Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

ramu, o kaip pasireiškia? Pabandyk kviečius išmest. Mano pupai žandai ir smakras net dega, turi "keliaujančių" sausų dėmių ir raudonų taškelių. Atopinis dermatitas. Ketvirtadienį į klinikas važiuosim, tikiuosi nors kokius tyrimus padarys, nes pati neatseku nuo ko. Tikrai nieko naujo neduodu, būna pranyksta būna vėl raudonuoja.

Mes metukų proga buvom pasisverti ir pasimatuot. Pana 73 cm (+1cm) ir svorio nepriaugus, o gali būti net ir numetus. Vis dar niekaip 8 kg nepasiekia. Dabar dygsta net 3 dantukai, greit turės visus aštuonis thumbup.gif Šiąnakt bandė pabėgti iš lovos doh.gif Prasibudau, o ji visu greičiu ropoja iki krašto, pačiupau jau tabaruojančią rankom. Žiauriai išsigandau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 18, 13:33)
ramu, o kaip pasireiškia? Pabandyk kviečius išmest. Mano pupai žandai ir smakras net dega, turi "keliaujančių" sausų dėmių ir raudonų taškelių. Atopinis dermatitas. Ketvirtadienį į klinikas važiuosim, tikiuosi nors kokius tyrimus padarys, nes pati neatseku nuo ko. Tikrai nieko naujo neduodu, būna pranyksta būna vėl raudonuoja.

Mes metukų proga buvom pasisverti ir pasimatuot. Pana 73 cm (+1cm) ir svorio nepriaugus, o gali būti net ir numetus. Vis dar niekaip 8 kg nepasiekia. Dabar dygsta net 3 dantukai, greit turės visus aštuonis  thumbup.gif Šiąnakt bandė pabėgti iš lovos  doh.gif Prasibudau, o ji visu greičiu ropoja iki krašto, pačiupau jau tabaruojančią rankom. Žiauriai išsigandau  fear.gif

Pas Rapolą ant klubų ir ant užpakalio atsirado bėrimas. Dabar tose vietose oda tokia šiurkšti. Atsiranda naujų bėrimų. Pampius jau kokius 7 mėn tuos pačius naudojam. Tai netikiu, kad jie kalti. Nu bet dėl.šventos ramybės Naty dabar dedu, kur nei balinti nei kvepinti ir be jokių ššš
Visai_nauja, o kuo tepi odytę savo pupai?

Yra ir pas mane buvę pora tokių atvejų, kai už kojos pačiupau naktį ropojantį. Išmokiau nulipt gražiai nuo lovos. Labai greit perprato sistemą ir dabar drąsiau man šiek tiek.
Tikra manekenė tavo pana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2016 04 18, 17:09)
Pas Rapolą ant klubų ir ant užpakalio atsirado bėrimas. Dabar tose vietose oda tokia šiurkšti. Atsiranda naujų bėrimų. Pampius jau kokius 7 mėn tuos pačius naudojam. Tai netikiu, kad jie kalti. Nu bet dėl.šventos ramybės Naty dabar dedu, kur nei balinti nei kvepinti ir be jokių ššš
Visai_nauja, o kuo tepi odytę savo pupai?

Yra ir pas mane buvę pora tokių atvejų, kai už kojos pačiupau naktį ropojantį. Išmokiau nulipt gražiai nuo lovos. Labai greit perprato sistemą ir dabar drąsiau man šiek tiek.
Tikra manekenė tavo pana  wub.gif

Pradžioj tepiau Basalis kremuku, po kažkiek laiko vos patepus dar labiau imdavo raust. Dabar žandukus tepu A+D tepalu, o visą kūną po maudynių Basalis. Tas taškuotas vietas tepu Advantan kartas nuo karto.
Moka ir mano nulipti pati, aš įtariu kad ji miegodama ropojo, nes pagriebta labai rėkt pradėjo. Užlipa Rapolas pats ant lovos? Maniškė dar ne, reikia prieš tai pasilipti.
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 18, 18:11)
Pradžioj tepiau Basalis kremuku, po kažkiek laiko vos patepus dar labiau imdavo raust. Dabar žandukus tepu A+D tepalu, o visą kūną po maudynių Basalis. Tas taškuotas vietas tepu Advantan kartas nuo karto.
Moka ir mano nulipti pati, aš įtariu kad ji miegodama ropojo, nes pagriebta labai rėkt pradėjo. Užlipa Rapolas pats ant lovos? Maniškė dar ne, reikia prieš tai pasilipti.

