Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

QUOTE(visai_nauja @ 2016 03 19, 10:37)
Rimimita, su metukais tavo vyruką  birthday.gif

Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau metai praejo bigsmile.gif kaip greitai rodos tik vakar viena kita sveikinom su stebuklu gimimais o cia jau visi metai praleke tiesiog zaibiskai.
Atsakyti
GinteeeK, dukrytę su pirmuoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Sveikinimai visiems kas atsvente pirmuosius gimtadienius 4u.gif birthday.gif
O mes atrodo tik nesenei pasveikom ir vel sergam brolis penktadieni gryzo is mokyklos su temperatura o sendien ir maziui uzkilo verysad.gif ryt varysim i poliklinika tryse doh.gif
Ryt eisiu i darzeli apsiziureti jei man viskas tiks tai nuo rugpjucio pradesim lankyti
Snekejot apie razetes pas mus jau senei uzdengtos visos nes bande piestukus kisti ai tiesa prie elektriko ir santechniko profesiju mazius dar pretenduoja i sodininkus labai megsta geliu vazonose pasikrapstyti ir i dailininkus nespeju sveisti jei tik piestukas i rankas pakliuna tai ziurek kur ir pripiesia doh.gif
Gal patarsit kaip atpratinti maziu kandziotis kaip suniukas prieina ir kanda blink.gif
Siam kartui tiek linkejimai visiem nesirkit 4u.gif
Atsakyti
ingista, su gimtadieniu tavo vyruką 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2016 03 24, 15:00)
ingista, su gimtadieniu tavo vyruką  4u.gif

Sunku patikėti, kad jau metukai biggrin.gif
Vyrukas auga, pats dar nevaikšto, tik palei baldus sienas, už rankos įsikibęs, tik kelis žingsniukus pabando pas mane ateiti ax.gif

Rozetės kiek įmanoma užstatytos, nes tai didžiulis traukos objektas rolleyes.gif kadangi pas mus jungtukai žemai, tai didžiulis džiaugsmas pajunginėt šviesą lotuliukas.gif

Viską reikia iškraustyti, išmėtyti doh.gif

Turi 8 dantis

Sveikinu taip pat jūsų atžalėles su pirmaisiais metukais!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
smilga**, su praėjusiu gimtadieniu sūnuką 4u.gif
Atsakyti
Su sv Velykom visas
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 03 27, 14:24)
smilga**, su praėjusiu gimtadieniu sūnuką  4u.gif

Aciu smile.gif
musiskis irgi dar nevaiksto ir net nenori, jam geriau ropoti, turi tik keturis dantukus, visus gabaliukus esancius burnoje, spjauna lauk, kramtyti nenori, bet ir nelabai yra su kuo ax.gif labai patinka stalcius spinteles darineti, o kai pabosta darineti, tada viska krausto lauk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga**: 29 kovo 2016 - 23:59
dragiuke, milijonas 4u.gif tavo dukrytei gimtadienio proga.
Papasakok kaip gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su oficialaus mūsų mėnesio pradžia! Ar pamenat kaip lygiai prieš metus džiaugėmės sulaukusios wink.gif
Labai smagu, kad tiek laiko čia kartu esam. Bučkiai visom nuo manęs ir Rapolo smile.gif

Visai_nauja tau medalis už tai, kad nepamiršti visų pasveikint su gimtadieniais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 01 balandžio 2016 - 20:34
Aciu uz sveikinima biggrin.gif mazylius, kuriu nepasveikinau su pirmuoju gimtadieniu, apkabinu ir po 4u.gif

Na o maniskiai ir vel serga smile.gif mazajai sloga nuo pirmadienio,bet turbut del dantuko, nes jau prasikale kamputis, tai gal ir baigsis tuoj. Na o ji pas mane tikras smailikas, kaip mano brolis sako. Sypsosi viskam is eiles biggrin.gif Dabar dar maza ir kiaulyte, nes labai megsta lauke buti, viska eina knibineja, kilnoja, kiekviena akmenuka, zolyte, pagaliuka, apziuri, i kibiriukus delioja, zodziu pareina namo kaip maza kiaulyte murzyte biggrin.gif o pareinam su asarom, nes lauke galetu buti ir buti smile.gif Savo maisto visai nenori valgyt, tik duodu kose iskart galvyte ne ne ne ir rankytem mojuoja, tai vis daugiau nuo musu stalo gauna jau, tada tik ziojas am am, galvyte linguoja kaip skanu jai biggrin.gif

smagu maziuke augint, visai kitokia ji nei brolis, du skirtingi vaikai smile.gif
Atsakyti
Melisa87 ir aukselisr, su pirmaisiais gimtadieniais 4u.gif

smilga**, nors ramiai gali palikti kraustinėt, mano visur reikia eiti, jokios ramybės lotuliukas.gif
ramu, kaip smagu kad pasirodei mirksiukas.gif
dragiuke, jau pavasaris tuoj tuoj, gal ir jūsų ligos baigsis.

Mano pupa nuo Velykų jau vaikšto pati. Po lauką vaikšto į pirštą įsikibus. Skirtingai nei tavo dragiuke maniškė nemėgsta ilgai būt lauke. Rankioja irgi visokius šapukus, akmenukus ir suptis labai mėgsta. Bet pabuvus pusvalandį jau rodo į namų laiptinę lotuliukas.gif Labai rankinukė pasidarė, jei košę verdu tai būtinai su ja ant rankų, jei kavą darausi - irgi. Labai patinka žiūrėt kaip aparatas garus leidžia.
Parodykit kokius batukus į lauką perkat. Ar būtinai reikia kad būtų tas pakilimas viduj? Su žieminukais jau kojos šlapios, dairausi dabartiniam orui.
Atsakyti