labas,
mano berniokas karščiavo kelias dienas, numuši temperatūrą ir vos baigia vaistai veikti - vėl 39.5,
nuvežiau į polikliniką, patikrino kraują - virusas. Vakar pagaliau nukrito temperatūra, o popiet - išbėrė. Tridienė pasirodo buvo prikibusi.
dar buvom pas neurologę apsilankę, viskas iš neurologinės pusės pas jį gerai, tiesiog silpni nugaros raumenys, sportuot reikia, masažų neužtenka. Davė paskyrimą į Ankstyviosios korekcijos centrą , bet tik po mėnesio eilė, tai dar gal privačiai kur pavežiosiu iki to laiko. Per didelis ramumas pasirodo irgi - ne visada gerai
Kur benuveščiau - visos tetos aikčioja "O jau akys, akys!!!!" Na ką turi vaikinas, tai turi - dideles išraiškingas akis ir blakstienas kaip šluotas Galės klapsėti prie panas
Sveikatos visiems mažiukams ir mamytėms
Visi klausia ką Kalėdų senelis mažiukui galėtų atnešti. Žaislų kaip ir nereikia, nelabai sugalvoju ką. Ką jūsiškiams atneš? (iš nedidelių, nelabai brangių dovanėlių) Visko turim, nieko nereikia, bet gal kažko reikia tik nežinau ?
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 17, 13:33)
Visi klausia ką Kalėdų senelis mažiukui galėtų atnešti. Žaislų kaip ir nereikia, nelabai sugalvoju ką. Ką jūsiškiams atneš? (iš nedidelių, nelabai brangių dovanėlių) Visko turim, nieko nereikia, bet gal kažko reikia tik nežinau ?
As uzsiprasiau pedkelniu, nes mums visokiu nelaimiu nutinka, tai vos speja dziuti, tyreles vaisines dedu i kose, tai sakiau gali atnesti, tiesiog pagalvok ka daznai naudoji ir ka nuolatos perki, gal is siu pirkiniu kasnors gali buti dovana, gal koki seilinuka ar kazka panasaus.
Sveikutės
sunku pribėgti prie kompo ramiai
auga mūsų mažyliai, smagu skaityti apie auksinius vaikelius Mūsiškis ir palyginus gerutis, tik mėgsta kompaniją, dūkimą, reikia veiklos
Svetimus nepriisima-bliauna , bet su auklyte jau susidraugavo
Mūsų vabaliukas jau ropoja ir gana gerai, tad palikus, jau neberasi toje pačioje vietoje: mėgstamiausi veiklos centrai - eglė, brolių žaislai, o traukos centras - laidai (saugot, uždangstyt tenka).
Turi 5 dantukus trys pagret išdygo su kelių dienų pertrauka
Taip džiaugiausi, kad pradės visą naktį išmeigoti, nes kelias dienas palepino mane, bet kol kas tik palepino vis dar keliasi 2-3 kartus valgyti. Dar maitinu pati, nes mišinuko atsisako-nė pro kur, o buteliuko visai net nebandyk rodyti
Ar duodate ką nors papildomai gerti arbatėlių (kokių?), vandens?
P.S. Plaukai slinkti taip baisiai nustojo, bet kasytė plona belikusi...
sunku pribėgti prie kompo ramiai
auga mūsų mažyliai, smagu skaityti apie auksinius vaikelius Mūsiškis ir palyginus gerutis, tik mėgsta kompaniją, dūkimą, reikia veiklos
Svetimus nepriisima-bliauna , bet su auklyte jau susidraugavo
Mūsų vabaliukas jau ropoja ir gana gerai, tad palikus, jau neberasi toje pačioje vietoje: mėgstamiausi veiklos centrai - eglė, brolių žaislai, o traukos centras - laidai (saugot, uždangstyt tenka).
Turi 5 dantukus trys pagret išdygo su kelių dienų pertrauka
Taip džiaugiausi, kad pradės visą naktį išmeigoti, nes kelias dienas palepino mane, bet kol kas tik palepino vis dar keliasi 2-3 kartus valgyti. Dar maitinu pati, nes mišinuko atsisako-nė pro kur, o buteliuko visai net nebandyk rodyti
Ar duodate ką nors papildomai gerti arbatėlių (kokių?), vandens?
