QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 01, 09:43)
Kaip mažyliai į fejerverkus reagavo? Maniškė parpė ir nieko negirdėjo, nors šaudė tikrai gana stipriai.
Maniškė nubudo 22 val, tai tik po 2 val nakties vos nulaužiau ją miegot, pirmą kartą taip su ją nutiko, nes 21 val ir ji jau miega visda. Tai pradžioj abi pro langą įsižioję ir žiūrėjom kaip šaudė dičkis į lauką pradžioj su tėčiu išėjo, bet tuoj parbėgo persigandęs, tai tryse ir žiūrėjom
QUOTE(druskute @ 2016 01 03, 15:42)
Vaikinas pradejo gaut "normalaus" maisto. Koses sunkiai isiulau. O valgo varsketukus, mielinius blynus, grikius su farsu ir tt. Patrinu sakute ir valgo.
as saviškei irgi vis nuo stalo jau ką duodu, nes košių ar be druskytės maisto nelabai nori... su ja drąsiau su maistu elgiuos, su dičkiu turbūt iki 2 metų labai saugojau. Bet va Sausio 1 d. pabandžiau duoti natūralaus jogurtuko, kadangi jai patiko, tai suvalgė gal kokius 8 šaukštelius, ko pasekoje po poros val lėkėm į klinikas, staigiai mažiukei veidas patino, raudonas pasidarė, išbėrė baisiai, kasytis pradėjo, Mb sako lekiam pasirodyt, tai vis dar iki dabar žandukai vos paraudę
QUOTE(druskute @ 2016 01 06, 16:03)
Sveiktaos Dragiukes, MusesZuzes ligoniukams jau turbut issveiko?
Mano mazyliui kelias dienas buvo sloga, blogai miegojo, sianakt jau gerai, tai va pati apsirgau kaulus lauzo, galva plesia, visa nakti nemiegojau. Kad tik vakai neapsikrestu
Augustas labai intensyviai mokosi atsisest.tik dar neissedi, bet jau tuoj tuoj
Mano mazyliui kelias dienas buvo sloga, blogai miegojo, sianakt jau gerai, tai va pati apsirgau kaulus lauzo, galva plesia, visa nakti nemiegojau. Kad tik vakai neapsikrestu
Augustas labai intensyviai mokosi atsisest.tik dar neissedi, bet jau tuoj tuoj
ačiū druskute, tau pačiai irgi sveikatos aš kažkaip atsilaikiau, visi aplink išvien sirgo, nors aš nuo mokyklos laikų dar neesu sirgus rimčiau, slogos išvis niekad nebūna man, o va su dančiu kur ištraukė dar vis iki dabar kankinuosi maniškė vis dar snargliuojas ir truputi pakosti, bet tfu tfu tikiuosi pora dienų ir pasveiksim kol brolis vėl iš darželio ligų neparneš