QUOTE(druskute @ 2015 10 10, 16:43)
Geras. Ir daugiau nieko nevalgo, 4is kartus kartus per diena
maniskis diena zinda jas dvi valandas,tada miega nuo 20 iki triju, o po to jau kas dvi.... sakau, neisivaizduoju kaip to pieno mazinti...
O kodėl manai, kad turi mažint?
Kaip naujagimį geriausiai maitinti pagal poreikį, taip ir kūdikį kuris jau pratinasi prie maisto. Sakoma, kad MP yra pagrindinis maistas iki metukų. Jeigu jam reikia/norisi, tai reikia. Matyt ne veltui jis valgo
Aš tai net nesuskaičiuočiau kada maniškė valgo MP. Pirmagimė iš vis - košių nevalgė, ragavo trupinukais maistą iki kokių 9-10 mėn, tada pagerėjo reikalai, tai aišku visus tuos mėn MP ėjo kaip kūdikiui, be jokių klausimų. Prašo - duodu. Ir kai jau buvo metinukė norėjau kad pamažu apmažėtų tie maitinimai, nes jau ir miegot norėjosi naktim normaliau, ir ką tu sau manai - 2-3 savaitės po pirmojo gimtadienio pradėjo ji viską valgyt, ir atitinkamai MP poreikis staigiai sumažėjo, 1,2mėn buvo kai nuėmiau visus naktinius maitinimus, ir tada jau man gyvenimas palengvėjo
Aš manau nereikia lyginti vaikučių, visi skirtingi, su skirtingais poreikiais ir valgymo ypatumais