Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

labas rytas,

mūsų rytas su mažiuku prasideda maždaug 8 val.

jei prabunda anksčiau - pasakau jam 'na , dar pamiegam, gerai?!" - ir miega biggrin.gif

dėl palikimo irgi jokių bėdų, visi jam geri, visi kurie šypsosi ir kalbina - jiems šypsosi atgal (nepažįstamiems - kiek atsargiau, bet vis tiek), galiu palikti ir su kitais, ir net vieną, jei užsiėmęs su žaisliukais ir nealkanas, tai gali ir pusvalandį sau pats pabūti, vežime , gultuke ar manieže. Ima pykti tik kai išalksta. O šiaip - babybornas biggrin.gif

Pradėjom lankyti masažus, nes vis dar tvirtai nesėdi. Stotis noro irgi nerodo. Raumenukai silpni. Bet iš kur bus stiprūs, kai jis toks ramuolis? Dabar tai ridinėjasi po kilimą kaip kukulis, ir jam gerai smile.gif
Šnekėjo gu-gu-gu, te-te-te-, ma-ma-ma, ***-***-*** biggrin.gif , šiuo metu de-de-de.

gustika, aha , kartais tikrai net susilaikau nuo pasisakymų, nes pasirodys kad nuolat giriuosi doh.gif
Bet auksinis berniukas, kaip ir tavo mergytė, visiems kas pamato nuostaba.

labai patinka virvės. Kaip praeinam pro sesių supynes, pakabintas tarpduryje , tai tiesiog dreba kaip nori pagauti ir patampyti tas virves smile.gif Bet pamenu ir sesei patiko. Aš ją su vežimu ar gultuku pristumdavau prie tų supynių, ir vaiko nėra

O šiaip tai sūnaus augimas - tiesiog identiškas jaunėle sesei. Man toks jausmas, kad auginu dvynukus, tik metų skirtumu smile.gif Būdas toks pats, vystymasis - toks pat (toji irgi gulinėjo iki 9 mėn, o po to staigiai per mėnesį visko išmoko), dantys išdygo diena dienom, ir dar ta pačia tvarka (nestandartine).

Net SM nepraleidžia mano sūnaus žodyno, žvaigždučių pripiešė lotuliukas.gif buvo B-l-e ---b-l-e--b-l-e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 07 gruodžio 2015 - 11:13
QUOTE(gustika @ 2015 12 07, 11:54)
Laba ryta

Visai nauja,te 4u.gif
druskute,valge maniske varke,kur tau nevalgys lotuliukas.gif
miss,praeis kiek laiko,ir maziukas prisileis svetimus,kantrybes dabar 4u.gif

Mano mazoji labai komunikabili,visus myli,as galiu iseit be vargo,pasilieka ir su mociute ir su aukle.
Superinis mano vaikas blush2.gif Nepatogu ir pasakot ax.gif  blush2.gif

Ačiū bigsmile.gif Tu pasakok pasakok, o aš pasvajosiu kad ir mano kada tokia bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 07, 12:11)

Net SM nepraleidžia mano sūnaus žodyno, žvaigždučių pripiešė  lotuliukas.gif  buvo B-l-e ---b-l-e--b-l-e

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu uz vit C gera doze thumbup.gif

Manoji tai ivardina visus aplinkinius,sesei sako lia-lia,teciui-te-te-te,o mociutei-ba-ba-ba smile.gif
Ti va ma-ma-mos vis dar laukiu,mazu greit ir i mane prabils biggrin.gif
Atsakyti
Labas!
QUOTE(visai_nauja @ 2015 12 06, 18:22)
Ačiū, panos, už palaikymą  4u.gif  Šiandien jau nėra paraudimų ir odelė ne sausa. Labai tikiuosi, kad tik tiek ir bus problemų
miss_, pasikeisk liniuotę  4u.gif
10 min. čia ilgai, aš į tualetą ne visada galiu nueit ramiai, nors ir galvą per duris iškišus sėdžiu kad tik matytų  lotuliukas.gif

druskute, lengvos kelionės  4u.gif O ką darai su saldžia bulve? Aš bandžiau ją su moliūgu ir cukinija, bet nebuvo patenkinta, paragavo kelis šaukštelius ir užsirakino lūpos.

Bendita, tuoj ir kitas kelnes pasieks numaut hihihi.gif

gustika, speltos net mačius nesu. Reikės paieškot, ačiū. O brokoliai fui seniausiai išbrokyti    tongue.gif

Aha vis prie pc neprisedu...
QUOTE(gustika @ 2015 12 07, 12:54)
Laba ryta

Visai nauja,te 4u.gif
druskute,valge maniske varke,kur tau nevalgys lotuliukas.gif
miss,praeis kiek laiko,ir maziukas prisileis svetimus,kantrybes dabar 4u.gif

Mano mazoji labai komunikabili,visus myli,as galiu iseit be vargo,pasilieka ir su mociute ir su aukle.