P.S. Plaukai slinkti taip baisiai nustojo, bet kasytė plona belikusi...
Labas vakaras!
Gustika, MuseZuze smagu skaityt apie auksinius vaikučius Mano bičas labai aktyvus...
Dragiuke imk melejoną Siaubas kažkoks, net dantis sutraukė skaitant... Beje, mano svoris laikės laikės apue 60kg, jau tikėjaus, kad gal liks ir tik vac - vėl 52 kg per dvi sav. Neurologė liepė svorio priaugt. Sakė keist pieną grietinėle riebia (į košes ir pan. ) vieną dieną panaudojau ir nebegaliu, fui pasidarė grietinėlė... bet sakė lb gerai svoris auga. Pabandyk
Gustika, kaip.auklę radai? Ir man reik nuo.rudens labai geros... ir kiek moki, jei ne paslaptis?
Ką čia papasakot, kai pasirodau kaip.jaunas mėnulis Rapolas jau gerai vaikšto už vienos rankos, mėgsta šokt, viską kraustyt. Jau galima susišnekėt su juo, supranta Aktyvus labai, turiu vedžiot visur, tai keliai mano kenčia. Dantų neturi. Valgo gerai. Mp maitinu irgi. Tik galėtų naktį geriau miegot. Va tiek pas mus naujienų
Gustika, MuseZuze smagu skaityt apie auksinius vaikučius Mano bičas labai aktyvus...
Dragiuke imk melejoną Siaubas kažkoks, net dantis sutraukė skaitant... Beje, mano svoris laikės laikės apue 60kg, jau tikėjaus, kad gal liks ir tik vac - vėl 52 kg per dvi sav. Neurologė liepė svorio priaugt. Sakė keist pieną grietinėle riebia (į košes ir pan. ) vieną dieną panaudojau ir nebegaliu, fui pasidarė grietinėlė... bet sakė lb gerai svoris auga. Pabandyk
Gustika, kaip.auklę radai? Ir man reik nuo.rudens labai geros... ir kiek moki, jei ne paslaptis?
Ką čia papasakot, kai pasirodau kaip.jaunas mėnulis Rapolas jau gerai vaikšto už vienos rankos, mėgsta šokt, viską kraustyt. Jau galima susišnekėt su juo, supranta Aktyvus labai, turiu vedžiot visur, tai keliai mano kenčia. Dantų neturi. Valgo gerai. Mp maitinu irgi. Tik galėtų naktį geriau miegot. Va tiek pas mus naujienų
Sveikos,simtas metu nebuvau cia ilindus nuo pat gimdymo,nes nenorejau skaudint saves ir skaityt kokie jusu vaikuciai saunuoliai,o mes gyvenam su sunkia negalia... Adele nieko pati nedaro.nesivarto,zaisliuku neima,galvos nenulaiko,nesedi...viskas po to kai kovo 31 buvau pas savo daktare ir pamatavys spaudima buvo 170,sako ai tu pas mus jautri esi.dar nuvejom echoekopuotis paziuret ar mergaite apsiverusi ir su tokiu spaudimu net nepaziurejo i placentos bukle,o kmuk daktarai pasake,kad tada jau butu pamate.ir grizus namo nakti wc atsoko placenta ir is kart netekau 2l.kraujo.greitoji nuveze per 3min.i klinikas ir per 6min.mergaite jau buvo istraukta.visa ta laika buvo be deguonies.del to dabar turim vcp.dabar tik pradedu viska suprasti,nes maitinsusi vaistais ir AD.Norejau patarimo,ar verta daktare duoti i teisma.ar galeciau ka irodyti?visa laika kai visi ikalbinejo kazka daryti,nenorejau nieko girdet apie ta daktare,tuo labiau,kad ir nesugrazins nei vaikui nei man sveikatos.labiausiai noreciau,kad paciai tektu isgyventi tas kancias kai klinikose alpdavau visa menesi po visokius skyrius veziojo,galiausiai ir psichiatro reikejo.ir dabar panikos atakos buna kai kvieciuosi greitaja,kai atrodo,kad mirstu.kai pradedu galvot,kad nenoriu tokio vaiko,kai verkiu ir nenoriu grizti namo.Su viskuo ir dabar tenka gyventi...
