Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

Labas visoms,
Aš kramtuko net nepirkau, nuo pradžių viską puikiai "kramto". Kai turėjo tik 2 apatinius labai patikdavo agurką tarkuot. bigsmile.gif
Aš migdau 2, bet ji miega tik po pusvalandį. Retais kartais iki valandos.

Šiandien mažei "kepiau" omletą garuose, laaaabai skaniai valgė thumbup.gif
Atsakyti
Jurgutele, nors ir paveluotai-sveiknu su pirmuoju jubiliejum judvi abidvi

Manoji miega apie 2val pietu miego,vakare nebenori miegot antro miegelo.speju,greitu metu pereis tik ant vieno miegp.
Kieta maista apkramto gan neblogai-grauzia barankas,duona,bandem makaronus-ir tuos apkramte.!b laukiu kol kruminukainors keli isdygs,kuomet galesiu gamint visiem vienuodus patiekalus.
Atsakyti
Sveikos, kaip greitai praskriejo metai, štai jau ir pirmosios žvakutės ant torto.. Su gimtadieniu, jurguteele jus thumbup.gif

Mano mažius miega 2 kartus, po ~1.5 valandos. Jei sesės namie - tai pamiegoti pavyksta trumpiau smile.gif. Vakare eina miegoti apie 20.30, ir miega iki 8 val. Valgo dar naktį du kartus - apie 24h pamaitinu, ir paryčiais dar kartą.

Su valgiu problemų nebėra, pamėgo pagaliau ir trintas košes, bet valgo ir sriubas, ir kotletą, ir duoną, ir makaronus, ryžius - praktiškai valgo viską ką duodam, svarbu duok! Gerai tvarkosi su kietu maistu, ant dantukų stumia, kramto. Nors kur mano vaikas prie pirmaujančių biggrin.gif

O iš kitų reikalų, tai dar vienas siurprizas - pasirodo didelė toliaregystė pas vaikiną! Vežiau patikrinti akytes , nes lyg viena akytė atrodė kad žvairuoja, bet žvairavimo nėra, žiūri tiesiai, tačiau įlašino plečiančių ir po to jau gerai išžiūrėjo, nustatė toliaregystę ne mažiau kaip +5 dioptrijos.. .Įdomiausia, tai kad pagal mane - tai jis puikiai mato, tiek iš arti, tiek iš toli . Nebuvo jokių abejonių kad kažkur neprimatytų. Ir iš arti trupiniukus sužiūri. Bet nepaisant to, prietaisai taip rodo, ir prirašė akinukus. Kol kas mėginsime nešioti, ir periodiškai tikrinsime. Gali būti kad su laiku sumažės ar net visai išaugs.

Lankome mankštas, tas užsiėmimas jam visai nepatinka, tai gan greitai paleidžia dūdas, bet vis tiek nesiceremonija ten, daro ką reikia, rodo mums, kad ir namie galėtume kažką nuveikti. Po truputį ima naudotis rankytėm ir kojytėm, bet dar laukia daug darbelio su juo.

Bet jau krapštukas koks..! Pasodink, duok kokį daiktą su ratukais, šriubukais, varžčiukais, tai valandą vaiko nėra , knibinės, krapštys, kol nepavargs sėdėt smile.gif

O šią savaitę išleidau ir jaunesnę sesę į darželį, tai liko mano mažiukas vienas, su aukle. Iš dalies dabar jam daugiau dėmesio , bet ir mažiau kompanijos. Sesės - pagrindinės jo linksmintojos, ypatingai vyresnėlė, ta tai asmeninis klounas smile.gif Jei tik reikia mažių užimti, nukreipti jo dėmesį , tai čia pats geriausias dalykas - paprašau dukros, ta tik pasimaivo, pasivaipo , plaukus ar sijoną pakrato, ir mažius lūžta iš juoko , jau taip kvatojasi kad net užspringdamas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 20, 11:59)
Labas visoms,
Aš kramtuko net nepirkau, nuo pradžių viską puikiai "kramto". Kai turėjo tik 2 apatinius labai patikdavo agurką tarkuot.  bigsmile.gif
Aš migdau 2, bet ji miega tik po pusvalandį. Retais kartais iki valandos.

