Sveikos mamytes
Senei jau rasiau bet pasiskaityti daznai ateinu
Sergantiems didziausias glebys kad greiciau pasveiktumet
Mes augam neblogai turim ketutis dantukus ir mokinames visur laipioti bijau pagalvoti kas bus kai ismoks vaikscioti paskutiniai lipimo pasiekimai atsistoti maitinimo kedutei ir uzsilipt ant stalo apie tvarka namie jau senei pamirsau jei viena kampa tvarkau Tai kitam mazius seimininkauja vaiksciot moka su stumduku arba duoda man viena rankyte ir taip vaikstom pasileides dar bijo eiti
Tai siam kartui tiek
LABUKA
VISAI_NAUJA klausei del miegmaisio, esu girdejusi atsiliepimu, kad labai gerai, nu bet as neįsivaizduoju kaip jame vaikas miegotu. Maniskis kaip kuria nakti nubunda bele kiek kartu ir jis butinai stojasi pasilaikydamas i lovytes krasta, atsistoja ir tada saukia MAMA arba seip rekia nežinia ko tai su tuo miegmaisiu kaip jis atsistotu įsivaizduoju pyktu rektu dar labiau. O nusikloja taip pat, bet as visada rengiu sliauztais uzdarom pedutem.
P.S gal kurios vaikutis miega jau atskiram kambaryje
VISAI_NAUJA klausei del miegmaisio, esu girdejusi atsiliepimu, kad labai gerai, nu bet as neįsivaizduoju kaip jame vaikas miegotu. Maniskis kaip kuria nakti nubunda bele kiek kartu ir jis butinai stojasi pasilaikydamas i lovytes krasta, atsistoja ir tada saukia MAMA arba seip rekia nežinia ko tai su tuo miegmaisiu kaip jis atsistotu įsivaizduoju pyktu rektu dar labiau. O nusikloja taip pat, bet as visada rengiu sliauztais uzdarom pedutem.
P.S gal kurios vaikutis miega jau atskiram kambaryje
Sveikos,
rug_gele, aš taip pat apie miegmaišį galvoju. Ypač dabar, kai būtinai reikia stotis vos akis pramerkia.
Apie migdymą atskirai dar net negalvoju. Ji keliasi bilekiek kartų per naktį, tai pavalgyt tai šiaip pabendraut - neprilakstysiu. Baigsiu maitinti, tuomet gal.
zvaigzdutee30, paskaičiau apie atsistojimą kėdutėj ir galvoju "kaip?", ir sužinojau šiandien Taip mikliai apsisuko ir atsistojo, o ten tarp kojų yra tokia plastmasė, maniau neįmanoma.
Tikiuosi nei viena gripo nepasigavot, tuoj visoj LT epidemija bus. Beveik džiaugiuosi kad oras lauke bjaurus, sėdėdamos namie gal nepasigausim bacilos.
Mažei penktas dantukas niekaip neprasikala. Padariau Dantukų fėjos tepaliuką. Tepu prieš miegelius. Lyg ir padeda, bet jau to ramunėlių EA brangumas Pirkti reikia buteliuką, o panaudojau vos 5 lašus. Gal kuri norit, perleisčiau?
rug_gele, aš taip pat apie miegmaišį galvoju. Ypač dabar, kai būtinai reikia stotis vos akis pramerkia.
Apie migdymą atskirai dar net negalvoju. Ji keliasi bilekiek kartų per naktį, tai pavalgyt tai šiaip pabendraut - neprilakstysiu. Baigsiu maitinti, tuomet gal.
zvaigzdutee30, paskaičiau apie atsistojimą kėdutėj ir galvoju "kaip?", ir sužinojau šiandien Taip mikliai apsisuko ir atsistojo, o ten tarp kojų yra tokia plastmasė, maniau neįmanoma.
Tikiuosi nei viena gripo nepasigavot, tuoj visoj LT epidemija bus. Beveik džiaugiuosi kad oras lauke bjaurus, sėdėdamos namie gal nepasigausim bacilos.
Mažei penktas dantukas niekaip neprasikala. Padariau Dantukų fėjos tepaliuką. Tepu prieš miegelius. Lyg ir padeda, bet jau to ramunėlių EA brangumas Pirkti reikia buteliuką, o panaudojau vos 5 lašus. Gal kuri norit, perleisčiau?
Sveikos merginos
Del miegmaisio tai turim mes ji bet tik tiek kad guli spintoj baisus triuksmas jei uzdedu apaiverst negali tuoj susisuka atsistoti ir atsisesti nesigauna zodziu mums nereikalingas daigtas gerai kad pirkau nebrangu (nenaujas buvo)
Del miegmaisio tai turim mes ji bet tik tiek kad guli spintoj baisus triuksmas jei uzdedu apaiverst negali tuoj susisuka atsistoti ir atsisesti nesigauna zodziu mums nereikalingas daigtas gerai kad pirkau nebrangu (nenaujas buvo)
QUOTE(gustika @ 2016 02 05, 16:55)
Mano abi panienkos miega miegmaisiouse ziema,man tai nepamainomas dalykas
Nereikia keltis naktim ir apklot,ziuret ar nesusalo.