Sveikos, nemanykit, kad jus pamiršau, dažnai prisimenu
Perskaičiau visą temą, kaip džiugu skaityti apie vaikučių pasiekimus, palyginau su saviške . Mano ankstukė sėdi, bando daryt kažką panašaus į ropinėjimą, taip juokingai iriasi, stovet dar nestovi, turi 2 dantukus, moka ploti katutes, ate rodo, čiauška savo kalba, skiemenuoja pa,ba, te, ga, labai patinka žaist su broliu, o kai įjun giu teletabius,vaiko namie nerasta .Valgo 3-4 kartus, grūdines košes, daržoviene su mėsa, tarpuose vaisius, sausainius. Sveria 9,5 kg ir 77 cm, dabar jai 10 mėn
Artėjant gražiausioms metų šventėms, linkiu visoms sveikatos, kantrybės, mylėkit ir būkit mylimos Gražių švenčių ir dosnaus Kalėdų senelio
FEITH, stiprybės.
Perskaičiau visą temą, kaip džiugu skaityti apie vaikučių pasiekimus, palyginau su saviške . Mano ankstukė sėdi, bando daryt kažką panašaus į ropinėjimą, taip juokingai iriasi, stovet dar nestovi, turi 2 dantukus, moka ploti katutes, ate rodo, čiauška savo kalba, skiemenuoja pa,ba, te, ga, labai patinka žaist su broliu, o kai įjun giu teletabius,vaiko namie nerasta .Valgo 3-4 kartus, grūdines košes, daržoviene su mėsa, tarpuose vaisius, sausainius. Sveria 9,5 kg ir 77 cm, dabar jai 10 mėn
Artėjant gražiausioms metų šventėms, linkiu visoms sveikatos, kantrybės, mylėkit ir būkit mylimos Gražių švenčių ir dosnaus Kalėdų senelio
FEITH, stiprybės.
Labas, mergaitės !
Antros mūsų kūčios kartu
Linkiu ramaus ir šilto pasibuvimo su šeima šįvakar ir linksmų Kalėdų
Feith - stiprybės tau.
Antros mūsų kūčios kartu
Linkiu ramaus ir šilto pasibuvimo su šeima šįvakar ir linksmų Kalėdų
Feith - stiprybės tau.
Feith, persksiciau tavo posta ir visa nakti negalejau miegot... zodziu truksta tave paguosti... galvojau kad kazkas bus parases, bet ziu, ne.
Laikykis. Tik tiek galiu parasyt.
Del teismu- nezinau ka patart. Is patirties - kainuoja daug pinigu ir nervu. Rezultatas koks bus- neaisku. O ka noretum pasiekt? Islaikymo dukrelei? Kerstas gydytojai? Geriausia but rast advokata, turejusi panasias bylas ir pasitart. Nesu tikra kad placentos atsidalijima galima pamatyt. Juk echoskopavo?
Mano pazistamu seimoje, Vokietijoje, irgi taip nutiko. Tik berniukas neisgyveno, mama turejo ji pati pagimdyt ir palaidot... tiesiog taip nutinka...
o kelinta savaite tau buvo? Koks kraujospudis visa nestuma buvo? As pati su padidintu vaiksciojau, daznai ir su 170. 38ta sav buvo planinis cp, operacijos metu kraujospudis buvo 240/131...
labai suprantu kad aplanko mintys, jog nenori to kudikio... bandyk rasti panasaus likimo mamu. Panasi isgyventa patirtis padeda rasti tinkamesnius paguodos ir palaikymo zodzius. Bet stiprybes savyje reiks vistiek ieskot paciai... linkiu tau Dievo palaikymo. Laikykis kaip galedama.
Mamos, visoms linkiu ramaus Kuciu vakaro. Sveikatos namiskiams ir ramybes sirdyse. Ech...
