Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

QUOTE(Melisa87 @ 2015 12 01, 14:46)
o negali pasiskambinti daktarei pasikonsultuoti?Nebutu slogos.sakyciau alerginis berimas.Maniskei per diena praeina jei nuo maisto.

Nieko gero, pasirodo atopinis dermatitas verysad.gif
Stipruolė tavo pana, jau ir stojasi ir žingsniuoja. 4u.gif Tuoj bėgiosi paskui ir nepagausi bigsmile.gif

QUOTE(druskute @ 2015 12 01, 22:07)
Sveikos,
Mano mazylis pagaliau apsidantavo thumbup.gif
kankinos, kankinos kelias savaites, sekmadieni nakti tempa uzkilo, turejau piradieni skiepa atidet.
Miegojo dvi naktis tik su (.) burnoj ir va siandien jau aiskiai ciuopias kapliukas,;vakar dar nebuvau tikra. Tikiuos kad siandien jau ir miegot leis.
ir dar - ismoko kalbet. VavavavVavavauvau - su vusokiom intonacijom baras, pasakoja,,skundzias.  wub.gif
nezinau ka dovanu pirkt... suniukas gal brangu g.gif

Su dantukais ir kalba 4u.gif Žinok, šuniuko ir aš nebūčiau pirkus, nes manau kad dar ilgai nebus įdomu ir tikrai nepigu, bet vyras sakė anyta prisidės, tai tiek to. Parduotuvėj ji labiau susidomėjus dėže buvo nei žaislu, vis bandė paragaut lotuliukas.gif
Ar leido miegot?

QUOTE(rimimita @ 2015 12 02, 23:34)
Laba mergaites, pradedu sugryzt i realybe po savaites kosmose  doh.gif. Sirgo visi trys vaikai,dar tebeserga,bet bent siandien tempu nebebuvo. Vidurinioji is darziuko parnese virusa... o dar teko nueit i dickes moksleives tevu susirinkima, tai kadangi buvau ne savam prote tai pasisiuliau paskutine mokslu diena pries atostogas iskept torta visai klasei  doh.gif  lotuliukas.gif  ir taip kad mano vaikai nesuuostu  doh.gif. Vienu zodziu dabar galvoju kaip tai galesiu igyvendint  g.gif

Su vaistais pas mus tokia problema,kad jie kaip saldainiai, tenka aiskint kam skirti vaistai  g.gif

Kaledines dovanas jau nupirke, tai nors tiek ramu ax.gif

Su miegu irgi problema,turiu stacia nesiot,nes kitaip springsta nuo snargliu o guldyt irgi pusiau sedom. Zinoma ir taip ilgai nepamiega tad pasaka is naujo... vyras viena nakti per muegus issigandes sako -aha pasiversi drugeliu ir isskrisi i kinija  lotuliukas.gif  pagalvojau neblogai butu  lotuliukas.gif

Laikykites mamukai,leliukai musu jau nebe leliukai tuoj bus savarankiski pasaulio tyrinetojai wub.gif

Imk 4u.gif už atlaikytą ligų maratoną. Prikrapink visur arbatmedžio aliejaus, ypač lovytėj pora lašiukų iš abiejų galvos pusių. Aš dar ant vatos pagaliuko užlašinu ir nosiuką iš vidaus silpnai patepu.

Eglutę puošit? Kokią: dirbtinę ar tikrą? Mes kasmet tikrą puošiam, net nežinau kaip šiemet darysim. Nors dama dar neropoja, bet ant pilvo šliaužia. Kad žaislus kokius sudaužys nebijau, bet spyglius po eglės dar gerą pusmetį rankioju.
Atsakyti
Siandien mazulis vel sukarsciavo... verysad.gif nebezinau ar cia virusai ar dantai. Nakti ismiegodavo max 1val... as jau be jegu

Suniuka mes buvom gave pirmagimei dovanu tai jis mum buvo puikus ramintojas nuo poros menesiu. O dabar mazuliui tai dzin tas suniukas. Bet panelem buvo zaislas nr1