Šiandien mažei "kepiau" omletą garuose, laaaabai skaniai valgė  thumbup.gif

papaskok kaip darei smile.gif
labuka vosoms
as ir po truputi pratinu prie visokio maisto, nors dar dazniausiai verdu atskirai bet jau norisi tos ivairoves g.gif maniskis ir graužia ir boronka ir sausainį sučiulpia... biggrin.gif

MUSEZUZE nu fainiai tu cia aprasei jusu kasdienybe, nu mano ir broliai pagrindiniai liksmintojai, grižta is mokyklos tai mazis netveria savam kailyje vieno džiaugsmo vieno juoko....
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2016 02 23, 13:07)
papaskok kaip darei  smile.gif
labuka vosoms
as ir po truputi pratinu prie visokio maisto, nors dar dazniausiai verdu atskirai bet jau norisi tos ivairoves  g.gif  maniskis ir graužia ir boronka ir sausainį sučiulpia... biggrin.gif

MUSEZUZE nu fainiai tu cia aprasei jusu kasdienybe, nu mano ir broliai pagrindiniai liksmintojai, grižta is mokyklos tai mazis netveria savam kailyje vieno džiaugsmo vieno juoko....

Žinok nieko ten blatno, tiesiog išplakiau kiaušinį su trupučiu pieno, supilsčiau viską į silikonines formele (nesugalvojau į ką dar rolleyes.gif ) ir dėjau į garpuodį. Kol virė labai gražiai viskas buvo iškilę, vos išjungiau sukrito. Gal taip ir turi būt, nežinau
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 23, 13:39)
Žinok nieko ten blatno, tiesiog išplakiau kiaušinį su trupučiu pieno, supilsčiau viską į silikonines formele (nesugalvojau į ką dar  rolleyes.gif ) ir dėjau į garpuodį. Kol virė labai gražiai viskas buvo iškilę, vos išjungiau sukrito. Gal taip ir turi būt, nežinau

Ačiū už idėją. Buvau pamiršus visai, kad omletą garuose galima pagamint. Ryt bandysiu Rapolui padaryt.
Kiaušą virtą yra ragavęs, bet valgo tik trynį. Ir mano scrambled eggs valgė truputį.

Muse zuze visad faina paskaityt kaip gyvenat. Taip.viskas pas jus lengvai atrodo !

Rapolui pagaliau du dantys išlindo. Ir aš supratau, kas yra tie dantys biggrin.gif Pirmiem mano bernam nepastebimai atsirasdavo...
Miega du kartus. Ryte apie 2 val ir po pietų apie 40 min.
Visą dieną laksto vedžiojamas. Pats atsistoja nesilaikydamas, stovėdamas gali ploti, rankas aukštyn kilnoti, perbėga trumpus atstumus tarp sofkių. Eina po truputį už pakarpos prilaikomas, bet savarankiškai bijo. Nors matau, kad galėtų. Tai vat ir lakstau už rankos įsikibus smile.gif
Apetitas geras. Valgo daug ką kartu su mumis. Tai dbr daug troškinių gaminam. Dideliais gabalais nemėgsta, bet ir trinto maisto jau nelabai.
Labiausiai mėgsta šuniui kamuolį mėtyt ir atiminėt paskui. Na ir dar slėpynės veža!

Laukiu pavasario, kai galima bus po balas lakstyt ir smėliadėžėj kuistis.
Atsakyti
Labas,
ramu, prašom mirksiukas.gif Kokius troškinius ir kaip verdi? Aš visai idėjų neturiu gaminimui, ir nelabai moku.
Čia pirmi dantys?
Koks šaunuolis ir stojasi ir ploja thumbup.gif Mažė niekaip neišmoksta ploti, patinka tik kai kiti ploja, tada juokiasi visa laiminga.
Atsakyti
Laba damutės smile.gif Visi leliukai auga auga tuoj mus mamytes praaugs biggrin.gif

