą per sav jau nuo kokių 4mėn.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 22, 10:03)
Jei galvojant, kad šunys seniau buvo laukiniai ir ėdė kas kelias dienas, taigi ir mūsų protėviai kažkada gyveno urvuose ir maisto turėjo ne kiekvieną dieną.O ar daug pažystam žmonių, nevalgančių vieną dieną per savaitę?Aš asmeniškai tik vieną.Ale ta dietininkė amžina
O kodėl lyginat su žmogumi? Vienas dalykas - virškinimas kitoks, sistema visa virškinimo kitokia.
Be to, kalbama apie mėsą ėdančius. O tai visai kas kita nei ant sausiako ar košių sėdintiems. Mėsą ėdantiems netgi labai reikia iškrovos dienų. Pas mane ji dažniausiai būna sekmadienis. Sekančią dieną gauna pilną normą.
manau,kad iškrova nepamaišė...jei turėjo iš ko kakot visas dvi badavimo paras-tai matyt labai reikėjo. Kita vertus,vakar išmatos buvo beveik vieni plaukai tai nesupratau,ar čia žarnyne jų buvo prisivėlę,ar čia bachūras iš bado prisilaižė
Žodžiu,ryte gavo savo beveik visą dozę,buvo laimingiausias pasaulio šuva-palikau visą kaifuojantį savo lovoj
Žodžiu,ryte gavo savo beveik visą dozę,buvo laimingiausias pasaulio šuva-palikau visą kaifuojantį savo lovoj
Mes vis su veterinarais bendraujam. Vakar iškeliavo šiukšlynan mano vatinė kaldra, nes galbūt nuo jos alergija Liepė ieškot namuose alergiją sukeliančių dalykų. Tai kaip aš juos rasiu??? Ir vėl vaistai leidžiami, tepami ir t.t. Be to, kiekvienas vizitas 20-25 eur. Vakar toks įspūdis susidarė, kad jie nesuinteresuoti, kad šuo pasveiktų. Mokam juk pinigus, tai ko gi nepagydžius ilgiau Nežinau, gal aš neteisi. Ne tik piniguose esmė, šuns gaila. Ai, beje kraujo tyrimą padarėm. Idealus. Kaip pasakė, kad ne pas jį, nei pas mane nėra tokio gero kraujo. Nu nežinau nežinau....