Egles tai as noriu gyvos,o kaip gausis bus matyt smile.gif pas mus kilimu nera,tai spygliai ne problema ax.gif
Atsakyti
Labas rytas rolleyes.gif
Visai_nauja
O tu mp maitini? Nes pagaliau atradau priezasti kodel mazius blogai miega.
Diena miega 10va- 45min ir 14v apie valanda max ir po ti nebemiega-19.30-20 eina naktinio. Valgo 20-24-3 keliasi 6.30 miegas labai pagerejo! Jei atsikelia ne tomis valandomis, as paprasciausiai uzsupu ir tiek. O anksciau maitinau. Del to jam pienas ant pieno ir nespejo susivirskinti, pute pilvuka. Jau po pirmos nakties buvo rezultatas! As jau trecia nakti is eiles net sapnuoju:) anksciau kelesi kas valanda ir kartais tekdavo raminti ir 40-50min.
Pabandyk gal tau pades? Man visi siuke raminanciu arbatu jam duoti-bet as pries tokius dalykus, nereik slopinti vaiko... Tiesiog jis is tu, kurie neturi laiko diena pamiegoti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 04 gruodžio 2015 - 07:55
QUOTE(rimimita @ 2015 12 03, 23:18)
Siandien mazulis vel sukarsciavo...  verysad.gif  nebezinau ar cia virusai ar dantai. Nakti ismiegodavo max 1val... as jau be jegu
Suniuka mes buvom gave pirmagimei dovanu tai jis mum buvo puikus ramintojas nuo poros menesiu. O dabar mazuliui tai dzin tas suniukas. Bet panelem buvo zaislas nr1

Egles tai as noriu gyvos,o kaip gausis bus matyt  smile.gif  pas mus kilimu nera,tai spygliai ne problema  ax.gif

Nebuvai pas gydytoją?

QUOTE(miss_ @ 2015 12 04, 08:54)
Labas rytas rolleyes.gif
Visai_nauja
O tu mp maitini? Nes pagaliau atradau priezasti kodel mazius blogai miega.
Diena miega 10va- 45min ir 14v apie valanda max ir po ti nebemiega-19.30-20 eina naktinio. Valgo 20-24-3 keliasi 6.30 miegas labai pagerejo! Jei atsikelia ne tomis valandomis, as paprasciausiai uzsupu ir tiek. O anksciau maitinau. Del to jam pienas ant pieno ir nespejo susivirskinti, pute pilvuka. Jau po pirmos nakties buvo rezultatas! As jau trecia nakti is eiles net sapnuoju:) anksciau kelesi kas valanda ir kartais tekdavo raminti ir 40-50min.
Pabandyk gal tau pades? Man visi siuke raminanciu arbatu jam duoti-bet as pries tokius dalykus, nereik slopinti vaiko... Tiesiog jis is tu, kurie neturi laiko diena pamiegoti:)

Ir ką sapnuoji? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Aha, maitinu mp. Naktim ji man gerai miega, su dienom problema. Būna vos pusvalandis per visą dieną. Paskutines 2 dienas išvis tik pora kartų kėlėsi thumbup.gif Lyg ir daiginasi viršutinį dantį bigsmile.gif
Ką duodat mažiam valgyt, jau nebesugalvoju vis atrodo tas pats ir tas pats maistas? Bulvė, morka, triušis, veršiena, cukinija, žied.kopūstas. Grikiai, ryžiai, avižos, 3 grūdai, bananas, slyva, obuolys.
Atsakyti
DEl FP suniuko,mazajai cia zaislas nr.1,tik uzgirsta jo daineles ir atrodo pakils nuo zemes,linguoja i takta,supas visa.O ir dicke ji vis dar pasinesioja,ijungia dainas,kartu soka ir dainuoja thumbup.gif

Visai nauja,is kruopu-pabandyk spelta,manus,miezius,pabandyk ivairius miksus
Is darzoviu dar brokoliai yra.

Vakar pirma karta daviau varske atskiedus su kefyru.Reikejo pamatyt veido grimasas lotuliukas.gif Siaip mergina mano is labai valgiu,tik duok,viskas jai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 04 gruodžio 2015 - 11:19
Oi nemiegapelės tie vaikai smile.gif Mano irgi labai mažai miega, bet dzin. Su pirmąją labai nervino, kad nemiega, su antra dzin biggrin.gif nenori nemiegok. Sunkiau tik vakarop kai užsimano tai jau neleidžiu.

Sese išlaidom į darželį po dviejų antibiotikų kurso, tai dėmesio dabar reikalauja, o rėkia dienom, man jau zvimbia smegenys smile.gif sesė grįžta, kažkaip ramiau (turi veiklos). O per dien į kelnes įsikibus ir duodas, gerai kad namie vienos su ja, nes sugeba ir nutempt apačion (kelnes).

Nu ką kelios dienos atgal išlindo du dantukai iškarto abu (ir pirmagimei visi ėjo porom). Tai jau naktys košmaras, o aš taip myliu miegą naktinį matyt suprantat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sunkiausias darbas jau atliktas išsikalė per dantenas, bet va ši naktis vėl tragiška nesuprantu gal dar pareina dantukai, bet be jokio tarpo ramybės? sad.gif

Košes pieniškas valgo, o daržovienės su mėsytė irgi apgaulės būdu, nors negalima taip daryt bet ką su savim padaryt biggrin.gif Labai dievina apelsiną, žinau kad tokių vaisių geriau neduot, bet kažkaip lyg viskas gerai.

