Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

Aciu uz sveikinimus smile.gif 4u.gif

Greitai pirmieji metukai praleke.Visokie ir nenuspejami jie buvo,Ir dauk dziaugsmo ir asaru ir visko buvo.Bet jei butu galima,nieko nekeisciau wub.gif

Panele su trenksmu atsisveikino su vaikyste.Likus trims dienoms iki gimtadienio pradejo vaikscioti.Pati valgo,nesileidzia maitinama.Valgo normalu maista,i leliukiska net neziuri.Labai graziai viska kramto,o jei mato kad negali sukramtyti tiesiog isspjauna.Labai aktyvi,viskas idomu,visko reikia.Ko toliau to daugiau zaidzia ir "tvarko" namus viena lotuliukas.gif .Tikras vijurkas.Po truputi vis daugiau susikalbame lotuliukas.gif .Geriausia drauge yra sese.Viena be kitos negali.O teveliu is vis neklauso doh.gif .Bark kiek nori,vistiek savo daro doh.gif
Atsakyti
Taip pat sveikinam visus kurie jau atsvente ir kurie dar svesis jubiliejus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Muse_Zuze su gimtadieniu jus ! Kaip gyvenat?

Kaip smagu skaityt apie visus mažuosius wink.gif
Visai nauja aš Rapolui nupirkau ecco aulinukus trumpus. Labai patinka mums abiems. Dabar galvoju,,kad reikia dar ir medžiaginių kedukų jau...

Rapolas vaikšto pats. Sulig 11 mėn nustojo ropot visai. Visur tik pats. Pradėjęs vaikščiot, visiškai atsisakė mp. Nebeima papo, o tik žiūri ir šypsosi. Tipo "aš didelis" smile.gif Man aišku šokas buvo. Krūtims dar didesnis. Variau net pas papologą biggrin.gif Toks guzas yra už spenelio, kad jau maniau kokia baisi liga. Na bet pasirodo pieno liauka sukietėjus. Niekaip negaliu suminkštint aš jos.
Rapolas kalbėt daug pradeda. Apart paprastučių mama, tėtė, ačiū, ate, dar sako 'yyy' (imk), 'atiodio' (atiduok), 'atida' (atidaryk), šunis vadina 'didi', loja, miauksi... Lauke irgi labai mėgsta būt. Ypač smėliadėžėj. Tik bėda, kad ragaut viską bando. Valgo irgi viską kartu su mumis. Nors dantys tik du, puikiai sugromuluoja su dantenom. Tiek trumpai smile.gif

Tiesa, kitą savaitę mastom su vilnietėm atnaujint santykius ir kur į parkelį nuvaryt. Detalesnę info parašysiu, kai žinosiu daugiau!

Nesirkit!
Atsakyti
MuseZuze, su gimtadieniu 4u.gif
ramu, neapleisk to guzo. Mano pusseserei taip buvo, gydytoja vis sakė kad pieno sukietėjimas, bet po kurio laiko pasirodė kad II stadijos vėžys. Varyk geriau pasitikrinti kitur.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus mano kavalieriui ! smile.gif

Su vėjeliu metai pralėkė.
Kai pirmas vaikas būna kaip tas akies vyzdys, tiek daug nežinomybės, tiek klausimų, tiek tūpčiojimo ir kiekvieno pirskučio sureikšminimo, tai jau šis - atrodo pats sau užaugo, be jokių pastangų smile.gif

Su spartuoliais balandinukais nelenktyniaujam, mūsų pasiekimai - savo tempu,
stovi įsikibęs, vedžiojamas už rankyčių dar svyruoja kaip girtas, ir vaikščiojimu labai nesižavi, bet tai nėra ko norėti, ant savo kojyčių stovi tik geras 3 savaites... Iki tikro vaikščiojimo dar toli. Pagaliau pramoko šliaužti - tokia šliaužimo ir ropojimo kombinacija. Bet kai nusibosta , vis tiek jam paprasčiau ir greičiau nusiristi biggrin.gif Toks labai inteligentiškas vaikas, jau judesiai tokie minkšti, delikatūs, kaip lėlytės biggrin.gif Manau chuligano iš jo nebus.

Kalbų irgi dar nevarinėja , lyg ir sąmoningai naudoja 'mam, amam' - kai jau reikalas eina link maisto. 'mama' kartais gaunasi, kartais ne, dar 'ate-ate'. Na, bet kaip tokiam vyrui skaitau užtenka smile.gif

Aiškus potraukis į visokią aparatūrą, mygtukus, jau prie kokios stereo sistemos jei gauna prisiliesti, tai net nuščiūva iš susižavėjimo ir įdomumo. Prie kompo neleidžiu, bijau kad manęs neprileis po to lotuliukas.gif

Valgo ir su mumis, ir dar savo košių gauna. Apetitu nesiskundžia. Bet šiaip nedidukas, lengvas vaikas, sveria apie 9kg, ūgis kokie 76cm.

