Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 11 17, 23:26)
Aš visada vaikštau su ausinėm.

Atsargines turi biggrin.gif
-------------------------
I netolerantisku sunu tema - oi kaip reik ir mums tos "geltonu kaspinu" mados...gal kada ir sulauksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 11 18, 00:01)

-------------------------
I netolerantisku sunu tema - oi kaip reik ir mums tos "geltonu kaspinu" mados...gal kada ir sulauksim  rolleyes.gif

šitoj vietoj jo... nors va neseniai buvo kilus diskusija fb prie vienos veikėjos posto pasigyrusios, kad radusi prie parduotuvės pririštą dobermaną jį priėjus apsikabino... nemažai šunininkų tada pareiškė, kad išvis nemėgsta kai jų šunis kas čiupinėja neatsiklausius (aš taip pat) ir atsirado tokių moteryčių, kurios labai didžiavosi visus sutiktus šunis čiupinėjančios, nes tai mat smagu doh.gif

Atsakyti
Kas tas yra geltonasis kaspinas, Cile ? g.gif Apšvieskite tamsuolę blush2.gif

O dėl svetimų šunų lietimo, tai ką aš žinau doh.gif

Neuodu liesti savų, nelendu prie svetimų.Aišku draugų šunys visi išglostyti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 18, 06:54)
Kas tas yra geltonasis kaspinas, Cile ? g.gif Apšvieskite tamsuolę  blush2.gif

Geltonas kaspinas, parištas ant pavadėlio yra ženklas, kad šitam šuniui kompanijos nereikia ir tuo pačiu įspėjimas, kad galbūt už lindimą prie jo arčiau galima turėti bėdos. Na, toks tarptautinis ženklas, žymintis šunis, kuriems reikia "daugiau erdvės".
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2015 11 17, 22:03)
Mes tai su visokio dydžio ir plauko keturkojais labai ramiai prasilenkiam. Jei koks palaidas entuziastas bando labai į artimą draugystę veržtis, gauna iš ultragarsinio "pistoleto". Veikia atsakančiai - uodegą tik pabruka, galvą nunarina ir skuodžia šeimininko paguodos cool.gif O šeiminykas net nenutuokia, kas įvyko biggrin.gif

bigsmile.gif kas per daiktas,prašom plačiau biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 17, 22:09)
Čia gal daugau pasipiktinimas įlindusiems į telefonus ir apsikorusius ausinėmis.Vaikšto kaip zombiukai.Ypač bjauru, kaip niekur nepasižiūrėję per perėję neria.Turiu tokios patirties, gerai ,kad spėjau sustabdyti.O ir pardėj žiūrėk, kad su vežimuku nenuskintų

Tai vava...o jei pasitaikys dar vienas toks pats ausininis,kuriam dzin jo dickas šuva-tai gausis muštynės kaip reik rolleyes.gif

QUOTE(cile @ 2015 11 18, 00:01)
I netolerantisku sunu tema - oi kaip reik ir mums tos "geltonu kaspinu" mados...gal kada ir sulauksim  rolleyes.gif

Bandžiau rišt.Du minusai-tamsoj nesimato ir kitas-nieks nė velnio nesupranta,kam tas geltonas bantas ant antkaklio biggrin.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 11 18, 00:21)
šitoj vietoj jo... nors va neseniai buvo kilus diskusija fb prie vienos veikėjos posto pasigyrusios, kad radusi prie parduotuvės pririštą dobermaną jį priėjus apsikabino... nemažai šunininkų tada pareiškė, kad išvis nemėgsta kai jų šunis kas čiupinėja neatsiklausius (aš taip pat) ir atsirado tokių moteryčių, kurios labai didžiavosi visus sutiktus šunis čiupinėjančios, nes tai mat smagu  doh.gif

durnos ir ne kitaip. Matyt dar nė vienai pusės veido nebuvo iškandę nieks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 18 lapkričio 2015 - 10:20
Sveikos, o mes gydomės unsure.gif Gavom krūvą ampulių, lašinam į akis (ne visada sekasi), nešiojam gaubtą, sėdim ant sausiako ir vandens. Laukiam pasveikimo, nors dideliu ligoniu ji man neatrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 18, 11:55)
Sveikos, o mes gydomės      unsure.gif    Gavom krūvą ampulių, lašinam į akis (ne visada sekasi), nešiojam gaubtą, sėdim ant sausiako ir vandens. Laukiam pasveikimo, nors dideliu ligoniu ji man neatrodo    smile.gif

Kokia diagnozė šunytei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 18, 00:21)
radusi prie parduotuvės pririštą dobermaną jį priėjus apsikabino...

Priminei kaip kazkada kaimynas mano "tarybini" bulterjera vat taip apsikabino... laime jaunuolio buvo zaibiska reakcija ir po urgztelejimo spejo atsokt biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2015 11 18, 11:20)
Bandžiau rišt.Du minusai-tamsoj nesimato ir kitas-nieks nė velnio nesupranta,kam tas geltonas bantas ant antkaklio  biggrin.gif

Ne ant antkakllio, bet ant pavadelio..tai ir sakau, kad jis mususuose ne madoj dar..mazai kam zinomas...o mintis tikrai puiki. As savo asocialia tiesiog ant ranku pasiimu, kai matau, kad kazkas baisiai draugaut nori...su dickiu butu sudetingiau...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 11 18, 14:53)
Priminei kaip kazkada kaimynas mano "tarybini" bulterjera vat taip apsikabino... laime jaunuolio buvo zaibiska reakcija ir po urgztelejimo spejo atsokt  biggrin.gif
Ne ant antkakllio, bet ant pavadelio..tai ir sakau, kad jis mususuose ne madoj dar..mazai kam zinomas...o mintis tikrai puiki. As savo asocialia tiesiog ant ranku pasiimu, kai matau, kad kazkas baisiai draugaut nori...su dickiu butu sudetingiau...

jau matau kaip aš Kirą ant rankų keliu ir nešuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 11 18, 14:53)

nesilaiko mum kažkaip...makalas yr.O jei kažkas supranta kaspino reikšmę,tai jokio skirtumo-kur.Bet deja,deja.
Ant rankų...jooo, įsivazduoju kaip su savo skaudama nugara,susirietus,tysu savo 30-kilograminį urzgiantį,besispardantį ir bambantį aukselį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lutute, va mano ir Sulos ginklas nuo įkyrių keturkojų kompanjonų. Gerokai užtikrinčiau, nei geltonas kaspinėlis. Vienas trūkumas - dvikojams neveikia cool.gif

user posted image

https://www.youtube....h?v=6zEXDrvFUkU
Papildyta:
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 18, 10:55)
Sveikos, o mes gydomės       unsure.gif    Gavom krūvą ampulių, lašinam į akis (ne visada sekasi), nešiojam gaubtą, sėdim ant sausiako ir vandens. Laukiam pasveikimo, nors dideliu ligoniu ji man neatrodo     smile.gif

Jetau, tai čia taip alergijas gydotės? Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 18 lapkričio 2015 - 15:17
QUOTE(lututė @ 2015 11 18, 11:01)
Kokia diagnozė šunytei?  unsure.gif

Manytina, kad alergija nuo maisto, nors neaišku. Vakar paklausiau ar tikrai nuo maisto, nes man kyla įtarimų. Atsakė, kad gydymas veikia teigiamai, galima atlikt papildomus tyrimus kraujo ir kt., bet kadangi tai papildomos išlaidos, tai gal nereikia. Žiūrėsim.
Atsakyti