As rami tik sunku net oardeje vezime nesedi nes jei kas paziuri- issigasta ir lipa ant ranku. O as gi vienaranke. Aj nepasakojau. Langete pas mane uzdeta. Trauma nuo vaiko nesiojimo.4men skauda...ale nepaseda kotais:(

QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 07, 13:11)
labas rytas,

mūsų rytas su mažiuku prasideda maždaug 8 val.

jei prabunda anksčiau - pasakau jam 'na , dar pamiegam, gerai?!" - ir miega biggrin.gif

dėl palikimo irgi jokių bėdų, visi jam geri, visi kurie šypsosi ir kalbina - jiems šypsosi atgal (nepažįstamiems - kiek atsargiau, bet vis tiek), galiu palikti ir su kitais, ir net vieną, jei užsiėmęs su žaisliukais ir nealkanas, tai gali ir pusvalandį sau pats pabūti, vežime , gultuke ar manieže. Ima pykti tik kai išalksta. O šiaip - babybornas biggrin.gif

Pradėjom lankyti masažus, nes vis dar tvirtai nesėdi. Stotis noro irgi nerodo. Raumenukai silpni. Bet iš kur bus stiprūs, kai jis toks ramuolis? Dabar tai ridinėjasi po kilimą kaip kukulis, ir jam gerai smile.gif
Šnekėjo gu-gu-gu, te-te-te-, ma-ma-ma, ***-***-***  biggrin.gif , šiuo metu de-de-de.

gustika, aha , kartais tikrai net susilaikau nuo pasisakymų, nes pasirodys kad nuolat giriuosi  doh.gif
Bet auksinis berniukas, kaip ir tavo mergytė, visiems kas pamato nuostaba.

labai patinka virvės. Kaip praeinam pro sesių supynes, pakabintas tarpduryje , tai tiesiog dreba kaip nori pagauti ir patampyti tas virves smile.gif Bet pamenu ir sesei patiko. Aš ją su vežimu ar gultuku pristumdavau prie tų supynių, ir vaiko nėra

O šiaip tai sūnaus augimas  - tiesiog identiškas jaunėle sesei. Man toks jausmas, kad auginu dvynukus, tik metų skirtumu smile.gif Būdas toks pats, vystymasis - toks pat (toji irgi gulinėjo iki 9 mėn, o po to staigiai per mėnesį visko išmoko), dantys išdygo diena dienom, ir dar ta pačia tvarka (nestandartine).

Net SM nepraleidžia mano sūnaus žodyno, žvaigždučių pripiešė  lotuliukas.gif  buvo B-l-e ---b-l-e--b-l-e

Jetus kaip tau fainai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 08 gruodžio 2015 - 20:02
QUOTE(miss_ @ 2015 12 08, 21:01)
As rami tik sunku net oardeje vezime nesedi nes jei kas paziuri- issigasta ir lipa ant ranku. O as gi vienaranke. Aj nepasakojau. Langete pas mane uzdeta. Trauma nuo vaiko nesiojimo.4men skauda...ale nepaseda kotais:(

Patempei? Man vis riešą skauda jei daugiau panešioju, bet pavaikštau savaitę elastiniu bintu apvyniojus ir savaitę ramu. Na laikykis, vienaranke mirksiukas.gif

Labas rytas
Vakar išlindo trečias dantukas thumbup.gif dabar vis užkabina apatiniais tą kampuką ir bando griežti ar ką ten daryti. Kartais matyt skaudžiai užkabina, tai būna ašarų. Šiąnakt pupa kėlėsi tik 1 kartą ir dabar pusę 8 nulūžo ir dar miega thumbup.gif

MuseZuze, o kaip į masažus reaguoja? Neverkia? Mano mažiukę kai masažuodavo tai klykdavo iki kūkčiojimo, po poros kartų nusprendėm nekankinti.
dragiuke, pasipasakok kaip jūs gyvenat 4u.gif Kaip tavo svoris?
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2015 12 09, 08:34)
MuseZuze, o kaip į masažus reaguoja? Neverkia? Mano mažiukę kai masažuodavo tai klykdavo iki kūkčiojimo, po poros kartų nusprendėm nekankinti.

