Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 12:07)

Per dažnas sausiako keitimas irgi gali būt priežastis.
Jei šuo vangus ir akivaizdžiai be energijos - kraujo tyrimas babeziozei ir erlichiozei.
Taip pat siūlyčiau (iš asmeninės patirties) pasidaryt ir kailio skutenas. Gal beria dėl kokios nesąmonės, gyvenančios kaily.
Dar vienas dalykas - man visiškai dzin, ką galvoja veterinaras ir nebijau kvaila pasirodyt, kad dažnai ir galbūt dėl niekniekių vežu šunį pas jį. Tai mano šuo. Jis man svarbus. Tik, aišku, gaila, jei pinigus lupa už nieką ar už būrimą kavos tirščiais. Tikrai keisti geresniu. Vienareikšmiškai.

QUOTE(lututė @ 2015 11 04, 14:23)
O RAW šėrimas alergiškiem netinka  ?

RAW ne panacėja. Ir ne vaistas. Kitas svarbus aspektas - analizuoti ir domėtis reikia. Neužtenka vien maišą parnešus namo praplėšt jį ir įbert į indelį.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 11 05, 00:40)
Taip pat siūlyčiau (iš asmeninės patirties) pasidaryt ir kailio skutenas. Gal beria dėl kokios nesąmonės, gyvenančios kaily.

vava...čia irgi tikėtina. Kai dar vaikas buvau,turėjau šunį,kuris užsikrėtė plaukagraužiu-bent jau tada veterinaras taip apibūdino. Tai vargšelis nusikasydavo periodiškai vos ne iki plikumo,nepaisant visokių purškalų ir tepalų schmoll.gif paskiau po gydymo aprimdavo,o po kokio pusmečio-vėl tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 11 04, 23:40)
Jei šuo vangus ir akivaizdžiai be energijos - kraujo tyrimas babeziozei ir erlichiozei.

Skamba baugiai unsure.gif
Dėl veterinaro jau apsisprendžiau. Gavau rekomendacijas iš 3 skirtingų žmonių dėl vienos klinikos, tad sekantį kartą bandysiu ten. Dar pastebėsiu kaip mums sekasi. Kažkas jai kaip su virškinimu ar pan., nes lyg riaugėja, čepsi, kažkas tokio rolleyes.gif Su tuo maistu negaliu apsispręst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 05, 12:47)
Dar pastebėsiu kaip mums sekasi. Kažkas jai kaip su virškinimu ar pan., nes lyg riaugėja, čepsi, kažkas tokio      rolleyes.gif    Su tuo maistu negaliu apsispręst      doh.gif

Tame ir blogumas, kad negalit apsisprest... Tai visgi
kiek sunei menesiu, po kokie butent pasarai bandyti ir kiek laiko buvo duodami, kas netiko, kad pakeisdavot?
Ka ede pastaruoju metu ir nuo ko sublogavo - kazkuo palepinot ar lauke pati pastvere?
--------------------------
As nesenai savo kalem pakeiciau maista... Barking heads su eriena pakeiciau i tos pacios firmos lasisini..Na ir taip sutapo, kad suserus pilna nebemaisyta norma naujo pasaro baltoji bais apsividuriavo...Pirma mintis buvo, kad pasaras blogas, dargi cia viena forumiete butent apie ta pasara tokia patirti buvo isdescius...Bet jautresnioji margoji tustinosi gerai, o blondei visai blogai pasidare..jau taip viduriavo, antra syk per savus 10 metu...Tada gavo pora paru bado, angliuko, bakteriju ir pasveiko..eda ta pasara ir viskas gerai....Reiskia kazko "prisisaude" lauke..o padare ta juodai per akis... doh.gif
Atsakyti
ai,tie trydaliojimai...mano ciūcikas griežtai prižiūrimas lauke-nu tikrai nieko nesuėda,o karts nuo karto vistiek būna bėdų. Ir maistą jau tikrai žiūriu,kad visokių nesąmonių negautų. Tai net nesuprantu,kodėl. Nu gal lyžteli kokį š...prabėgdamas nebent... g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Atejau "pasigirti", kad lyg Belai pirmoji ruja prasideda. Lapkricio 20 jai sueis 11 mėnesių ir tik dabar matau, jog priesrujis prasideda.

Dar kas naujo is musu suniuko gyvenimo, kad lankėmės pas veterinare ir siandien eisime del to, kad nuo galiniu kojyciu kailiukas nuslinko daugokai. Bat ji nesikase, nieko. Padarem skutenu ir israutu plauku tyrima, nerado nieko. Daktare ytaria, kad jai nuo salcio taip galėjo atsitikti. Liepė aprengti. Tai pradejo mano grazuole nesioti megztini. Vasara gi numezgiau per atostogas. Dar ir tepu losijonu su prednizolonu, nes daktare tai ivardino kaip alergija. Siandien eisime pasirodyti. Sakiau jai, kad daryciau kraujo tyrimis, jei jie kazka parodytu. Ji sako, kad gal neverta....
Rezultatas, kad viena kojyte maziau buvo isplikus (MB apskritai nieko nemate, bet tie vyrai... Ai... 😃 Nes kitos kojytes buvo jau odos net plikos ...), tai ta kojyte gerai atrodo. Tepu jau kailiuka...o kita dar plikesne. na, ziuresim, kaip seksis siandien veterinarkej.

