Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(adija5 @ 2015 10 31, 00:45)
Ką sakei  bigsmile.gif ?Nes jau taip ausys priplotos nuo meilių žodžių ir šeimininkės balso tembro  biggrin.gif

Pas mumi dar ir 14 punktas yra.Biskutuką šiktelėjom pagal trylika punktų,tai pakartojam iš naujo .Du kartus iš naujo  ax.gif Vakarais tas prailgintas variantas visada būna.Ryte,ypač jei skubam,o jau šuo tikrai supranta ,kad skubam, apsiribojam 4 punktais-uostai,tupi,šiki ,aš renku.Nu,būna ir ilgesnių variantų,bet išimtis tik patvirtina taisyklę ,kad vakare trigubai pagal punktus atsigriebsim .

nu ką sakei,ką sakei...sakiau kaip yr-Pinki, būk gerutis, atsisėsk,dabar tave pafotografuosiu biggrin.gif tai gal kaip bajerį suprato lotuliukas.gif
paskiau užtat ir glosčiau,ir gyriau baisiausiai biggrin.gif

Ooo,tai tamstos šunėkas tuomet šikimo reikaluose nepralenkiamas lotuliukas.gif
Atsakyti
oi jūs šikučiai lotuliukas.gif maniškiai kažkaip nesiparina dėl tų reikalų atlikimo ir daro viską greitai, nes tupinėti ir rinktis geresnę vietą aš neleidžiu, nes tingiu ilgiausiai laukt bigsmile.gif pas mus tvarka paprasta - arba darai iškart, arba lauki kito vedžiojimo cool.gif visgi aš vedžioju šunis, o ne jie mane, todėl tikrai neleidžiu nei uostinėt kažką ilgai, nei ten taikytis kur geriau pa... lotuliukas.gif

va parodysiu Bartuką iš paskutinės fotosesijos wub.gif gal fb kažkam jau bus matytos foto ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 02, 12:29)
oi jūs šikučiai  lotuliukas.gif  maniškiai kažkaip nesiparina dėl tų reikalų atlikimo ir daro viską greitai, nes tupinėti ir rinktis geresnę vietą aš neleidžiu, nes tingiu ilgiausiai laukt  bigsmile.gif  pas mus tvarka paprasta - arba darai iškart, arba lauki kito vedžiojimo  cool.gif  visgi aš vedžioju šunis, o ne jie mane, todėl tikrai neleidžiu nei uostinėt kažką ilgai, nei ten taikytis kur geriau pa...  lotuliukas.gif

va parodysiu Bartuką iš paskutinės fotosesijos  wub.gif  gal fb kažkam jau bus matytos foto  ax.gif

ai,aš kai niekur neskubu,duodu vyručiui atsipalaiduot...man tai kaip bajeris tie jo šikaliojimai,visada prajuokina tongue.gif Kaime kai palaidas būna,tai tokių veiksmų neatlieka,nes nėr kada šikt,kai bėgiot per tą laiką galima...tūpteli staigiai tuomet kur pakrūmėj lotuliukas.gif

Bartuko veidelis bent jau šokant kiek giedresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 02, 11:29)
user posted image