Ne, puikiai guli , ypač kol guli ant nugaros - masažistė vieną koją masažuoja, o jis kitą , patenkintas visas biggrin.gif
Kai paguldo ant pilvo, kantrybė greičiau pasibaigia. Nori apsiversti, o neleidžia. Bet paprastai baigia iki kol supyksta smile.gif Apie 20min seansas trunka. Jau po kelių kartų jaučiasi kaip sutvirtėjo vaikas. Bet sėdėt vis tiek nenori, jam gulėt patogiau smile.gif

Bet po masažų pavargęs būna, kažkaip lūžta anksti. Vakar 19 val krito miegot. Pabudo 24h - pavalgė ir toliau miegojo, iki 8 ryto (buvo pabudęs porą kartų naktį, bet valgyt pasiūliau -kelis gurkšnius paėmė ir daugiau nenorėjo).

Laukiu kol atjungs elektrą - paskelbė kad nebus net 2 dienas, šiandien ir rytoj , kažkokie linijos remonto darbai doh.gif
Ryte visus virdulius užsivirinom, termosus pripildėm, troškinį pietums irgi į termosą susidėjau, mažiui daržovienę išviriau - ant karšto vandens pašildysiu... Mašina iš garažo išvaryta, kiemo vartai atidaryti - viskas gi ant elektros! Kiek esam priklausomi, ir koks sudėtingas vis tik gyvenimas be elektros! Kompas irgi tik iki pietų veiks, ot nuostolis smile.gif

su dantukais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

kaip sauniai vaikiukai visu auga biggrin.gif kas uzsiaugino dantukus 4u.gif maniske kai uzsiaugino 7 men du taip ir ramuma kolkas.

QUOTE(gustika @ 2015 12 07, 10:54)

kaip pavydu del tokio vaikelio. Kai maniskis pirmas buvo vijurkas, o dukra dar didesnis vijurkas, tai nusikankinu paskui abu per diena lakstydama. O dar dickis vis serga, pora savaiciu darzeli, pora namie, jau trecia savaite dabar namie sedes. Merginos, patarkit ka daryti, labai sesute pradejo jis skriausti, gailina visu zaislu, uzgauna, o poto atsiprasineja, pucia jai. Kartais uzgauna, pasakai kad nedarytu taip arba atsiprasytu, tai tada dar bando uzgauti specialiai, jau ir graziuoju su juo ir piktuoju, pries kelias dienas buvo pastatytas i kampa, tai lyg kelios dienos ramu dabar, neskriaudzia...

QUOTE(gustika @ 2015 12 07, 12:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aciu uz vit C gera doze thumbup.gif

Manoji tai ivardina visus aplinkinius,sesei sako lia-lia,teciui-te-te-te,o mociutei-ba-ba-ba smile.gif
Ti va ma-ma-mos vis dar laukiu,mazu greit ir i mane prabils biggrin.gif

maniske irgi sneka nemazai ir ma-ma-ma, kai valgyt nori arba miegoti, ti-ti-ti kai teti pamato, dieduka kai mato tai prunkscia ir de-de-de, ant mociutes bu-bu-bu, ant katino tai prunkscia vis, labai patinka lovyteje stoveti galvyte i sonus sukioti ir klykti kiek gerkle leidzia, jei paziuri i akytes jai juokiasi net balseliu, vel uzsisuki vel rekia kiek gali. Ir aplamai sypseniuke ji pas mane, rodos niekad sypsena nedingsta, labai zmones patinka, tik pakalbink ja.

QUOTE(miss_ @ 2015 12 08, 20:01)
Jetus kaip tau fainai!

As su dickiu buvau nugara ir viena ranka susivarius, jis didelio ugio ir svorio buvo, uzmigdavo tik supamas, tai 9menesius kentejau skausmus, bet savaime praejo po truputi, dabar tfu tfu nieko panasaus.

QUOTE(visai_nauja @ 2015 12 09, 08:34)
Labas rytas
Vakar išlindo trečias dantukas  thumbup.gif dabar vis užkabina apatiniais tą kampuką ir bando griežti ar ką ten daryti. Kartais matyt skaudžiai užkabina, tai būna ašarų. Šiąnakt pupa kėlėsi tik 1 kartą ir dabar pusę 8 nulūžo ir dar miega  thumbup.gif

dragiuke, pasipasakok kaip jūs gyvenat  4u.gif Kaip tavo svoris?

