QUOTE(ramu @ 2017 04 13, 23:05)
Aš mastau apie balansinį ir/arba paspirtą. MuseZuze ar važinėja su šituo paspirtu? Sveikinam ir mudu su Rapolu visus su antraisiais gimtadieniais. Linkim kuo mažiau ligų ir neišvest mamų iš proto
Ar kriziniai jūsų balandinukai?
Labas,
Mano mažius dar neužsikabliavęs ant jokių transporto priemonių (neskaitant triratuko, bet poną reikia stumti
) . Ant paspirtuko -mėgsta važiuoti atsistojęs, bet ne pats spiriasi, o jis stovi, o jį reikia stumti
.
Taigi, pasodinome ant to globber'io - ir kažkaip jam nepatiko...
Pasėdėjo minutę ir pareiškė norą nulipti. O ir stumdyti pasirodė (man) nepatogu... Tai kadangi sėdėjimo pozicija nepasiteisino, o paprastam naudojimui - turim dar Micro Mini , kuriuo laksto sesė , tai nusprendėme kad nereikia antro tokio, geriau kažką kito įtaisyti, ir pardaviau
.
Jaunėlė dukra, kuri jaunesenė 1 metais - jau praeitą vasarą, būdama 2.5, puikiai važinėjo ir balansiniu (turim FirstBike), ir Micro paspirtuku - labai mėgsta, puikiai laiko lygsvarą, leidinėjasi nuo kalniukų, abi transporto priemonės pas mus pasiteisinę 100%. Sūnus negreitai tokį lygį pasieks ir ims naudotis , manau ne šią vasarą .
Dėl krizių, tai šioks toks paūmėjimas prasidėjo maždaug prieš mėnesį. Tai ir pagulėjimų ant grindų atsirado, ir daiktų mėtymų, ir bandymų mušti/pešti. Bet ne itin rimtam lygyje, žinau kad būna baisiau. Gan greitai pavyksta nuraminti. Aišku, jei gauna ko nori - tai greičiau
Iš visų vaikų, tai gal pas šitą kol kas mažiausios isterijos. Na, dar visko gali būti , tik pradžia
Papildyta:
QUOTE(rimimita @ 2017 04 24, 11:44)
O mes irgi jau i daržiuką keliaujam, vaikinas labai gerai priprato,noriai eina. Kalbėt mažai kalba, savo paukščių kalba čiulba. Užtat koks dailininkas, spalvina knygeles labai kruopščiai, stengiasi nepravesti linijų ir dažniausiai pavyksta. Paskutiniu metu prasidėjo isterijos dėl visko
vyrui sakau dviejų metų krizė- o jis man atsakė- aha, o man 35metų krizė
Oho, koks šaunuolis , kad jau spalvina
Mano tai keverzoja, geriausiu atveju liniją nupiešia
Taigi, eina antroji mūsų savaitė darželyje.
Kolkas vedu po pusę dienos, iki pietų.
Pirma diena buvo labai liuks! Ir mane paleido, ir pats gerai prabuvo. Daug žaislų, daug įdomybių.
O antrą jau prasidėjo....
15 min apsiramina - ir vėl prisiminęs verkia... Ir pas seses į grupę vedė - niekas negelbėjo. Jau kai atvažiavau pasiimti, kad guodėsi, kad guodėsi vaikas...
Trečią dieną - vos pasukau link darželio, ėmė lūpą tampyti, po to su riksmais palikau, ketvirtą taip pat su dūdom.
Bet auklėtojos sakė, kad kasdien verkdavo vis trumpiau, ir turėtų priprasti.
O šiandien - aišku paleido dūdas vos pamatė darželį, šaukė visus, ir mamą , ir tėtį, ir sesę, bet likęs - gan greitai nusiramino , o atvažiavau pasiimti - linksmas, atsipalaidavęs, jau ne guodėsi, o viską man tik rodė, tik pasakojo
Tai taip gera ant širdies pasidarė, kad pripranta vaikas...
Ryt liks ir pietų miegoti
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2017 04 14, 22:28)
MuseZuze, o ar turi pažįstamų, kurie į tą darželį vaikus veda. Pasiklausinėtum, ir būtų ramiau.
turiu lankančių pažįstamų, ir auklėtoja viena yra perėjusi į mūsų privatų iš to valdiško - info pakanka , praktiškai visi pliusai privataus naudai, tik kaina... Vis tik 3 vaikai privačiame darželyje - ne kapeikos... Na, bet su nuolaidom ir kompensacijom dar kaip nors patempsim