Na ir del sterilizacijos..... KŲ DARYT... Siaip buvau tvirtai apsisprendus sterilizuoti. Bet va, arteja (nors kokie 4 mėn dar iki OP butu) Ir drebet kinkos man pradeda... Labiausiai, kad tik nepazeistu slapimkanaliu... Ji pas mane smulki, mazute, ten viduj viskas smulku irgi... Baisoka man, turiu pripazinti. ...
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 11 07, 11:53)
Laba diena 4u.gif

Atejau "pasigirti", kad lyg Belai pirmoji ruja prasideda. Lapkricio 20 jai sueis 11 mėnesių ir tik dabar matau, jog priesrujis prasideda.

Dar kas naujo is musu suniuko gyvenimo, kad lankėmės pas veterinare ir siandien eisime del to, kad nuo galiniu kojyciu kailiukas nuslinko daugokai. Bat ji nesikase, nieko. Padarem skutenu ir israutu plauku tyrima, nerado nieko. Daktare ytaria, kad jai nuo salcio taip galėjo atsitikti. Liepė aprengti. Tai pradejo mano grazuole nesioti megztini. Vasara gi numezgiau per atostogas. Dar ir tepu losijonu su prednizolonu, nes daktare tai ivardino kaip alergija. Siandien eisime pasirodyti. Sakiau jai, kad daryciau kraujo tyrimis, jei jie kazka parodytu. Ji sako, kad gal neverta....
Rezultatas, kad viena kojyte maziau buvo isplikus (MB apskritai nieko nemate, bet tie vyrai... Ai... 😃 Nes kitos kojytes buvo jau odos net plikos ...), tai ta kojyte gerai atrodo. Tepu jau kailiuka...o kita dar plikesne. na, ziuresim, kaip seksis siandien veterinarkej.

Na ir del sterilizacijos..... KŲ DARYT... Siaip buvau tvirtai apsisprendus sterilizuoti. Bet va, arteja (nors kokie 4 mėn dar iki OP butu) Ir drebet kinkos man pradeda... Labiausiai, kad tik nepazeistu slapimkanaliu... Ji pas mane smulki, mazute, ten viduj viskas smulku irgi... Baisoka man, turiu pripazinti. ...

kad nebuvo tų šalčių tokių, kad jau kojytės nušaltų g.gif jau man tas jaunų sveikų šunų rengimas... biggrin.gif

o dėl sterilizacijos, aš tik UŽ visų beveisliukų sterilizaciją/kastraciją. pas mane Bartukas kastruotas, katinas irgi, va tik Kira dar laukia biggrin.gif žiūrėsim kokius vaikus ji man "gamins", bet tikrai žinau, kad kai jau dėl amžiaus ar kažko kito nuspręsiu nebeveist, kišiu po peiliu ir sterilizuosiu ax.gif man jos gaila buvo ir kai migdė displazijos tyrimui daryti, jau tas jausmas, kai šuo suglemba tau ant rankų... brrrr... bet paskui gi viskas ok bus ir dėl rujų jokių rūpesčių ir tt
Atsakyti
Na, del rengimo... As dabar klausau veto. Ir viskas. biggrin.gif Ka kiti galvoja tikrai dzin. Kai vetė liepė Bela aprengti, as sakiau, kad nerengiu jos, nes grudinu, kad priprastu prie klimato pokyciu, kad bijau netgi, rengti, kad suo nesusirgtu kokiu tarpsonkauliniu nervu uzdegimu...
Bet vetė sako, miega siltai, užsiklojus, pasirausus, ar is viso salia po kaldra, islenda, iseina i lauka ir jautriam organizmui galbut to uztenka. Va tokio silumos-salcio pokycio. Bandom, ziurim. Nes toks plikimas nepanasus i hormonini, parazitu nera, o del autoimuninio net nzn, bet irgi nelabai itaria. Maitinasi ji idealiai, atrodytu. Kailis siaip, zvilga, grazus. Ai, beje, jai spuogelis vienas kitas iskyla. Dabar dingo... Zodziu, paseksim dar savaite.

O salcio jai gal ir uzteko. Dabar lauke dreba dvigubai maziau, zinok g.gif Visai kitas reikalas.

Na, buvau konsultacijoj, apziurejo du daktarai, labai nuramino. Esu laiminga. Tikiu, kad suniukas sveikas.

Ir del sterilizacijos nuramino. Pasakiau, kad plėšausi, pašnekėjom.

Žodžiu, super šeštadienis, eisiu kept pyragą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 11 07, 10:53)
Laba diena 4u.gif

Labas vakarėlis 4u.gif

Haikinam į brandžių moteryčių gretas beįstojančią Belą 4u.gif

Kolei kas mano nuomonė dėl sterilizacijos ta pati - jei neis iš proto ir neatsiras sveikatos problemų - Sulos nesterilizuosim rolleyes.gif

Atsakyti
biškį parodysim savo selfie su Bartuku bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien pasidaviau reklamai ir nupirkau Sulai buteliuką lašišų aliejaus rolleyes.gif Užvarvinau ant sausiako, tai baisiai apetitnai sukramsnojo ir net bliūdą išlaižė. Ar duodat saviškiams?
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2015 11 07, 19:24)
Šiandien pasidaviau reklamai ir nupirkau Sulai buteliuką lašišų aliejaus rolleyes.gif  Užvarvinau ant sausiako, tai baisiai apetitnai sukramsnojo ir net bliūdą išlaižė. Ar duodat saviškiams?

geras daiktas thumbup.gif aš jo pernai Kirai daviau rudenį -žiemą, nes baisiai nusišėrus buvo po rujos, tai tikrai ir kailis žvilgėjo ir nuryžėjo merga puikiai
Atsakyti