Prieš kelias savaites ryte atsistojo pati lovytėj ir nuo to rytinio atsistojimo jau visur įsikimba ir lipa kur gali:)

Morališkai ruošiuos prie puoduko, reik jau pradėt užsiimt žaist. O tingiuuuu, bet reikia ax.gif

Eglutę tai turim dirbtinę, jei gausim šakų, jos bus namų kvapas. smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Rimmimita,stiprybes tau ko didziausios 4u.gif ir sveikatytes vaikuciams 4u.gif

Druskutesu pirmisiais dantukais ir snekejimu 4u.gif

Visai nauja linkiu,kad AD is augtumete ir ilgai jis Jusu nevargintu 4u.gif

Kitus vaikucius taip pat su pirmais dantukais 4u.gif

Del eglutes dar nezinau,neturejau laiko apie ja pagalvoti doh.gif .Dovanos jau ir beveik supirktos,nebedauk liko,galvos skausmas papildomas atpuola.

O mes siandien istraukem viresneles teletabi lotuliukas.gif .Ir kiek vaikui dziaugsmo buvo lotuliukas.gif .Dar nebuvau maciusi kai mazute ji graziai kalbino,gloste,atsargiai ciupinejo,mili milu dare lotuliukas.gif .Drauga susirado lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos,
susikroviau tases, ryte startuojam i Lietuva thumbup.gif

Visai_nauja, uzjauciu del AD. Mano vyresnelis ta turejo, kankyne visiems. Linkiu kantrybes ir kad greiciau isaugtu 4u.gif
O jaunelis ir toliau nemiega. Ketvirtadieni gavo skiepa, vakare tempa sukilo, nakti blogai miegojo. Idomu kaip siandien bus.
Eglute bus tikra.
Del maisto- pastarnokai, kaliaropes, moliugai, soru kruopos, saldi bulve. Saviskiui jau pora kart burokeliu sriubos sutrynus daviau blush2.gif

Melisa, miela skaityt apie teletabi wub.gif

Bendita, laikykis... sunku suprast kas tiems maziams. As vakar irgi dantu nauju ieskojau, bet vistik jauciu i skiepa reagavo.

Gustika, tai nevalge varskes? As saviskiui kaip tik pereita sekmadieni pirma kart daviau su bananu sumaisius. Tai gerai vslge. Daviau vakarienei. Po to ismaudziau. Pradejo vaikino zandai kaist, tempa sukilo- galvojau kad alergija varskei doh.gif o buvo dantys.

Rimimita- sveikatos suneliui. Kaip tortas klasei?
Atsakyti
Labas
Maniskis uz rankos prisilaiko ir vaikstineja sau:) bet tik su manim, kitais nepasitiki:)
Apskritai, labai bijo svetimu ir nelabai svetimu(na seneliu pvz) geriausiai tinka aisku mama ir brolis

O seip, nelabai kur iseisi be jo, nebent max 10min ir turi veiklos..kitaip klykia:) o jusu kaip? Irgi?
Atsakyti
Ačiū, panos, už palaikymą 4u.gif Šiandien jau nėra paraudimų ir odelė ne sausa. Labai tikiuosi, kad tik tiek ir bus problemų
miss_, pasikeisk liniuotę 4u.gif
10 min. čia ilgai, aš į tualetą ne visada galiu nueit ramiai, nors ir galvą per duris iškišus sėdžiu kad tik matytų lotuliukas.gif

druskute, lengvos kelionės 4u.gif O ką darai su saldžia bulve? Aš bandžiau ją su moliūgu ir cukinija, bet nebuvo patenkinta, paragavo kelis šaukštelius ir užsirakino lūpos.

Bendita, tuoj ir kitas kelnes pasieks numaut hihihi.gif

gustika, speltos net mačius nesu. Reikės paieškot, ačiū. O brokoliai fui seniausiai išbrokyti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, rytas prasidejo apie 5:30val doh.gif Dabar visam aktyvume bando karusele nuo lovytes nuraut lotuliukas.gif o as jau ir kava isgeriau. Kaip noreciau kad rytai prasidetu kokia 7 val wub.gif
Atsakyti
Laba ryta

Visai nauja,te 4u.gif
druskute,valge maniske varke,kur tau nevalgys lotuliukas.gif
miss,praeis kiek laiko,ir maziukas prisileis svetimus,kantrybes dabar 4u.gif

Mano mazoji labai komunikabili,visus myli,as galiu iseit be vargo,pasilieka ir su mociute ir su aukle.
Superinis mano vaikas blush2.gif Nepatogu ir pasakot ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 07 gruodžio 2015 - 10:55