Mano panelė jau bando pati žingsniuot savarankiškai, labai treniruojasi gerai kad pampersą turi minkščiau krenta smile.gif Atsistoja paeina po kelis žingsnius vidury kambario visa apsipatenkinus.
Jau tiek visur pilna jos, viskas kas įmanoma suslėpta smile.gif bet ji vis tiek ką nors gero susiranda ir nustebina.
Vis laukiu kada susivoks kad taburetę galima prisistumt ir uzlipt kur nori. Nes sesei plaukus kai šukuoju pristumiam taburetę prie sofos ir šukuoju, po "procedūros" jei pamirštu patraukt, žiūrėk ji jau sėdi ant sofkes. Ačiū Dievui vis pastebiu smile.gif

Visai nauja lb gera idėja apie omletą, reik prisiruošt smile.gif

Gavau vakar žurnalą Tavo vaikas, ir žinot ką pamačiau, kad yra lazerinė ginekologija.
-Šlapimo nelaikymo gydymas lazeriu;
-Makšties ir gimdos nusileidimo neinvazinis gydymas lazeriu;
-Makšties gleivinės išsausėjimo neinvazinis gydymas lazeriu;
-Lytinio gyvenimo gerinimas.

Čia taip suprantu naujiena yra? Arba aš tik dabar pastebėjau "Tavo vaikas" straipsnyje. Man būtų lb aktualu šlapimo nelaikymo gydymas lazeriu. Gal kuri nors yra pasidariusi? Ar yra efektas? Nes skelbiami procentai tai lb žavi smile.gif
Po dviejų gimdymų turiu šią problemą, galiu gyvent bet jei ši procedūra NEKENKIA ir išsprendžia bėdas visai norėčiau.
Pabandžiau pagooglint tai nlb radau atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bendita: 24 vasario 2016 - 10:56
QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 24, 11:06)
Labas,
ramu, prašom  mirksiukas.gif Kokius troškinius ir kaip verdi? Aš visai idėjų neturiu gaminimui, ir nelabai moku.
Čia pirmi dantys?
Koks šaunuolis ir stojasi ir ploja  thumbup.gif Mažė niekaip neišmoksta ploti, patinka tik kai kiti ploja, tada juokiasi visa laiminga.

Omletas Rapolui tiko wink.gif
Kartą per savaitę troškinu lęšius su mėsyte. Iš daržovių dedu česnako, svogūno, saliero, morkos prie lęšių.
šnd valgė kalakutienos troškinį su grikiais. Dar morkų ir cukinijos dėjau. Ai ir svogūno.
Savaitgaliais jautieną troškina vyras. Su bulvių koše valgom.
Kartais su galkytėm troškinu bulves. Iš daržovių dedu ko yra šaldytuve / šaldikly.

Jo, dantukai pirmi.

Bendita, smagu, kad bando pati eiti. Mano vaikas bijo. Jau pažanga, kad eina už apykaklės laikomas. Tai jis įsivaizduoja, kad aš jį laikau ir žygiuoja smile.gif
Tiesa, pagaliau išmoko nuo lovos pats nulipti. Tai toooks palengvėjimas!
Apie tokią ginekologiją nieko negirdėjau...

Gustika su pirmuoju gimradieniu jus abi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 26 vasario 2016 - 07:37
Labos,
Gustika, nors ir pavėluotai su pirmuoju gimtadieniu! thumbup.gif thumbup.gif

Merginos, kurioms rašiau asmeninę su prašymu, nekreipkit dėmesio 4u.gif Užsisakiau iš kitur bigsmile.gif

Bendita, nesu nieko apie tokį būdą girdėjus g.gif Drąsuolė pana thumbup.gif
ramu, ačiū už receptukus. O troškini greitpuody ar paprastam puode?
Atsakyti
ramu,aciu smile.gif
visai nauja,neveluoji visai.siandien mano mazoji metinuke tampa. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 26, 10:01)
Labos,
Gustika, nors ir pavėluotai su pirmuoju gimtadieniu!  thumbup.gif  thumbup.gif

Merginos, kurioms rašiau asmeninę su prašymu, nekreipkit dėmesio  4u.gif Užsisakiau iš kitur  bigsmile.gif

Bendita, nesu nieko apie tokį būdą girdėjus  g.gif Drąsuolė pana  thumbup.gif
ramu, ačiū už receptukus. O troškini greitpuody ar paprastam puode?

Špižiniam puode troškinu. Vyras keptuvėj kažkaip mėgsta troškint.
Atsakyti