Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

labuka smile.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 01, 09:43)
Kaip mažyliai į fejerverkus reagavo? Maniškė parpė ir nieko negirdėjo, nors šaudė tikrai gana stipriai.

Maniškė nubudo 22 val, tai tik po 2 val nakties vos nulaužiau ją miegot, pirmą kartą taip su ją nutiko, nes 21 val ir ji jau miega visda. Tai pradžioj abi pro langą įsižioję ir žiūrėjom kaip šaudė biggrin.gif dičkis į lauką pradžioj su tėčiu išėjo, bet tuoj parbėgo persigandęs, tai tryse ir žiūrėjom biggrin.gif

QUOTE(druskute @ 2016 01 03, 15:42)
Vaikinas pradejo gaut "normalaus" maisto. Koses sunkiai isiulau. O valgo varsketukus, mielinius blynus, grikius su farsu ir tt. Patrinu sakute ir valgo.

as saviškei irgi vis nuo stalo jau ką duodu, nes košių ar be druskytės maisto nelabai nori... su ja drąsiau su maistu elgiuos, su dičkiu turbūt iki 2 metų labai saugojau. Bet va Sausio 1 d. pabandžiau duoti natūralaus jogurtuko, kadangi jai patiko, tai suvalgė gal kokius 8 šaukštelius, ko pasekoje po poros val lėkėm į klinikas, staigiai mažiukei veidas patino, raudonas pasidarė, išbėrė baisiai, kasytis pradėjo, Mb sako lekiam pasirodyt, tai vis dar iki dabar žandukai vos paraudę doh.gif

QUOTE(druskute @ 2016 01 06, 16:03)
Sveiktaos Dragiukes, MusesZuzes ligoniukams 4u.gif jau turbut issveiko?
Mano mazyliui kelias dienas buvo sloga, blogai miegojo, sianakt jau gerai, tai va pati apsirgau doh.gif kaulus lauzo, galva plesia, visa nakti nemiegojau. Kad tik vakai neapsikrestu verysad.gif
Augustas labai intensyviai mokosi atsisest.tik dar neissedi, bet jau tuoj tuoj wub.gif

ačiū druskute, tau pačiai irgi sveikatos 4u.gif aš kažkaip atsilaikiau, visi aplink išvien sirgo, nors aš nuo mokyklos laikų dar neesu sirgus rimčiau, slogos išvis niekad nebūna man, o va su dančiu kur ištraukė dar vis iki dabar kankinuosi doh.gif maniškė vis dar snargliuojas ir truputi pakosti, bet tfu tfu tikiuosi pora dienų ir pasveiksim smile.gif kol brolis vėl iš darželio ligų neparneš doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

Su Naujais metais visas jus ir mūsų mažiukus! Linkiu, kad šiemet visos ligos mus aplenktų wink.gif

Rapolas prieš pat Naujus apsirgo, aš irgi, tai naujus lovoj sutikau kį ant rankų laikydama. Nekrūpčiojo nuo fejerverkų, nors pas mus po langais eglė stovi ir visad daug kaimynų prie jos susirenka. Likę vyrai buvo į lauką išėję, bet irgi vaikai išsigando ir greit grįžo.
Tiesa, Rapolas valgo puikiai, bet va hemoglobinas žemas vistiek. Gersim geležį nuo ryt sad.gif

Dragiuke, o ką klinikose sakė / darė? Ar geriat kokių priešalerginių?

Druskute, ar jau pasveikai?
Atsakyti
Sveikos,
ramu, druskute, sveikit mirksiukas.gif
dragiuke, o klinikose kokių nors vaistų išrašė? Mano pupa irgi raudonais žandais nuolat. Jau atrodo vandeniui ir orui alergiška doh.gif Ryte valgo košę - nieko, ta pati košė vakarienei - raudonas net smakriukas. verysad.gif

Mums šis mėnuo atradimų bigsmile.gif Vis dažniau atsisėda pati, dabar etapas kai viskas "ne ne ne", rodo visiem ate ate, vis greičiau bėgioja mat vaikščiot neįdomu. Vargšė mano nugara, nes reikia laikyti už liemens kai laksto, rankytės neduoda, jose turi būti po daiktą. Galvoju vaikštynę pirkti. Tiesa, pradėjo labai blogai naktim miegot, miegam jau abi vienoj lovoj, ji vis keliasi kas 1,5-2 val. ir rėkia iškart. Gal kuri bandėt duoti Dormikind? Įdomu ar padeda. Valgo vis dar sunkiai, greičiau lesioja po truputį. Pas mus MP valdo.
Atsakyti
Sveikos, pas mus tai karantina reik ivest. As jau kita diena be tempos atsikeliau, bet sliga liko. Daba uosviai abu sirguliuot pradejo, kosi, tempos. Vyresnelis ant ribos, mazeliui sloga nepraeina doh.gif

ramu, o kaip sugalvojai hb patokrinti?