Jetau, kokia meilybė wub.gif
Atsakyti
Jau net nežinau ar rašyt ax.gif Dėl tų bėrimų. Buvo lyg viskas normaliai, bet sekmadienį atsikėlėm net aptinusiom akim. Kol suradau koks veterinaras dirba, man buvo lapkričio 1 - šventa diena. Nuvažiavom, apžiūrėjo taip tarp kitko. Davė vaistų namie susileist, tepalo namie pasitept, gaubtą namie užsidėt. Pinigėlių paėmė nemažai, jokio kvituko nedavė. Konkretaus nieko nepasakė. Jei pablogės, atvažiuokit dar kartą doh.gif Tepiau, leidau vaistus, uždėjau gaubtą. palikta namie vos nepasismaugė, tad dėjau po tok nakčiai. Viskas lyg pagerėjo, bet... Vaikšto antyra diena kaip nesava, pastoviai gulinėja, jokios energijos. Į mane net nežiūri, nusisuka, kaip pyksta. Pasodinau tik ant sausiako, tai gal sakau ji valgyt nori, nes buvo pripratus gaut dešrytės rolleyes.gif Ir vis geria, sysioja, geria, sysioja... Šiąnakt pusę nakties nemiegojau, žiūrėjau ar dar gyva, nes gulėjo kojas patiesus be judesio rolleyes.gif Ryte lyg nieko, bet tos energijos nėra. Gal nedavalgius, nesuprantu kas čia jai vyksta. Ar liga kokia? Pas veterinarus lakstyt kaip tai kasdien nesinori, kai nieko normaliai nepasako, o ir kainuoja nemažai. Aišku, reiks vežt, jei nepagerės. Ar aš čia perdaug jautriai reaguoju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 09:54)
Jau net nežinau ar rašyt      ax.gif    Dėl tų bėrimų. Buvo lyg viskas normaliai, bet sekmadienį atsikėlėm net aptinusiom akim. Kol suradau koks veterinaras dirba, man buvo lapkričio 1 - šventa diena. Nuvažiavom, apžiūrėjo taip tarp kitko. Davė vaistų namie susileist, tepalo namie pasitept, gaubtą namie užsidėt. Pinigėlių paėmė nemažai, jokio kvituko nedavė. Konkretaus nieko nepasakė. Jei pablogės, atvažiuokit dar kartą      doh.gif    Tepiau, leidau vaistus, uždėjau gaubtą. palikta namie vos nepasismaugė, tad dėjau po tok nakčiai. Viskas lyg pagerėjo, bet... Vaikšto antyra diena kaip nesava, pastoviai gulinėja, jokios energijos. Į mane net nežiūri, nusisuka, kaip pyksta. Pasodinau tik ant sausiako, tai gal sakau ji valgyt nori, nes buvo pripratus gaut dešrytės      rolleyes.gif      Ir vis geria, sysioja, geria, sysioja... Šiąnakt pusę nakties nemiegojau, žiūrėjau ar dar gyva, nes gulėjo kojas patiesus be judesio        rolleyes.gif      Ryte lyg nieko, bet tos energijos nėra. Gal nedavalgius, nesuprantu kas čia jai vyksta. Ar liga kokia? Pas veterinarus lakstyt kaip tai kasdien nesinori, kai nieko normaliai nepasako, o ir kainuoja nemažai. Aišku, reiks vežt, jei nepagerės. Ar aš čia perdaug jautriai reaguoju?      unsure.gif

visų pirma keiskit veterinorių į tokį kuris ir paaiškins ir pagydys, o ne tik pinigus paims. man labai panašu į alergiją, todėl jokių dešryčių ir visokio kito š, tik geras, kokybiškas sausiakas, geriausia be vištienos, nes dažnai būtent vištiena alergizuoja ir pas normalų gerą vetą tirtis. mano sesės šuneliui Italijoj ausys net ištinusios buvo dėl alergijos ir irgi visa išbėrė, žaidė ilgai su maistu, kokius pusę metų šėrė tik arkliena kažkaip ten pagaminta, dabar duoda sausiaką su arkliena ir kartais konservus alergiškiem šunim. bet čia Italijos vetės metodas, Lietuvoj gal kitaip patars wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 09:54)
Jau net nežinau ar rašyt      ax.gif    Dėl tų bėrimų.

