Sveikos, kaip greitai praskriejo metai, štai jau ir pirmosios žvakutės ant torto.. Su gimtadieniu, jurguteele jus
Mano mažius miega 2 kartus, po ~1.5 valandos. Jei sesės namie - tai pamiegoti pavyksta trumpiau
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
. Vakare eina miegoti apie 20.30, ir miega iki 8 val. Valgo dar naktį du kartus - apie 24h pamaitinu, ir paryčiais dar kartą.
Su valgiu problemų nebėra, pamėgo pagaliau ir trintas košes, bet valgo ir sriubas, ir kotletą, ir duoną, ir makaronus, ryžius - praktiškai valgo viską ką duodam, svarbu duok! Gerai tvarkosi su kietu maistu, ant dantukų stumia, kramto. Nors kur mano vaikas prie pirmaujančių
O iš kitų reikalų, tai dar vienas siurprizas - pasirodo didelė toliaregystė pas vaikiną! Vežiau patikrinti akytes , nes lyg viena akytė atrodė kad žvairuoja, bet žvairavimo nėra, žiūri tiesiai, tačiau įlašino plečiančių ir po to jau gerai išžiūrėjo, nustatė toliaregystę ne mažiau kaip +5 dioptrijos.. .Įdomiausia, tai kad pagal mane - tai jis puikiai mato, tiek iš arti, tiek iš toli . Nebuvo jokių abejonių kad kažkur neprimatytų. Ir iš arti trupiniukus sužiūri. Bet nepaisant to, prietaisai taip rodo, ir prirašė akinukus. Kol kas mėginsime nešioti, ir periodiškai tikrinsime. Gali būti kad su laiku sumažės ar net visai išaugs.
Lankome mankštas, tas užsiėmimas jam visai nepatinka, tai gan greitai paleidžia dūdas, bet vis tiek nesiceremonija ten, daro ką reikia, rodo mums, kad ir namie galėtume kažką nuveikti. Po truputį ima naudotis rankytėm ir kojytėm, bet dar laukia daug darbelio su juo.
Bet jau krapštukas koks..! Pasodink, duok kokį daiktą su ratukais, šriubukais, varžčiukais, tai valandą vaiko nėra , knibinės, krapštys, kol nepavargs sėdėt
O šią savaitę išleidau ir jaunesnę sesę į darželį, tai liko mano mažiukas vienas, su aukle. Iš dalies dabar jam daugiau dėmesio , bet ir mažiau kompanijos. Sesės - pagrindinės jo linksmintojos, ypatingai vyresnėlė, ta tai asmeninis klounas
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Jei tik reikia mažių užimti, nukreipti jo dėmesį , tai čia pats geriausias dalykas - paprašau dukros, ta tik pasimaivo, pasivaipo , plaukus ar sijoną pakrato, ir mažius lūžta iš juoko , jau taip kvatojasi kad net užspringdamas