QUOTE(visai_nauja @ 2015 11 23, 15:14)
druskute, kaip šventė prabėgo?
Buvo visko
Kaip tikra lietuve dvi dienas kepiau visokias nesamones, viriau troskinius - kad uztektu, kad tik kas badu nenumirtu. Paskui pergyvenau del vietos - tik du kambariai, zmoniu virs 20... Zodziu, stresa pereme vaikai
Naktis pries buvo mazai miegota
Valanda pries ceremonija, vyras apsirenge ir... Kelnes prairo, marskiniai suplyso
Aisku, jis susinervines sudraske viska i skutus. Greit suradom pakaitala. Abu vaikai rekia, buto savininke (gyvena virs musu) issikviete del kazkokiu savo problemu. Linksma.
Bet ceremonija buvo labai grazi, barokineje koplyteleje. Kunigas labai graziai viska pravede. Vaikai aisku nebuvo ramus. Vienas karstesi suolais, kitas verke - nes jo pietu metas buvo. Po ceremonijos lauke lauke mamos, su kuriom susitikineju. Nesitikejau, mano kaimyne jas slapta suorganizavo. Atejo su vyrais, vaikais, ir iseinant is baznycios skambino leliukiskais barskuciais
Pasifotografavom, tada greit i kaimynes masina ilindau persirengti, nes su suknele negalejau maitinti, o Augiústas jau net uzkimes del rekimo buvo.
Na, o po to pietus, po to visi pas mus, visi sutilpo, maistu aisku kalnai liko, troskiniu net neistraukiau.
Pagadino viska uosviai - vyro brolis jiems paskambino, pasake, kad va, jau po visko, o anyta pradejo zliumti, rekauti, kad jiems niekas nesake
Zodziu, ne tik nepasveikino, bet dar ir kalti kazkuom esam... nes vyras tikrai sake, pati salia buvau, o dar ir jo draugas ta diena sveciuose buvo. Zodziu, nedurni esam
Dabar mums neskambino, ir vyras neskambina, nezinau kuom baigsis. Nes neirodysi, kad sakei... Laukiu skandalo, asaru ir barniu, bet cia ne pirmas kartas. Skaudu labai. Va pasiguodziau
Aciu visoms uz sveikinimus ir palinkejimus
Visai_nauja, o kam tau raminamu reikejo? Susitvarke jau viskas? Del migdymo nezinau ka patart. Mano berniukas dabar labai jau ritmingas patapo. Viskas laiku. diena turi du miegelius, netrumpus. Uzmiega nesioklej. Vakare uzmiega valgydamas.
Nirvanarama, tu naujoke? Del ropojimo - ismoks dar. Mano irgi tik sliauzia, ant keturiu net nebando stotis.
Rimimita, laikykis.
Melisa, sveik
Ziema tik prasideda...