Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Manifesto @ 2015 11 18, 16:11)
lutute, va mano ir Sulos ginklas nuo įkyrių keturkojų kompanjonų. Gerokai užtikrinčiau, nei geltonas kaspinėlis. Vienas trūkumas - dvikojams neveikia cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif gaila...

QUOTE(vikaliu @ 2015 11 18, 16:12)
Manytina, kad alergija nuo maisto, nors neaišku. Vakar paklausiau ar tikrai nuo maisto, nes man kyla įtarimų. Atsakė, kad gydymas veikia teigiamai, galima atlikt papildomus tyrimus kraujo ir kt., bet kadangi tai papildomos išlaidos, tai gal nereikia. Žiūrėsim.

tai stebėsi,ir paaiškės... rolleyes.gif Juk nesijaučia labai blogai pastaruoju metu... ax.gif

O aš va labai džiaugiuos,kad Pinkiui lietpaltį nupirkau.Tik apsigraibiau,jog galėtų būt ilgesnis (blogai pamatavau šunį) ir susegamas,o ne surišamas pilvo apačioj.Bandysiu patobulint,kol naujo neįsigysim biggrin.gif bet šuo grįžta sausas ,išskyrus pilvo apačią ir galvą.Graudokai ta šlapia našlaitėlio galvelė atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 18, 15:05)
jau matau kaip aš Kirą ant rankų keliu ir nešuosi biggrin.gif

Gal Gralį nori gal įsivaizduot?
Jau gal kažkada dėjau šitą video. Nu bet man jis nerealus biggrin.gif

QUOTE(vikaliu @ 2015 11 18, 16:12)
Manytina, kad alergija nuo maisto, nors neaišku. Vakar paklausiau ar tikrai nuo maisto, nes man kyla įtarimų. Atsakė, kad gydymas veikia teigiamai, galima atlikt papildomus tyrimus kraujo ir kt., bet kadangi tai papildomos išlaidos, tai gal nereikia. Žiūrėsim.

Sveikit. Ir nebemaišykit.
Atsakyti
Girdėjot? Šiandien Paryžiuje per teroristų paėmimo operaciją žuvo "policininkė" Diesel verysad.gif Vargšiukė verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 18 lapkričio 2015 - 15:51
QUOTE(Agnnyte @ 2015 11 18, 16:43)
Gal Gralį nori gal įsivaizduot?
Jau gal kažkada dėjau šitą video. Nu bet man jis nerealus biggrin.gif

hihihi.gif mdaaa...vaizdas thumbup.gif
QUOTE(Manifesto @ 2015 11 18, 16:49)
Girdėjot? Šiandien Paryžiuje per teroristų paėmimo operaciją žuvo "policininkė" Diesel verysad.gif  Vargšiukė verysad.gif

unsure.gif šunims ir tiems saugumo nebėr per tuos padugnes ...
Atsakyti
Vikaliu, kantrybės gydantis 4u.gif Bet aš vis teik, iš paskutiniųjų pasidaryčiau kraujo tyrimą.Kažkaip tvirčiau jausčiaus. ax.gif

Kaip gaila keturkojos policininkės verysad.gif .Tikrai nebėra ir nebebus ramybės per tuos laukinius. Kiek žinau islamistams šuo yra nešvari butybė.
Va, išėjo kalba apie šuns panešimą.
Tarybiniais metais būdavo tokios varžybos su šunimis.Nežinau kaip jos vadinasi, bet esmė tokia.Šeimininkas bėga, plaukia su šunimi, plaukia valtimi , o šuo šalia. Dar kažkokios rungtys būdavo.Ir pačioje pabaigoje, užneša šunį į kalną. Tai visada pasidžiaugiu, kad mano šunys nedideli. Taksiuką lengvai užsineščiau, gal kaip nors ir Setą užtempčiau.Vis dėl to 25kg lotuliukas.gif O ką daryti toms, kurių augintinis už šeimininkę daugiau sveria?
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 18, 15:05)
jau matau kaip aš Kirą ant rankų keliu ir nešuosi biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2015 11 18, 15:07)
Ant rankų...jooo, įsivazduoju kaip su savo skaudama nugara,susirietus,tysu savo 30-kilograminį urzgiantį,besispardantį  ir bambantį aukselį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai jau gerai - tenka ir man dicki vedziot - kartais pasiimu tecio vokiecio mixa nuo budos ir savo dvi..tada ir mum tikrai nereik palaidu sunu panosej lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Manifesto @ 2015 11 18, 16:11)
va mano ir Sulos ginklas nuo įkyrių keturkojų kompanjonų