Tiesa,mazoji ismoko ir su juo atsistot lovytej
Nereikia keltis naktim ir apklot,ziuret ar nesusalo.
Tiesa,mazoji ismoko ir su juo atsistot lovytej
Iškart ramiai ir miegojo? Nebuvo jokių triukšmų kaip zvaigzdutee30 rašė?
QUOTE(visai_nauja @ 2016 02 08, 19:27)
Iškart ramiai ir miegojo? Nebuvo jokių triukšmų kaip zvaigzdutee30 rašė?
nu kad ne
QUOTE(gustika @ 2016 02 09, 11:46)
nu kad ne
Mano abu nuo pirmu menesiu miegmaisiuose, gal del to. O vyresnelis isigudrines miegmaisyje net vaiksto kai pirma kart tarpdury pamaciau, tai galvojau susileisiu is juoko. O mazelis tai dar nesistoja, todel irgi jokiu problemu.
Klausykit, ar yra dar tokiu " atsilikeliu"? Sedet pradejo gal pries savaite, vienas nestovi, aukstyn siekti irgi neseniai pradejo. As kazkaip nesuku galvos, bet gal deretu cia kitos rase, kad del to i masazus eina. As nieko nedarau, laukiu kol pats viska padarys tiesa, mes vis dar ne namie, jus miega ant kokiu papuola lovu. Sakau gal jei butu lovele su virbais, butu kitas reikalas....
Ir dar- ar jau duodat kuri karves pieno? Ne i koses, o pagert?
QUOTE(druskute @ 2016 02 09, 11:48)
Klausykit, ar yra dar tokiu " atsilikeliu"? Sedet pradejo gal pries savaite, vienas nestovi, aukstyn siekti irgi neseniai pradejo. As kazkaip nesuku galvos, bet gal deretu cia kitos rase, kad del to i masazus eina. As nieko nedarau, laukiu kol pats viska padarys tiesa, mes vis dar ne namie, jus miega ant kokiu papuola lovu. Sakau gal jei butu lovele su virbais, butu kitas reikalas....
Yra, yra
sėdi gal 2 savaitės normaliai, nestovi nei vienas, nei prilaikomas - išvis stovėti noro nerodo. Šliaužia labai mažai, ropoti visai nesigauna (nepastovi ant keturių, iškart tiesiasi ir gulasi ant pilvo). Pasodini ir žaidžia su žaislais, kol jam nusibosta. Tada ima zirzti. Bet judintis iš vietos nebando. Tiesa, kai jau paima horizontalią padėtį - tai nusiridena kur jam įdomu. Vat ir visa mobilumas.
Dėl ligų mums nusikėlė visos reabilitacijos, tai šiandien pagaliau buvome, pagrinde mokino kaip atsisėsti ir kaip atsistoti, na ir bendri stiprinantys pratimukai. GAlvoju dar gal ir į masažą pavežioti , jei čia man gausis. Nelauksiu kol pats ims viską daryt, manau reikia šiek tiek spirti į minkštąją
pieno gerti neduodu, tik į košę pilu.
QUOTE(MuseZuze @ 2016 02 09, 15:47)
Vat ir visa mobilumas.
...Nelauksiu kol pats ims viską daryt, manau reikia šiek tiek spirti į minkštąją
...Nelauksiu kol pats ims viską daryt, manau reikia šiek tiek spirti į minkštąją
Na, skirtumas mazas- maniskis tik daug sliauzioja. Ir da uosviai pripratino ji vedzioti, tai vaiksciotu kad ir visa diena, bet as to nedarau...
O kadangi daba sveciuojames Danijoj, masazu negaus. Tures pats visko ismokt.
Labos,
mano pupa tuomet pagal jūsų daug juda. Vakar pagaliau pradėjo ropoti, o šiaip laksto prilaikoma įsikimba į abiejų rankų po pirštą ir bėga vaikščioti bando jei už vienos rankos vedu. Vaikšto ir lauke, bet tik todėl kad storų drabužių nepaneša
mano pupa tuomet pagal jūsų daug juda. Vakar pagaliau pradėjo ropoti, o šiaip laksto prilaikoma įsikimba į abiejų rankų po pirštą ir bėga vaikščioti bando jei už vienos rankos vedu. Vaikšto ir lauke, bet tik todėl kad storų drabužių nepaneša
[/quote]
Maniske tik sliauzioja. Sedi gerai, bet tik kai pasodinu Pergyvenu jau, kad nesistoja, neropoja.