sveikos
na ir prisnigo šiandien jau vaikam džiaugsmo kaip mažyliai reaguoja į sniegą? maniškė visą dieną prie langų gali praleisti, šneka ir šneka su sniegu, visos durys ir langai numozoti su seilėm lauke su vežimuku nenori važiuoti, o su rogėm tik tempk, ypač kai šuo dar tempia
beje, ar perrašinėsit antrais metais pašalpą už vaikučius ant vyrų?
QUOTE(dragiuke @ 2016 01 14, 11:36)
kaip mažyliai reaguoja į sniegą? ...
lauke su vežimuku nenori važiuoti, o su rogėm tik tempk, ypač kai šuo dar tempia
lauke su vežimuku nenori važiuoti, o su rogėm tik tempk, ypač kai šuo dar tempia
žiūri, bet neypatingai domisi. Į lauka dabar vedamas labai verkia. Ant rogių nesodinau, nes nesėdi, reiktų galvoti kaip rišti
Galvą suku, ką duot valgyti Košes spjauna, nugi nemaitinsi manais ištisai tris kart dienoj... Ką jūs duodat?
Dėl slogų - kai peršaldžiau sausio antrąja, tai iki dabar nepraeina. Gerai kad pas tėvus nuo anytos pabėgau, o tai išzurzė ausis dėl komplikacijų... Palučių uždegimas, kosės, ausų uždegimas bla bla bla... Man atrodo, kad sloga turi pati praeiti. Visada praeidavo. Paskalauju druskos vandeniu, ir viskas. O daugiau net nežinau ką veiksmingo daryti.
Vaikui maunu kojines su "stopukais", firmos Falke. Tai laiko. Normalius batus dėsiu kai jau normaliai vaikščios.
Pamelucik, valio - atsikratėt sunkenybės Dabar galės mažiukas normaliai judėti
O tai kaip ten su perrašymu antrų metų vyrui? Tai, liekama be soc. draudimo į darbą eit reik?
Labas,
Ne,
Mama lieka Vpa su visom soc.garantijom, tik paraso prasyma kad atsisako ismokos, o tetis paraso prasyma ismoka moketi jam. Jis ir dirba, ir gauna ismoka. Mama toliau namie augina vaika. Apsimoka taip daryt jei vyro pajamos didesnes. Mano atveju gaunasi tas pats, tai neperrasinesim.
Keista tvarka, bet ji siuo metu veikia. Tik ne visi zino. Naudokites kol nepanaikino
QUOTE(Bendita @ 2016 01 14, 22:10)
O tai kaip ten su perrašymu antrų metų vyrui? Tai, liekama be soc. draudimo į darbą eit reik?
Ne,
Mama lieka Vpa su visom soc.garantijom, tik paraso prasyma kad atsisako ismokos, o tetis paraso prasyma ismoka moketi jam. Jis ir dirba, ir gauna ismoka. Mama toliau namie augina vaika. Apsimoka taip daryt jei vyro pajamos didesnes. Mano atveju gaunasi tas pats, tai neperrasinesim.
Keista tvarka, bet ji siuo metu veikia. Tik ne visi zino. Naudokites kol nepanaikino
QUOTE(MuseZuze @ 2016 01 14, 23:18)
Labas,
Ne,
Ne,
[QUOTE]
Girdėjau aš apie ją, bet kažkaip baisiai skamba vdrug sakys varyk darban o pagal kokį laikotarpį skaičiuotų nuo vyro pajamų pašalpą? 12 paskutinų mėn.?
[quote=Bendita,2016 01 14, 22:42]
[QUOTE]
Girdėjau aš apie ją, bet kažkaip baisiai skamba vdrug sakys varyk darban o pagal kokį laikotarpį skaičiuotų nuo vyro pajamų pašalpą? 12 paskutinų mėn.?
[/quote]
Aš prieš 1,5 metų su dičkiu buvau perrašius ant vyro, mum taip apsimokėjo, tai skaičiavo pagal paskutinius 12 mėn. Dabar irgi perrašinėsiu ant vyro.
[QUOTE]
[/quote]
Aš prieš 1,5 metų su dičkiu buvau perrašius ant vyro, mum taip apsimokėjo, tai skaičiavo pagal paskutinius 12 mėn. Dabar irgi perrašinėsiu ant vyro.
Kai perrašai ant vyro, tada jis gauna išmoką ir algą, o pati negauni nieko? Ar teisingai suprantu?
QUOTE(ramu @ 2016 01 16, 22:56)
Kai perrašai ant vyro, tada jis gauna išmoką ir algą, o pati negauni nieko? Ar teisingai suprantu?
taip
Labuka balandinuku mamytes, prisiduodame ir mes, augam ...viskas mums kaip ir gerai, Tadas gudruolis kasdiena vis daugiau ir daugiau visko ismoksta.
9 men. svoris 9700g.ugis 76,5 cm. Valgome vis ivairesnį maistelį, daržovienę verdu dar visada tik jam, ragaujame varškyte, koses įvairias, baronką graužiam maitinu dar ir MP. Gyd. leido duoti jau maista kaip sakant nuo bendro stalo, bet as dar neskubu, spėsime.
Turime du dantis, ropojame, atsistojame pasilaikydimi į lovos krašta ir zingsniuojame kraštu. Tai gal tiek... šiam kartui.
9 men. svoris 9700g.ugis 76,5 cm. Valgome vis ivairesnį maistelį, daržovienę verdu dar visada tik jam, ragaujame varškyte, koses įvairias, baronką graužiam maitinu dar ir MP. Gyd. leido duoti jau maista kaip sakant nuo bendro stalo, bet as dar neskubu, spėsime.
Turime du dantis, ropojame, atsistojame pasilaikydimi į lovos krašta ir zingsniuojame kraštu. Tai gal tiek... šiam kartui.
Sveikos, planuojam grand susitikima Kaune vasario 6. Kaip jus Visai nauja ir Dragiuke, kas dar?
labas rytas, jungiesi su kavyte ir pusryciais
perskaicau temuke, uzkliuvo MUSEZUZE maziulis kiek dantu turi net 6 dabar gal dar daugiau, mes tik du kapliukus apacioje.
JURGUTELE ir tavo mazoji princse ziuriu visai neatsilieka nuo bendraamziu pagal svori,ugi, zinoma menesiuku jums daugiau.
perskaicau temuke, uzkliuvo MUSEZUZE maziulis kiek dantu turi net 6 dabar gal dar daugiau, mes tik du kapliukus apacioje.
JURGUTELE ir tavo mazoji princse ziuriu visai neatsilieka nuo bendraamziu pagal svori,ugi, zinoma menesiuku jums daugiau.