O tai paciai Sulai kaip..gi ji irgi ta reikala girdei..ar kaip unsure.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 18, 21:22)
Tarybiniais metais būdavo tokios varžybos su šunimis.Nežinau kaip jos vadinasi, bet esmė tokia.Šeimininkas bėga, plaukia su šunimi, plaukia valtimi , o šuo šalia. Dar kažkokios rungtys būdavo.Ir pačioje pabaigoje, užneša šunį į kalną. Tai visada pasidžiaugiu, kad mano šunys nedideli. Taksiuką lengvai užsineščiau, gal kaip nors ir Setą užtempčiau.Vis dėl to 25kg  lotuliukas.gif O ką daryti toms, kurių augintinis už šeimininkę daugiau sveria?

Dar buvo tokios "vienakoju varzybos" - stovi ant vienos kojos, o suni laikai rankose, ant peciu ar kaip patinka...Laimi isliguaia isstovejes. Mes su taksiuke pusvalandi isstovejom (na, ji tai man ant peciu gulejo biggrin.gif)), nugaletojai kur kas daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 11 18, 08:17)
Geltonas kaspinas, parištas ant pavadėlio yra ženklas, kad šitam šuniui kompanijos nereikia ir tuo pačiu įspėjimas,
Šito nežinojau.
Ačiū, pasinaudosim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2015 11 18, 15:49)
Girdėjot? Šiandien Paryžiuje per teroristų paėmimo operaciją žuvo "policininkė" Diesel verysad.gif  Vargšiukė verysad.gif

http://i4.alfi.lt/30043/91/44.jpg[/img]

O Sirijoj ir Irake bombarduojami šunys - ai, koks skirtumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 19, 00:35)
O Sirijoj ir Irake bombarduojami šunys - ai, koks skirtumas  rolleyes.gif

Skirtumas yra - FR šuo atlikinėjo tarnybą.

Panos,"vopros znatokam" biggrin.gif mano parazas po naktie vėl dvi krūvas namie privarė doh.gif ... taigi ar gali būti ta priežastis,jog kurį laiką negaunu grynos mėsos atraižų,o vietoj to tenka pirkti gerkles su visais priedais prie jų? Visgi ten matyt yra ir skydliaukės likę su visais hormonais,gal tai sukelia tuos patrydaliojimus ? g.gif
Sušėriau dar profilaktiškai nuo kirminų šįryt, gal ir čia priežastis ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 11 19, 11:22)

Nuo gerklų labai gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 18, 23:35)
O Sirijoj ir Irake bombarduojami šunys - ai, koks skirtumas  rolleyes.gif

O Kinijoj ir Korėjoj dar ir valgomi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 11 18, 21:02)
O tai paciai Sulai kaip..gi ji irgi ta reikala girdei..ar kaip  unsure.gif ?

Girdi, bet minimaliai. Daviklis gi nukreipiamas ne į ją. Kita vertus, ultragarsas nepavojingas gyvūnui. Čia man prioritetas kalės saugumas rujos metu ir apsauga nuo neaiškių kontaktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 19 lapkričio 2015 - 11:35
QUOTE(lututė @ 2015 11 18, 15:39)
Juk nesijaučia labai blogai pastaruoju metu..

Jaučiasi visiškai gerai, judri ir t.t., tik aplink akytes paraudę.

QUOTE(Manifesto @ 2015 11 18, 15:49)
Girdėjot? Šiandien Paryžiuje per teroristų paėmimo operaciją žuvo "policininkė" Diesel

skaičiau, jetus kaip gaila verysad.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 18, 20:22)
Vikaliu, kantrybės gydantis 4u.gif Bet aš vis teik, iš paskutiniųjų pasidaryčiau kraujo tyrimą.Kažkaip tvirčiau jausčiaus.

ačiū 4u.gif jei nepraeis ar pasikartos, būtinai pasidarysi.
Atsakyti