Su 3 dantuku 4u.gif

visai_nauja, ačiū, kad teiraujies, jau svoris i nevilti varo mane doh.gif o pries 5 dienas protini danti virsuj isrove, i sinusus įauges buvo, sekančią dieną ištino puse veido dvigubai, dvi dienas galvojau jau viskas galus atiduosiu nuo skausmų, ketvirta diena kaip temperatūra laikos 38, pūliai tiek pro nosį tiek pro gerklę iš sinusų eina, antibiotikus geriu, isižioti negaliu, vis dar ištine, nors mažėja jau po biški, apetitas visai dingo, o ir valgyt neišeina normaliai, tai svoris išvis krito iki 41kg. Plaukai vis dar slenka kuokštais, pasitrumpinau jau per pora sprindžių juos, vyras nejuokais jau sako į mumija tuoj pavirsiu... kartais ant juokų sakau kalk karstelį man iš lentų doh.gif

kaip merginos pas jus situacija su plaukais kam slinko, ar slenka dar ar apmazeje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dragiuke @ 2015 12 14, 15:15)

Merginos, patarkit ka daryti, labai sesute pradejo jis skriausti, gailina visu zaislu, uzgauna, o poto atsiprasineja, pucia jai. Kartais uzgauna, pasakai kad nedarytu taip arba atsiprasytu, tai tada dar bando uzgauti specialiai, jau ir graziuoju su juo ir piktuoju, pries kelias dienas buvo pastatytas i kampa, tai lyg kelios dienos ramu dabar, neskriaudzia...

Plaukai vis dar slenka kuokštais, pasitrumpinau jau per pora sprindžių juos, vyras nejuokais jau sako į mumija tuoj pavirsiu... kartais ant juokų sakau kalk karstelį man iš lentų  doh.gif

Ne tu viena tokioj situacijoj,mano dicke irgi zaislu bais gaili,bet dabar geras metas,mat Kaledu senelio nykstukai vaiksto ir
stebi,ar vaikai geri,kaip elgias ir perduoda kaledu seneliui viska. biggrin.gif
Ir dar aukle turim superine-auksine,tai va ji pas mus toooks autoritetas,ka pasake-sventa.Tai ir ji mokina,kad skriaust sesutes nevalia,tas padeda labai blush2.gif

O tu sitaip nejuokauk schmoll.gif zinok mintys,o ypac istarti zodziai beveik visad materializuojas,taup kad geriau galvok,kad tavo savijauta kasdien gereja ir svoris auga auga auga 4u.gif
Atsakyti
dragiuke, nors 4u.gif nepadės, bet imk visą glėbį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tu dar maitini? Jei taip, tai gal jau gana g.gif Tavo sveikata irgi svarbi

Plaukai mano nustojo slinkt, t.y. dabar išmetu ne 4 šepečius pašukavus, o tik 1. Pažanga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamkos 4u.gif
Tylu cia, o as irgi neprisedu parasyti. Taigi, pas uosvius sveciuojames. Kol kas visai nieko, Aisku, reik neretai dantis sukandus pabui, bet kenteti galima thumbup.gif Siandien su abiem vaikais vaziavom Kalediniu traukinuku, vaiksciojom mieste - fantastika thumbup.gif
Pagal uosvius, musu mazylis irgi @baby Bornas@ lotuliukas.gif (Aciu MuseiZuzei uz issireiskima). Tiesa, paskutinem dienom jau nebe toks , matyt trecia danti auginasi doh.gif Tiesa, verkia nedaug, tiek, kad panesioti tenka. Ir dar mano naktys turbune - kelias turbut kas valanda, o labiausiai jam aptiktu, kad papas visa nakti burnoj prabutu doh.gif Man ir skauda, ir pabodo, o ir galo sitam tusiui nematyt.

QUOTE(gustika @ 2015 12 07, 13:14)

wub.gif

QUOTE(dragiuke @ 2015 12 14, 15:15)
jau svoris i nevilti varo mane  (...) tai svoris išvis krito iki 41kg.
kaip merginos pas jus situacija su plaukais kam slinko, ar slenka dar ar apmazeje?  g.gif

Jetus kokia neteisybe bash.gif Kodel man kg nekrenta????? Gal tau kokius 6 kg pastu atsiusti, a?
Del plauku - berods nebeslenka.
Kaip danties reikalai? Tavo aprasymas ne tik kad neapetitiskas, bet ir rupesti keliantis. Ar praejo puliavimas? Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(gustika @ 2015 12 14, 17:22)
Ir dar aukle turim superine-auksine,tai va ji pas mus toooks autoritetas,ka pasake-sventa.

