Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Manifesto @ 2015 11 08, 15:55)
Klausimux 4u.gif  Kokiu būdu saviškiams suduodat lašišų aliejų? Bijau, kad metodas jį sulašinti ant sauso maisto, nelabai tinkamas. Sula sausiako be aliejaus nebeėda unsure.gif  Gal galima ant kokio duonos gabalėlio sulašinti ir suduoti? g.gif

Ant sausiako vienas paspaudimas ax.gif
Atsakyti
Pas mus paspaudimas ant 5kg svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 07, 19:23)
biškį parodysim savo selfie su Bartuku  bigsmile.gif

thumbup.gif o jau liežuvis...tikriausiai ne vien nosies galą pasiekia,bet norėdamas dar ir ausis išsilaižytų biggrin.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 08, 17:18)

Praeitos savaitės foto, mes kaimukyje.Šiek tiek palakstė po pievą, nes miške paleisti dar nesiryžtu, o  gal ir niekada nebesiryšiu.Susiruošęs perkasinėti daržą. ax.gif

Mes ir užaugom su žuvų taukais .Setui skirdavau desrtinį šaukštą parai, taksiukui arbatinį.Tik pasakai gersim vaistukus ir išsirikiuoja abudu  tongue.gif .Problemų jokių nebūna.

Ūkininkas thumbup.gif fainas šuva.

Maniškis žuvų taukų nė iš tolo-buvau kažkada nupirkusi bonką-tai kur ten...teko išpilt lauk unsure.gif O prisiskaičius,kad ir kailis žvilga,ir nesišeria taip baisiai,kai vartoja... g.gif
Gal kažkoki kitoki yr - be kvapo...O lašišų taukai-čia tas pats ? rolleyes.gif Gal šitų pabandyt...
Klausimuks-nesuviduriuoja nuo jų ?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 11 09, 11:38)
thumbup.gif  o jau liežuvis...tikriausiai ne vien nosies galą pasiekia,bet norėdamas dar ir ausis išsilaižytų  biggrin.gif

Ūkininkas  thumbup.gif fainas šuva.

Maniškis žuvų taukų nė iš tolo-buvau kažkada nupirkusi bonką-tai kur ten...teko išpilt lauk  unsure.gif  O prisiskaičius,kad ir kailis žvilga,ir nesišeria taip baisiai,kai vartoja...  g.gif
Gal kažkoki kitoki yr - be kvapo...O lašišų taukai-čia tas pats ?  rolleyes.gif Gal šitų pabandyt...
Klausimuks-nesuviduriuoja nuo jų ?

na mūsų Bartukas - prof laižūnas, jeigu tik leistume, viską išlaižytų biggrin.gif

Kirai laikas nuo laiko duodu ėsti upėtakio galvą, pagal RAW priklauso, tai va pries sav nusipirkau akcijinį upėtakį, tai ojojoj kaip terorizavo kol dorojau, galvojo čia jai žuvytė papirkta bigsmile.gif nuo žuvų taukų niekad nebuvo suviduriavus, aišku proto ribose reikia duoti wink.gif bet šiaip patinka šunim, Bartukas net drebėdamas laižė
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 11 08, 20:58)
Ant sausiako vienas paspaudimas ax.gif

Pagal instrukciją ir pas mane taip rašo - ant sauso maisto užlašinti ir gerai išmaišyti. Bėda ta, kad sausiako BE ALIEJAUS nebeėda g.gif Matyt, skanus rupūžė biggrin.gif Duosiu atskirai tą "skanėstą", bo kitaip sausiako nebeės be pagerinimo. rolleyes.gif
Atsakyti
nu va...vėl maniškis pratrydo doh.gif nupirkau smektos,mėginsiu suduot su kefyru vakare.Visgi jautrus tas mano šuva... g.gif
Dar visai neblogą apsiaustą nuo lietaus "Seniuose" prigriebiau thumbup.gif karalaičiui,aišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 10 lapkričio 2015 - 14:04
Situacija :
vakaras,tamsu.Vedu šunį.Išėjus iš laiptinės,matau,atsimaskatuoja mergina su škotų terjeriuku.Mandagiai sakau- patraukite arčiau savęs šuniuką,nes maniškis netoleruoja šunų. Laikau saviškį prispaudusi,plius už antkaklio.
Merginos reakcija nulis.Šūkteliu garsiau-pasirodo,per ausines ar telefoną ji "ne ryšio zonoj"-pasitraukite arčiau šuniuką.Terjeras vistiek blaškosi po visą šaligatvį...na,ir mano mužikėlis pradeda lot,aišku.Reakcija : JAU PRAEIT RAMIAI NEGALIMA blink.gif mastau.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ,nėr čia ko dvornius vedžioti.
Nors man baisiausai, kai su ausinėmis per perėją neria doh.gif

Mus irgi baltas škotukas puola.Labai stengiamės išvengti kontakto, bet ne visada išeina.Gerai, kad šeimininkė supratinga, tai tą pūkį po pažastim ir mums laisvas kelias. lotuliukas.gif Maniškiai jam irgi kailiuką pakasytų.
Atsakyti
hm... na mano nuomone nėra normalu pyktintis, kad kitas žmogus savo šunį pro šalį vedasi, čia jau jūsų bėdos, kad nesugebat saviškių suvaldyt g.gif

mane nervuoja tik palaidi kvaksiai lojantys ant visko kas juda, taip pat ant pavadžio besidraskantis šuo žavesio nekelia ax.gif

Atsakyti
Mes tai su visokio dydžio ir plauko keturkojais labai ramiai prasilenkiam. Jei koks palaidas entuziastas bando labai į artimą draugystę veržtis, gauna iš ultragarsinio "pistoleto". Veikia atsakančiai - uodegą tik pabruka, galvą nunarina ir skuodžia šeimininko paguodos cool.gif O šeiminykas net nenutuokia, kas įvyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 17 lapkričio 2015 - 21:06
Čia gal daugau pasipiktinimas įlindusiems į telefonus ir apsikorusius ausinėmis.Vaikšto kaip zombiukai.Ypač bjauru, kaip niekur nepasižiūrėję per perėję neria.Turiu tokios patirties, gerai ,kad spėjau sustabdyti.O ir pardėj žiūrėk, kad su vežimuku nenuskintų

.O,kad maniškiai neišauklėti, tai net nesiginčiju.Labai jau išlepinau aš juos.
Atsakyti
Aš visada vaikštau su ausinėm. Ir savo Siriu paleidžiu su ausinėm būdama. Bet savo šunį sužiūrėt sugebu. Taip, kad kiekvienam skirtingai.
Šiandien prie mano Granto priėjo palaidas VA. Prasivedžiau užsmaugta kol šeimininkai gaudėsi šunį. Gerai, kad šuo turbūt jaunas ir jam labiau rūpėjo mano šuns uodega nei jo urzgimas, nes galėjo ir labai negražiai baigtis.
Atsakyti