Dragiuke, tiksliai, ka sake daktarai?

Visai_nauja, pastebek ir savo mityba. Nors teoriskai i mp maisto medziagos nepersiduoda, praktiskai- mano vyresneliui iskart plemai atsirasdavo, kai kiausiniu pavalgydavau. Jauciu ir nuo kitu dalyku, bet sita tai ryskiausiai atsekiau. Bjaurybe tas AD doh.gif o mergaite tai visiska saunuole. thumbup.gif wub.gif
Maniskis tai nei moja, nei ploja, nei kokiu protingu skiemenu pasako. Ir nesedi ir nestovi. Nors gal jau greit kazkavdarys- pastarosiomis dienomis vis taip pusiau sedima poza bando, grazu ziuret. Tik va pasodintas griuna atgal. Jei bandai sodit- stojas. O nori stovet- nesilaikydamas. Kazkoks nesavarankiskas vyriskis. Daryk matai uz ji viska cool.gif
Atsakyti
druskute darė cito tai ten ir pasimatė. Kai prieš Naujų ilgąjį savaitgalį dėl ligos važiavom. Žiūrėjo, ar uždegimas koks neprasidėjo.

Visai nauja, šauniai mergina tavo mankštinas!

Rapolo pagrindinis žodis lempa. Vis sako "pa", rodo pirštu ir reik kelt, kad išsiūbuotų. Ir taip n kartų prie visų kabančių šviestuvų namie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 09 sausio 2016 - 20:01
Sveikos,

Su Naujais, tikėkimės geresniais smile.gif 4u.gif
Naujųjų mažoji laukė iki 23 val. po to nusprendė, kad laikas miegot. Ir didžiausiui mano nustebimui pramiegojo visus boom boom...O su vyresnėle buvom išėje į lauką (3 metukai) nieko nebijojo, stebėjo didėlėm akim. Po įspūdžių sunku buvo užmigdyt, vis dar norėjo pažiūrėt.
Sergantiems daaaug balionu, mes tarp jų kaip visada 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar kišot nosį į lauką per tuos speigus? Mes tai slėpėmės tarp keturių sienų. Šiandien reiktų kažkaip išeit, bet jau tooooks tingulys baisu sad.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 08, 17:38)
Sveikos,
Tiesa, pradėjo labai blogai naktim miegot, miegam jau abi vienoj lovoj, ji vis keliasi kas 1,5-2 val. ir rėkia iškart. Gal kuri bandėt duoti Dormikind? Įdomu ar padeda. Valgo vis dar sunkiai, greičiau lesioja po truputį. Pas mus MP valdo.

Gal geriau dentokind? Jiems dabar dantu auginimo periodas ir manau del to jie taip miega. Pas mane lygiai tas pats. Duodu pati dentokind nezinau ar padeda, bet noriu tiketi, kad nors kažkiek jai lengviau. Mažos tabletukes idedu i burnyte "ciela" ir istirpsta.
Dormikind periodiškai duodavau vyresnėlei kai naktys nebuvo ramios. Tai sakyciau arba padėjo suvartojus buteliuką arba praėjo savaime.

QUOTE(druskute @ 2016 01 08, 22:05)
Sveikos, 
Maniskis tai nei moja, nei ploja, nei kokiu protingu skiemenu pasako. Ir nesedi ir nestovi. Nors gal jau greit kazkavdarys- pastarosiomis dienomis vis taip pusiau sedima poza bando, grazu ziuret. Tik va pasodintas griuna atgal. Jei bandai sodit- stojas. O nori stovet- nesilaikydamas. Kazkoks nesavarankiskas vyriskis. Daryk matai uz ji viska cool.gif

Tai kaip sako, jei kažko nedaro ruošiasi kažką kitą daryti. Tai va pradeda šnekėt. Visko vienu metu negali būt. Ateis laikas ir viskas bus smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Seniai girdetos. Su Naujais visas!!!
Maniskis bom bom balkone mate, niekaip neuzlauziau jo pas draugus. Grizom 1 val. Tai reke jis man visa nakti.

Sirgom mes nuo seses virusu sunkiu, dabar antibus geriam del slogos. Keista, atrodo tik sloga, bet niekaip neislendam visa men. Sunku kvepuot, miegot ir pan. Pilni bronchai ir plauciai karkalu. Nors atrodo sveikas net nekosti. Po viruso cia komplikavosi.

Musu gyvenimas skiriasi nuo jusu nevaikstom, nesliauziojam, net neapsiverciam, dauguma zino, kad ipancioti Pavliko dirzuose. Jau tuoj bus 2 men. kai isskestas mano varliukas. Taip, kad neturiu kuo ir pasigirt. Maniskis irgi ne-ne-ne daro ir parodo didelis ir dar niu niu niu .