Man tavo aukles vyresneliui reik. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2015 12 14, 22:38)
Jetus kokia neteisybe bash.gif Kodel man kg nekrenta????? Gal tau kokius 6 kg pastu atsiusti, a?
Del plauku - berods nebeslenka.
Kaip danties reikalai? Tavo aprasymas ne tik kad neapetitiskas, bet ir rupesti keliantis. Ar praejo puliavimas? Sveik 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, kad teiraujies. Tfu tfu jau gyvensiu biggrin.gif Mažoji kai dėjo su galvytę į žandą, kai pukštelėjo prie dantenų pūliai visą vakarą ir naktį bėgo, va iš kur tas tinimas baisus, temperatūra ir kvapas baisinis. Vakar jau ir tinimo beveik nebuvo likę ir temperatūros nebėra, tik organizmas sunkokai dar atsigauna po jos. Beliko ryt siūliukus išsitraukti smile.gif

jei būtų galima mielai kg priimčiau ir visus 10 net ir daugiau, ypač ant krūtinės biggrin.gif

jau kaip maniškei patinka sėdmaišis, nuropoja ant jo ir kad vartosi, veiduką murkdo ir krykštauja biggrin.gif ji į daug kur taip veiduka trina ir krykštauja, į minkštus žaisliukus, jei chalatą padedu ant žemės ar dekuti susuku į rutuliuką, o jei brolis prisideda dar, tai laimės pilnos kelnės biggrin.gif

Merginos, nuo kada pieniškus reik pradėti duoti? Su pirmuoju neužsirašiau kada davinėjau, o niekaip nepamenu kada jam kokį maistą įvedžiau. Su juo ir rekomendacijų visokių labai laikiaus, o su dukryte drąsiau su maistu elgiuos.
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2015 12 14, 16:44)
dragiuke, nors  4u.gif nepadės, bet imk visą glėbį  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tu dar maitini? Jei taip, tai gal jau gana  g.gif Tavo sveikata irgi svarbi

Plaukai mano nustojo slinkt, t.y. dabar išmetu ne 4 šepečius pašukavus, o tik 1. Pažanga  thumbup.gif

visai_nauja, maitinu dar, bet ji tik kokius 5-6 kartus tevalgo per parą. Ir žiūriu kuo toliau tuo vis mažiau nori, gal ir išvis greit atsisakys pati. Svoris krenta nes tiesiog nėr kada prisėsti, mažoji daugiausiai porai minučiu pasėdi ramiai, net ir tiek gal neišsėdi, jai ropot, stoto tūpt, o aš iš paskos, o dar dičkį reik užimt, vienas nemoka žaist dar (2,8m. dabar jam), dar ir pasitvarkyt reik namuos, tai skalbt tai valgyt daryt, tai šunį pavaikyt po kiemą. O dar nusipirkau trikotažui mašinas siūti, galvojau sūnus bus darželį tai pasiuvinėsiu ir nėr kada net normaliai prisėsti, nes tada dukrytė ropoja laidus pedalą tampo ir pan, į manieža uždaryti nesinori,o ir nebūtų jame ramiai greičiausiai. Katinas vargšas ir tas jau bėga nuo jos, nes uodega ir ūsai nutampyti smile.gif

Labai ji man nenorėdavo su mašina važiuoti, tai dabar kai važiuojam kur segu taip kad ji akies krašteliu manęs nematytu, tada važiuoja ramiai, žiūri pro langą, su žaisliukais pažaidžia arba užmiega, o jei tik mato nors akies krašteliu tai viskas tada raitosi, rėkia, kad ant rankų imti smile.gif
Atsakyti
druskute,smagios jum viesnages lietuvoj 4u.gif
na ir daug tau kantrybes su uosviais,kartais reik tiesiog uzsimerkt ir nematyt mirksiukas.gif
Ir dar mielai nuo taves kokius 5kg paimciau,tu tik duok man juos rolleyes.gif

dragiuke,tau daug daug sveikatos siunciu 4u.gif ir kantrybes su dviem maziais vienu metu
Man akyse prasviesejo,kai aukle susiradom.Jau kaip vaikai ja myli,reik pamatyt,kaip dicke i kojas jai isikimba,kai reik atsisveikint,o mazoji kaip apsikabina ja per kakla ir prisiglaudzia wub.gif
Darbeliu ivairiu pridaro su dicke,vakar eglute ispuose,o ir taip pastebejau,kad mano uraganine vyresnele,pabuvus su aukle,tampa sukalbamesne ir ramesne. thumbup.gif

Maziuke mano sedet irgi nebenori,pajuto koks malonumas yra stoveti arba kai ja vedi prilaikydamas.O taip tai ta pati ramuole mano-ismiega visa nakti nenubudus,lauke gali ismiegot ir po 2-3val.,valgo viska,uzsiima su zaisliukais pati arba su sese.Vaikas auga pats,as tik geriuosi ja ir giriu visiem,geda net blush2.gif
Atsakyti