Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

Gal jus dar pasidziaukit tais nemobiliais vaikiukais 4u.gif
Mane gelbeja tik maniezas,kaitaip butume nevalge,nesiprause ir nekakoje lotuliukas.gif
Ropoja,karias,stojas visur kur tik gali isitvert.O jeigu neleidi-kanda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2016 02 10, 14:01)
Gal jus dar pasidziaukit tais nemobiliais vaikiukais 4u.gif
Mane gelbeja tik maniezas,kaitaip butume nevalge,nesiprause ir nekakoje lotuliukas.gif
Ropoja,karias,stojas visur kur tik gali isitvert.O jeigu neleidi-kanda lotuliukas.gif

Turi dantų ir naudoja pagal paskirtį thumbup.gif
Aš kai neleidžiu stotis prie stiklinio stalo, pasižiūri pro kampą, išsišiepia ir būtinai stojasi. Tipo, ir ką tu man padarysi? rolleyes.gif
Va va, aš jau nepamenu kada su maže būdama tūlike šviesą degiau, nuolat durys praviros lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kalbėjot apie miegmaišius, tai maniškė miega jame jau vos ne nuo gimimo, nes labai vartosi miegodama, tai pastoviai atsiklojus būtų. Išmokus su juo jau ir vaikščioti biggrin.gif o va dičkiui tai nepatiko miegmaišis, rėkdavo kai įdėdavau, tai pastoviai pusnuogis ir miegodavo.

QUOTE(druskute @ 2016 02 09, 11:48)
Ir dar- ar jau duodat kuri karves pieno? Ne i koses, o pagert?

pilu į košes, kai verdu ir broliui kartu, nors kartais brolis pasidalina kai geria ir taip, nedaug bet jau retsykiais pageria mažoji.

QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 10, 14:45)
Va va, aš jau nepamenu kada su maže būdama tūlike šviesą degiau, nuolat durys praviros  lotuliukas.gif

pas mane irgi visą laiką praviros, o dar būtinai reikia abiem atėjus žiūrėti ką darau doh.gif Dičkis dar ir pažiūrėti visada nori ką padarau doh.gif

mažoji mano vargšė serga ir serga,prieš porą savaičių stomatitas užpuolė, savaitgalį į klinikas vežiau su ausų uždegimu, gerai kad bent po porą dienų serga rimčiau, o šiaip niekaip slogos neišsigydom, jau rodos pasveiksta ir vėl iš pradžių. O šiaip labai judri ji, juokų kamuoliukas kaip aš vadinu, vis klega ir klega per dieną, visur tik lipia kariasi ant spintelių ant lovos, kur nepavyksta užlipti brolio mašiną stumdomą atsistumia ir ant jos pasilipus užsilipa. Vaikšto prilaikoma už vienos rankytės, palei siena pasiremdama visuos namuos vaikšto, viena vis nedrįsta dar eiti. Patinka labai maudytis, vos eina iš vonios ištraukti, tiek triukšmo poto būna.. Pagaliau galim ramiai su mašina važiuoti su ją, prieš pora savaičių persėdo į didesnę kėdutę, tai dabar neverkia važiuojant, o burzgia arba iškišus liežuviuką veveveve klega kol užmiega, nes taip tai siaubas būdavo mašinoj. smile.gif

ex, sėdžiu ir galvoju kaip norėčiau į kaimą kraustytis palei miška ir ežeriuką, tik vyras kolkas nepasirašo. Auginčiau sau vištaites, ožką, kiauliuką kokį, daržovių savų, ramybė, tyla rolleyes.gif o dabar tik kelios lysvės kieme ir vištų būrelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragiuke @ 2016 02 11, 14:39)

mažoji mano vargšė serga ir serga,prieš porą savaičių stomatitas užpuolė, savaitgalį į klinikas vežiau su ausų uždegimu, gerai kad bent po porą dienų serga rimčiau, o šiaip niekaip slogos neišsigydom, jau rodos pasveiksta ir vėl iš pradžių.

Mano didzioji pirmus metus labai sirgo, viskas prasidedavo nuo slogos, poto kosulys ir t.t. Tai kazkur uzskaiciau recepta, kad rudeni ir pavasari po maudyniu kiekviena vakara reikia apipilti ciobreliu arbata, 10 dienu. Pabandziau ir antrus metus visai nesirgo. Po to isejo i darzeli, tai sirgo ir sirgo. Ir visada prasidedavo nuo slogos. Padare tyrimus, kurie parode alergine sloga, kazkiek gal gydyti del to pasidare lengviau, bet vistiek sirgo daznai.
Atsakyti
dragiuke, sveikatos grėbį tavo pupai 4u.gif Nežinau kodėl, bet maniau kad tu bute gyveni. Ir tos kelios lysvės juk gerai, ar tau erdvės lauke trūksta?
Maniškei persėdimas jokios įtakos nepadarė, tie patys koncertai ir lipimas iš kėdės. Dabar prisegėm gale per vidurį, aš pagaliau į priekį persėdau. Važiavom tik vieną kartą, bet lyg ir geriau. Miegoti vis dar mašinoj nemiega, kai nori miegot - koncertuoja. Nesuprantu, kaip visi stengiasi per vaikų miegą kur nors važiuoti... mes taikom kad netektų ax.gif

miegale23, vienkartinis 10 dienų apipylimas ar vis reikia kartoti kas kažkiek laiko?