Atsakyti
Laba,
pamelucik, gaudyk 4u.gif Aš nežinau tai paklausiu, kodėl supančiojo?
Bendita, nelindom ir mes, kirmijom namuose. Kažkuri diena buvo šiltesnė, tai kelias minutes pastovėjom balkone, saulutėj "pasišildėm". Pas mus aplink nuosavi namai, baisu ir langus buvo atidaryti, vien smalkės jautėsi.
druskute, na kad nieko naujo nevalgau unsure.gif Eisim kitą savaitę pasisverti ir pasimatuoti, paklausinėsiu gydytojos. Aš dar daug nurašau sausam orui namuose, visus radiatorius jau šlapiais rankšluosčiais apdangsčiau. Matavau drėgnomačiais, vienas rodo 30 proc., kitas - 60 doh.gif . Raudonumai sumažėja kai patepu Basaliu.

Kuo apauti trepsena jūsų mažyliai po namus? Aunu tapukus, bet vis pameta, arba persisuka ir mina šalia batuko.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2016 01 08, 21:05)
Dragiuke, tiksliai, ka sake daktarai?

Išsiklausinėjo ką daviau naujo valgyti, kokius vaistus duodu, tai sakė nuimti visus vaistus, davė lapą su hipoalergine dieta ir Claritine tabletės po ketvirtį gerti savaitę laiko. Bet va daviau aš jai vėl jogurto vakar, nes rėkti pradėjo kai brolis valgė, tai nieko,visai jokio raudonumo ant žandukų nebuvo. Dar mastau gal jai tada išbėrė taip veiduką, nes brolis atsinešė kelis iš rūsio pliušinius žaisliukus kelis metus gulėjusius, mergina iškart juos nusičiupo porai minučių ir numetė, gal nuo jų dulkėtų g.gif

QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 10, 11:49)
Kuo apauti trepsena jūsų mažyliai po namus? Aunu tapukus, bet vis pameta, arba persisuka ir mina šalia batuko.

Aš irgi tapukus uždedu, bet ir pas maniškę jie normaliai nesilaiko, kelių rūšių nupirkus, tai vieni dar normaliau šiektiek laikosi, o kiti vis persisuka nors rodos ir apsitempę ant kojytės, nespėju taisyti.

Papildyta:
QUOTE(pamelucik @ 2016 01 10, 08:29)

Sirgom mes nuo seses virusu sunkiu, dabar antibus geriam  del slogos. Keista, atrodo tik sloga, bet niekaip neislendam visa men.  Sunku kvepuot, miegot ir pan. Pilni bronchai ir plauciai karkalu. Nors atrodo sveikas net nekosti. Po viruso cia komplikavosi.

Pamelucik, sveikatos 4u.gif maniškiai abu nuo gruodžio pradžios sloguoja, kosti ir niekaip nepasveiksta iki galo, gydytoją nauja pasikeitė ir nepatinka jos gydymas,ieškom kur kitur perbėgti.
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma mirksiukas.gif kiek imanoma bandau laikytis ir surast vidine ramybe verysad.gif
Atsakyti
Laba,
QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 10, 12:49)
Laba,
pamelucik, gaudyk  4u.gif Aš nežinau tai paklausiu, kodėl supančiojo?

Jau siandien issilaisvinom. Pagaliauuu!!!. Klubu displazija yra tokia paveldima liga, kuria serga mergaites, berniukai labai retai. Man itarima kele skirtingos koju rauksles, todel dar karta parodziau ortopedui. Pirma k 3 men. Apziurejo chirurgas, nesiunte daryt echoskopo.

QUOTE(FEITH @ 2016 01 11, 10:29)
Aciu visoms uz palaikyma mirksiukas.gif kiek imanoma bandau laikytis ir surast vidine ramybe  verysad.gif

Perskaiciau tavo istorija. Tai yra tragedija, labai labai uzjauciu. Reiketu tau su advokatu geru siuo klausimu pasitart. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 08, 17:38)
Tiesa, pradėjo labai blogai naktim miegot, miegam jau abi vienoj lovoj, ji vis keliasi kas 1,5-2 val. ir rėkia iškart. Gal kuri bandėt duoti Dormikind? Įdomu ar padeda. Valgo vis dar sunkiai, greičiau lesioja po truputį. Pas mus MP valdo.

Maniskis nuo puses metu prastai miega, kai dantys dygo isvis buvo tragedija. Vis tikiuos, kad greitai praeis.
QUOTE(visai_nauja @ 2016 01 10, 12:49)

As turiu ecco basutes, bet manu tik kokiai valandai, taip vaiksto su kojnytem.
Atsakyti