Laikykis. Tik tiek galiu parasyt.
Del teismu- nezinau ka patart. Is patirties - kainuoja daug pinigu ir nervu. Rezultatas koks bus- neaisku. O ka noretum pasiekt? Islaikymo dukrelei? Kerstas gydytojai? Geriausia but rast advokata, turejusi panasias bylas ir pasitart. Nesu tikra kad placentos atsidalijima galima pamatyt. Juk echoskopavo?
Mano pazistamu seimoje, Vokietijoje, irgi taip nutiko. Tik berniukas neisgyveno, mama turejo ji pati pagimdyt ir palaidot... tiesiog taip nutinka...
o kelinta savaite tau buvo? Koks kraujospudis visa nestuma buvo? As pati su padidintu vaiksciojau, daznai ir su 170. 38ta sav buvo planinis cp, operacijos metu kraujospudis buvo 240/131...
labai suprantu kad aplanko mintys, jog nenori to kudikio... bandyk rasti panasaus likimo mamu. Panasi isgyventa patirtis padeda rasti tinkamesnius paguodos ir palaikymo zodzius. Bet stiprybes savyje reiks vistiek ieskot paciai... linkiu tau Dievo palaikymo. Laikykis kaip galedama.
Mamos, visoms linkiu ramaus Kuciu vakaro. Sveikatos namiskiams ir ramybes sirdyse. Ech...
Sveikos,
Sveikinu visas su Šv.Kūčiomis ir Kalėdomis. Linkiu krūvos ir daug daug vaikučių šypsenų
Sveikinu visas su Šv.Kūčiomis ir Kalėdomis. Linkiu krūvos ir daug daug vaikučių šypsenų
Sveikos merginos
Sveikinu visas su sv Kaledom Linkiu visom dziaugsmo sveikatos kad vaikuciai kuo maziau sirktu ir stiprybes
Visom smagei sutikti naujus ir kad kiti metai butu geresni nei sie
Mes augam neblogai turim du dantukus visur mazojo pilna per ta judruma net nera kada pavalgyti nes nenusedi vienoj vietoj Pastovi vienas nesilaikydamas kartais matau kad noretu zenkt zingsni bet dar nedrysta kompiuterio negaliu isijungti telefono i rankas ir negaliu paimti iskart prisistato o jei neduodi tai baisus triuksmas kyla mokam sakyti am kai valgyti nori ne ne ne kada pyksta ma ma ma kai mane saukia te te dar nesako
Linkejomai visiems nuo erico
Feith stiprybes tau didziausios sveikatos tau ir tavo mazajai
Sveikinu visas su sv Kaledom Linkiu visom dziaugsmo sveikatos kad vaikuciai kuo maziau sirktu ir stiprybes
Visom smagei sutikti naujus ir kad kiti metai butu geresni nei sie
Mes augam neblogai turim du dantukus visur mazojo pilna per ta judruma net nera kada pavalgyti nes nenusedi vienoj vietoj Pastovi vienas nesilaikydamas kartais matau kad noretu zenkt zingsni bet dar nedrysta kompiuterio negaliu isijungti telefono i rankas ir negaliu paimti iskart prisistato o jei neduodi tai baisus triuksmas kyla mokam sakyti am kai valgyti nori ne ne ne kada pyksta ma ma ma kai mane saukia te te dar nesako
Linkejomai visiems nuo erico
Feith stiprybes tau didziausios sveikatos tau ir tavo mazajai
Lovele, 100 metu. Kaip tu, kaip mazoji?
QUOTE(druskute @ 2015 12 28, 11:50)
Lovele, 100 metu. Kaip tu, kaip mazoji?
Sveikos mamytes
Seniai rasiau cia zinau - kalta. Pripratau prie Facebook - juk taip gera matyti 'tikras' mamytes ir ju nuostabius leliukus
Druskute, as gerai dekui Mergyte mano auga...sliauzioja, domisi viskuo. Kol kas pati nesedi, neropoja. Tinginuke kaip tevelis . Valgo ji gerai - 3 kartus per diena. Zodziu - mamos pasididziavimas
Visas mamytes su praejusiom ir artejanciom sventem