Na pažiūrėsim, ką man gydytoja trečiadienį pasakys dėl alergijos.
Žinok Rapolas ne tik kad ant lovų pats užlipa. Jis net kopėtėlėm stačiom ir kiaurom į vaikų dviaukštės lovos antrą aukštą pats užsikabaroja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2016 04 18, 21:46)
Na pažiūrėsim, ką man gydytoja trečiadienį pasakys dėl alergijos.
Žinok Rapolas ne tik kad ant lovų pats užlipa. Jis net kopėtėlėm stačiom ir kiaurom į vaikų dviaukštės lovos antrą aukštą pats užsikabaroja  doh.gif

blink.gif
Eisi pas šeimos ar pas alergologą?
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 19, 08:10)
blink.gif
Eisi pas šeimos ar pas alergologą?

Dabar pas šeimos. Dar tik pirmas vizitas dėl šios bėdos.
papasakok būtinai lai tau seksis klinikose.
Atsakyti
ramu, su pirmuoju gimtadieniu Rapolą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 20, 10:23)
ramu, su pirmuoju gimtadieniu Rapolą  bigsmile.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ramu, priimk ir musu sveikinimus 4u.gif

Pradejau dirbt, tai dar maziau laiko kompui:) Aciu D., (.)(.) tvarkosi. Dar skauda, dar guzuoti, bet jeu nebe taip stipriai kaip pirmom dienom.

Ramu, Visai_nauja - rasot, kaip jusu mazyliai laipioja, o as dziaugiuos, kad Augustas stalo virsaus siekia smile.gif Iki vaiksciojimo jam maziausiai dar menuo liko. Sirgimo metu sesta danti issidaigino vyras. Bet labai jau sublogo. Blogiausia, kad geria mazai. Anksciau nesukau galvos, nes gaudavo mp, o dabar - viduriukai kieteja. Taciau neisiulysi.

Del AD - kantrybes linkiu. Mano vyresnelis sita beda turejo. Nuo ko beria, galima atsekti tik is dalies. Lietuvoj dariau durio testus, o Vokietijoj eme krauja ir testavo ivairiu produktu grupes, sake, tokiems maziems vaikas ant odos negalima daryti, nes nera tikslu.
Buvo alergiskas obuoliui, avizoms, zuviai, kiausinio baltymui, itariu -ir sojai, riesutams labai alergiskas, iki anafilaktinio.
Tiesa, apsiejom be kortizono, net paciais blogiausiais laikais, kai ranku linkiuose, pazastyse, pakikliuose buvo atviros slapuojancios zaizdos verysad.gif Tada tepdavau tepaliukus su cinku, kad dziovintu.

Tepiau visais imanomai kremais. Buvo laikas kai labai padejo homeopatinis Iricar. Kada labai blogai budavo, tepdavau tokiu pagamintu kremuku su klotrimazoliu. Beja, klotrimazoli buvo ir Lietuvoj odos gydytoja israsius. As siaip labai atsargi su visokiom chemijom, bet sitas padedavo. Dar cinkas gerai gydo problematines vietas.
Dabar jam 4 ir panasu, kad po truputi isauga. Tepu losjonu Eucerin Atopi Control.

Zodziu, nesistebekit, jei pas gydytojas apsilankiusios nieko doro nesuzinosit 4u.gif

.
Atsakyti
Echunia, su pirmu sūnelio gimtadieniu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Dar karta viesiems sukaktuvininkams siunciame sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del atopinio dermatito.Vilniuje yra egzemos mokyklele.Mano mama ja lanke del brolio,tai tikrai visiems rekomenduoju kas turi problemu.

Mano mergina vel serga...Ketvirta karta geria antibijotikus verysad.gif.Paprastu slogavimu ar pakosijimu jau nelaiku sirgimu.Ir kada baigsis tos ligos verysad.gif
Atsakyti
amelituke, su pirmuoju gimtadieniu dukrytę 4u.gif
Atsakyti