Jei turit jautru suni, serkit grieztai tik jai tinkanciu pasaru, o taipogi sekit menkiausius pasikeitimus jos isvaizdoj ir aplinkoj, kad suprastumet i ka sunyte reaguoja - netinkamas guolio audinys, skalbiklis , slapia zole ar dar kas...tada nebus bedu ir bereikalingu islaidu.
Geria ir sisioja turbut nuo hormonu, kuriais dabar gydotes.
Turekit patikima klinika ir konkretu daktra..pas ji lankykites reguliariai, tada nebus neadekvaciu islaidu. Bus jusu sunytes ligos istorija, sistemingas gydymas ir prieziura, be to dar tam tikros lojalumo programos visur taikomos..o kai va taip nutiko beda ir begot kur radot, tada gali tekt placiai atvert pinigine...
Su gaubtu sunyte, ypac jauna tikrai kiek rizikinga palikt, dar jei landzioja, karstosi..tada jau geriau apribot erdve, kad negaletu kur nors ilyst/uzkliut.
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2015 11 04, 10:04)
visų pirma keiskit veterinorių į tokį kuris ir paaiškins ir pagydys, o ne tik pinigus paims.  sesės šuneliui Italijoj ausys net ištinusios buvo dėl alergijos ir irgi visa išbėrė, žaidė ilgai su maistu, kokius pusę metų šėrė tik arkliena kažkaip ten pagaminta, dabar duoda sausiaką su arkliena ir kartais konservus alergiškiem šunim. bet čia Italijos vetės metodas, Lietuvoj gal kitaip patars wink.gif

Aga, veterinoriu reiktu keist i veterinara mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Gal pameni kaip vadinas tas arklinis pasaras?
Musuose irgi yra italikso pasaro su arkliena, tai jis gana populiarus tarp alergisku sunu ir ypac westuku... https://www.pet24.lt...as-oil-no-grain
Jis toks tarpinis tarp tradiciniu pasaru ir jau visai gydomu su hidrolizuotais baltymais...
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 11 04, 09:04)
man labai panašu į alergiją, todėl jokių dešryčių ir visokio kito š, tik geras, kokybiškas sausiakas,

tai va, kad neaišku ar čia alergija g.gif
jau kokius 5 sausiakus išbandžiau, net nežinau ties kuo apsistot, nes nežinau nuo ko jai čia taip g.gif
gal kokį kokybišką galit parekomenduot, konkretų pavadinimą, nes pagal aprašymus tai man jie visi tokie super duper doh.gif

cile, ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 04 lapkričio 2015 - 11:07
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 12:07)
jau kokius 5 sausiakus išbandžiau, net nežinau ties kuo apsistot, nes nežinau nuo ko jai čia taip      g.gif
gal kokį kokybišką galit parekomenduot, konkretų pavadinimą, nes pagal aprašymus tai man jie visi tokie super duper      doh.gif

Kokio maziaus sune?
Kokius sausiakus bandet ir po kiek mazdaug laiko seret, kas buvo negerai, kad keisdavot?
Siaip reitu ziuret, kad nebutu vistos, kvieciu, mieziu ir kukuruzu. Galima ieskot zuviniu su ryziais arba bulvem, po to arkliena, triusis, eriena, zveriena, antis.
Biciule dare ta branguji testa, tai atrado, kad is mesu tinka kiauliena, taipogi netinka daugelis darzoviu - bulves, morkos, zirneliai...tai va vos pora pasaru LT esanciu josios sunytei tinkami pagal komponentus...
Atsakyti
O RAW šėrimas alergiškiem netinka ? Skaičiau kaži kada,kad sutvarko ir virškinimo bėdas, ir alergijas .
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 11 04, 14:23)
O RAW šėrimas alergiškiem netinka  ? Skaičiau kaži kada,kad sutvarko ir virškinimo bėdas, ir alergijas .

Tiesos yra, bet ne visiem 100% tinka..be to RAW serimo buda reik ismanyt...bet siaip variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 11 04, 13:23)
O RAW šėrimas alergiškiem netinka  ? Skaičiau kaži kada,kad sutvarko ir virškinimo bėdas, ir alergijas .

RAW irgi alergiškų būna - vištienai nemažai alergiškų šunų, nors su sausiaku nepalygint, bet irgi sureaguoja kartais - tai į riebalą, tai organo per daug, tas anas. mano Katką pvz beria momentaliai nuo antienos,m kalakutienos - visa kita eina gerai
Atsakyti