Kokio rupumo košes valgo mažiukai? Dukrytė mėsą valgo tik vieną ir tik suplėšytą, jei malu netinka su daržovėm maišyta irgi netinka. Paskutinėm dienom pietų maistą turiu įdėti pirštais, šaukštelis ar šakutė irgi netinka lotuliukas.gif Pusryčius ir vakarienę valgo tvarkingai su šaukšteliu.
Kiek kartų dar maitinat savo pienu? Mano mažiukė kartais dieną visai neprašo, kartais gana dažnokai ir naktim 3-4 kartai.
Atsakyti
Visai nauja metuose du kartus po 10dienu, rudeni ir pavasari.
Atsakyti
jurgutele, su metukais tavo dukrytę happybday.gif
Atsakyti
Jurgutele, su pirmuoju gimtadieniu mūsų coliukę ir jos mamytę!
Atsakyti
labuka,
sveikatytes ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LOVELE kazkaip manau reiketu susirupinti, kad tokio amziaus dar neatsistoja ir pan. g.gif mankstu, masazu manau reiketu.
Maniskis tikras vijurkas doh.gif eina keturiom, stojasi palei sienas, lipa pvz. ant suoliuko, puola vel stojasi, 2-3 metrus nueina ir vienas kaip sauki ateik pas mane.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 11, 22:45)
Mano didzioji pirmus metus labai sirgo, viskas prasidedavo nuo slogos, poto kosulys ir t.t. Tai kazkur uzskaiciau recepta, kad rudeni ir pavasari po maudyniu kiekviena vakara reikia apipilti ciobreliu arbata, 10 dienu. Pabandziau ir antrus metus visai nesirgo. Po to isejo i darzeli, tai sirgo ir sirgo. Ir visada prasidedavo nuo slogos. Padare  tyrimus, kurie parode alergine sloga, kazkiek gal gydyti del to pasidare lengviau, bet vistiek sirgo daznai.

Pas maniškius abu prasideda viskas nuo slogos. Bandysiu ir aš apipilti...

QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 12, 18:22)
Kokio rupumo košes valgo mažiukai? Dukrytė mėsą valgo tik vieną ir tik suplėšytą, jei malu netinka su daržovėm maišyta irgi netinka. Paskutinėm dienom pietų maistą turiu įdėti pirštais, šaukštelis ar šakutė irgi netinka  lotuliukas.gif Pusryčius ir vakarienę valgo tvarkingai su šaukšteliu.
Kiek kartų dar maitinat savo pienu? Mano mažiukė kartais dieną visai neprašo, kartais gana dažnokai ir naktim 3-4 kartai.

Verdu dribsnius, kukurūzų košę dar valgo. Nemėgsta nei per daug buzės nei per stambiai kaip būna kruopos. Mėgsta vermišelius dar. Manoji irgi panašiai, ryte ir vakare košę su šaukšteliu valgo, o pietum daržoves ir mėsą tik gabaliukais ir iš rankų. Dar mėgsta dažnai man burną atidaryti, iškrapštyti ką turiu ir sau įsidėti, aišku neleidžiu, tai oi rėkimo būna. Dažnai ir morką žalią griaužia ir moliūgą į rankytę žalią paėmus, saliero kotą, obuolio didelę skiltelę.

Pienelio geria prieš kiekvieną miegelį (2-3 kartus dienoj), nebent manęs nebūna tai ir be jo užmiega, o naktį irgi įvairiai, kartais 1 kartą, kartais ir 5 kartus smile.gif

o pas mane ir vėl bėda biggrin.gif Dičkis trečia diena po ligų kaip eina į darželį, tai vis su ašarom palieku, nes nori namo. O mažoji kol dičkį rengiu nužingsniuoja palei sieną su kombiu i grupę ir šaukia garsiai vaikiukam aaak aaak aaak, ale labas. Tai ją tenka su ašarom išsinešti nes nori pas vaikiukus. Tai pradėję esam su ja lankyti muzikos ir sporto užsiėmimus, atsigauna ten mažoji smile.gif
Atsakyti
dragiuke, ne tą vaiką darželį palieki, taip išeina lotuliukas.gif
Vakar filmavau kaip mažė makaronus rankyte ima, į burnytę deda ir nuryja net nekramčius visą ax.gif
Duodat gal ką nors kepto? Galvoju gal kokį omletuką pabandyt g.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif wub.gif Laikas greitai bega.
Žiūriu dauguma jau prati at vaikucius prie kieto maisto, as kazkaip bijau, kad nespringtu, tik 2 dantis turi ir 2 pakeliui, sakau nemokes. Dedu vaisius , sausainius i kramtuka blush2.gif
Kiek kartu diena migdot vaikucius? ax.gif
Atsakyti