Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

QUOTE(ramu @ 2016 04 06, 08:15)
Tik bėda, kad ragaut viską bando.

O ka sake gyd., kad tik du dantukai isdyge? Mums 4, tai sake mazokai, liepe pradet gerti osteocare kalcio.

QUOTE(MuseZuze @ 2016 04 06, 09:23)

Su spartuoliais balandinukais nelenktyniaujam, mūsų pasiekimai - savo tempu,
stovi įsikibęs, vedžiojamas už rankyčių dar svyruoja kaip girtas, ir vaikščiojimu labai nesižavi, bet tai nėra ko norėti, ant savo kojyčių stovi tik geras 3 savaites...  Iki tikro vaikščiojimo dar toli. Pagaliau pramoko šliaužti - tokia šliaužimo ir ropojimo kombinacija. Bet kai nusibosta , vis tiek jam paprasčiau ir greičiau nusiristi biggrin.gif Toks labai inteligentiškas vaikas, jau judesiai tokie minkšti, delikatūs, kaip lėlytės biggrin.gif Manau chuligano iš jo nebus.

Kalbų irgi dar nevarinėja , lyg ir sąmoningai naudoja 'mam, amam' - kai jau reikalas eina link maisto. 'mama' kartais gaunasi, kartais ne, dar 'ate-ate'. Na, bet kaip tokiam vyrui skaitau užtenka smile.gif

Aiškus potraukis į visokią aparatūrą, mygtukus, jau prie kokios stereo sistemos jei gauna prisiliesti, tai net nuščiūva iš susižavėjimo ir įdomumo. Prie kompo neleidžiu, bijau kad manęs neprileis po to  lotuliukas.gif

Valgo ir su mumis, ir dar savo košių gauna. Apetitu nesiskundžia. Bet šiaip nedidukas, lengvas vaikas, sveria apie 9kg, ūgis kokie 76cm.

Panasiai ir mes kaip jus augat, ir net ugis svoris kaip jusu smile.gif
Atsakyti
Lovele, su gimtadieniu tavo pupą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2016 04 13, 10:31)
O ka sake gyd., kad tik du dantukai isdyge? Mums 4, tai sake mazokai, liepe pradet gerti osteocare kalcio.

Nieko nesakė. Man pačiai dantys vėlai dygt pradėjo. Kaip mama sakė su pirmu gimtadieniu pradėjau eit, kalbėt ir dantis išlindo. Vyro irgi vėlyvi. Pas abu pirmus vaikus tik metų dantys išlindo. Nemato nei mano.gydytoja tame bėdos nei aš pati wink.gif

Lovele su pirmuoju gimtadieniu tavo princesę 4u.gif

Na ką, savaitė miegojimo su kopūsto lapais, masažai ir kontrastinis dušas duoda rezultatų - mano guzas pape akivaizdžiai sumažėjo thumbup.gif o kartu ir suvokimas atėjo,
kad aš jau nebemaitinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kviečiu visas ryt po pietų susitikti ir pasiplepėti bei mažuosius paganyt wink.gif Greit greit visos, kurių beibiai sveiki, lendam lauk ir tinkamės!!!!

Labai spontaniškai organizuojam ryt, t.y. 04.15, nuo 14:00 susitikimą Bernardinų sodely prie didžiojo fontano!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 14 balandžio 2016 - 11:53
redgill ir PO, su gimtadieniais jūsų bernužėlius 4u.gif

QUOTE(ramu @ 2016 04 13, 17:46)
Na ką, savaitė miegojimo su kopūsto lapais, masažai ir kontrastinis dušas duoda rezultatų - mano guzas pape akivaizdžiai sumažėjo  thumbup.gif o kartu ir suvokimas atėjo,
kad aš jau nebemaitinu smile.gif

Tu net neįsivaizduoji kaip aš tau pavydžiu nemaitinimo blush2.gif Mažei savaitgalį prasidėjo sloga, nieko nevalgė tad daviau MP ir dieną. Dabar skandalai, miegot neina, gula ant lovos, rodo kad aš gulčiau ir pradeda ieškot. Pasakau "ne" iškart dūdos doh.gif Ir taip pas mus tie užmigimai visi su ašarom, o dabar visai šakės verysad.gif Einu nervininkų arbatos gert, nes šiaip ne taip nulaužiau per beveik pusantros valandos.

Labos, beje ax.gif

Atsakyti
chocolate.rose ir rug_gele, su pirmaisiais gimtadieniais thumbup.gif

Vilnietės, gero susibėgimo mirksiukas.gif
Atsakyti
lafan, su gimtadieniu tavo dukrytę 4u.gif
Atsakyti
laumzirgio namai, Milu_mila, su pirmaisiais gimtadieniais vaikučius bigsmile.gif
Atsakyti
Sveik,
Tylu cia, tik Visai_nauja sveikina su gimtadieniais.
Mamos, jei uzsukat, prisiduokit, sveikinu irgi visas 4u.gif Butu smagu paskaityt, kaip mazyliai auga.

Maniskis po savaites su 39-40 laipsniu tempa pagaliau issveiko, tik kosti. Turiu kita beda. Negaliu maitinti, o sirgdamas pagerintai kabejo ant (.), uzpumpavo, dabar vaikstau su istinusiais, skauda baisiai... Nutraukineti nenoriu, kad pienas nebesigamintu.

Ramu, per kiek tau pienas dingo? Ar nutraukinejai? As siandien paskutini kart ryte pamaitinau, kad butu kiek lengviau... Nebegaliu daugiau duot, nes reik vaistus nuo spaudimo gert doh.gif

Vilnietes, kaip susibegimas?

Linkejimai visosms 4u.gif
Atsakyti
LauraMama21, miss_ , su gimtadieniais vaikučius 4u.gif
druskute, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 16, 14:41)
lafan, su gimtadieniu tavo dukrytę  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2016 04 17, 23:10)

Ramu, per kiek tau pienas dingo? Ar nutraukinejai? As siandien paskutini kart ryte pamaitinau, kad butu kiek lengviau... Nebegaliu daugiau duot, nes reik vaistus nuo spaudimo gert doh.gif

Vilnietes, kaip susibegimas?

Linkejimai visosms 4u.gif

Sveikos!
Druskute, siaubingai užjaučiu dėl mp. Aš tris savaites kankinaus žinok. Nusitraukinėk būtinai. Kitaip bus šakės. Aš ir buvau prisidirbus, nes nenusitraukinėjau pirmą sav. Nusitrauk, kad diskomforto nejaustum. Jei tik jauti, kad vėl pilna, vėl nusitrauk. Pamatysi, kasdien vis mažiau ir mažiau reikės. Linkiu sėkmės tau 4u.gif

Pas mus Rapolas tik pasveiko keturias paras su tempa iki 40 prabuvęs. Tai dbr vidurinėlis pradėjo... Nu taip nemėgstu aš pavasarių - pas mus visad ligos suaštrėja. Vidurinėlis su ta savo astma tik pradėjus žolėms lįsti atkrenta ir taip iki birželio...

Visai_nauja liuks, kad čia sveikini 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, pamiršau dėl alergijų dar 'pasigirt'. Rapolui prasidėjo žiauri reakcija į kažką. Kol kas nesuprantu į ką. Pakeičiau pieną avižų pienu, sviestą net ir tą ghee pradėjau daryt. Jokių kiaušų ar žuvų. Visus snackus nuėmiau. Žiūrėsim, ar susitvarkys. Ar yra dar su panašiom bėdom jūsų tarpe?
Atsakyti