Tik su naktiniais mišiniais vis dar nepavyksta atsisveikinti. Anaiptol - prieš kurį laiką jau pakakdavo vieno butelio, o dabar jau du turiu pasiruošti, o vieną naktį net trečio išsireikalavo blink.gif

Geros dienos! hi.gif

p.s. Sūnelio gimtadienio proga pas mus gandrai sugrįžo į gandralizdį thumbup.gif (ne visai pas mus, netoliese stulpas yra, bet iš mano miegamojo lovos tiesiai prieš langą matau)
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 04 06, 09:48)
MuseZuze, su gimtadieniu  4u.gif
ramu, neapleisk to guzo. Mano pusseserei taip buvo, gydytoja vis sakė kad pieno sukietėjimas, bet po kurio laiko pasirodė kad II stadijos vėžys. Varyk geriau pasitikrinti kitur.

O tavo pusseserei kaip nustatė pieno sukietėjimą?
Aš buvau pas momologą Tutkų, man echo žiūrėjo. Na kažkaip nlb tikiu, kad galėjo nepamatyt...
Bet sunerimsu vėl sad.gif

MuzeZuze fainas tavo vaikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2016 04 06, 20:27)
O tavo pusseserei kaip nustatė pieno sukietėjimą?
Aš buvau pas momologą Tutkų, man echo žiūrėjo. Na kažkaip nlb tikiu, kad galėjo nepamatyt...
Bet sunerimsu vėl sad.gif

MuzeZuze fainas tavo vaikis  wub.gif

Žinok nepasakysiu, nes jau prieš kelis metus tai buvo. ji pas onkologus nuvažiavo ir po biopsijos paaiškėjo. Jei kokį mėnesį nedings prašykis pas onkologus būtinai.

Oi kokia gausi gimtadieniais šiandiena bigsmile.gif
Smurfyte2, DVA0410 ir druskute su gimtadieniais 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos prie sveikinimų! Linkėjimai metinukėms, metinukui ir jų mamytėms wink.gif Sveikų ir neožingų antrųjų metų 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus. Mano metinukas su tempa guli. Vakar paskiepijom o nakti 39 uzkilo. Didelis berniukas. su 5kiais dantim. Sestas pakeliui. Vaiksto keturiom, kartais palei lova pora zingsniu paeina. Sako tetete ir nakti atsibudes maama. Dar burzgia brrrr. Ate ate daro savo atvaizdui.
Vakar gavom siuntima pas kardiologa. Sako kazkas ne taip girdis. Tikiuos nieko rimto.
Vakare valgysim sakoti ir ryziu kose:) ir dainuosim su gimimo diena:)

ramu, stebek kruti bet nesigasdink, Bus viskas gerai 4u.gif
Maniskis dar labai daug geria. Po savaites pradedu dirbt. Tikiuos savaime maziau nores.

Kaip gera but mama wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamutės, pagaliau ir balandis, sveikinimai su pirmuoju gimtadieniu ko nepasveikinau dar, o nepasveikinau tu, kuriu ner fb.
Kazkaip sm laiko visai neber laiko.
Druskute, tavo princa su gimtadieniu, sveikit greiciai 4u.gif
Atsakyti
edmile, Wiesiunia ir Zanuarija, su gimtadieniais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka,taip seniai cia buvau....pries metus turbut...kazkkaip fb pribegu dazniau blush2.gif Ko nepasveikinau ten su gimtadienias,sveikinu cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug sveikatles visiem ir tobulejimo leliukams....nors visai ne leliukai jie jau biggrin.gif
Mano Eva auga puikiai geguze 5 sueis metukai...bijau prisigirti,bet nesirgom niekuo...gal todel,kad esu vyresne mama kitaip ziuriu i vaika jau,arba geri genai is tecio biggrin.gif
Vaikstom nuo 8,3 men ,bet vaikscioti nemokam...begam smile.gif
Nesigirsiu daugiau tik tiek,kad esu be galo laiminga,metai praleke su veju...jei ne amzius ir sunkus nestumas visai pakartociau viska...nes auginti vaikus tokia svente,malonumas,tobulejimas...geriausi linkejimai visom,nepamirsau jusu tik fb dazniau apsilankau.Graziu antruju metu visiem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti