QUOTE(Melisa87 @ 2015 12 01, 14:46)
o negali pasiskambinti daktarei pasikonsultuoti?Nebutu slogos.sakyciau alerginis berimas.Maniskei per diena praeina jei nuo maisto.
Nieko gero, pasirodo atopinis dermatitas
Stipruolė tavo pana, jau ir stojasi ir žingsniuoja. Tuoj bėgiosi paskui ir nepagausi
QUOTE(druskute @ 2015 12 01, 22:07)
Sveikos,
Mano mazylis pagaliau apsidantavo
kankinos, kankinos kelias savaites, sekmadieni nakti tempa uzkilo, turejau piradieni skiepa atidet.
Miegojo dvi naktis tik su (.) burnoj ir va siandien jau aiskiai ciuopias kapliukas,;vakar dar nebuvau tikra. Tikiuos kad siandien jau ir miegot leis.
ir dar - ismoko kalbet. VavavavVavavauvau - su vusokiom intonacijom baras, pasakoja,,skundzias.
nezinau ka dovanu pirkt... suniukas gal brangu
Mano mazylis pagaliau apsidantavo
kankinos, kankinos kelias savaites, sekmadieni nakti tempa uzkilo, turejau piradieni skiepa atidet.
Miegojo dvi naktis tik su (.) burnoj ir va siandien jau aiskiai ciuopias kapliukas,;vakar dar nebuvau tikra. Tikiuos kad siandien jau ir miegot leis.
ir dar - ismoko kalbet. VavavavVavavauvau - su vusokiom intonacijom baras, pasakoja,,skundzias.
nezinau ka dovanu pirkt... suniukas gal brangu
Su dantukais ir kalba Žinok, šuniuko ir aš nebūčiau pirkus, nes manau kad dar ilgai nebus įdomu ir tikrai nepigu, bet vyras sakė anyta prisidės, tai tiek to. Parduotuvėj ji labiau susidomėjus dėže buvo nei žaislu, vis bandė paragaut
Ar leido miegot?
QUOTE(rimimita @ 2015 12 02, 23:34)
Laba mergaites, pradedu sugryzt i realybe po savaites kosmose . Sirgo visi trys vaikai,dar tebeserga,bet bent siandien tempu nebebuvo. Vidurinioji is darziuko parnese virusa... o dar teko nueit i dickes moksleives tevu susirinkima, tai kadangi buvau ne savam prote tai pasisiuliau paskutine mokslu diena pries atostogas iskept torta visai klasei ir taip kad mano vaikai nesuuostu . Vienu zodziu dabar galvoju kaip tai galesiu igyvendint
Su vaistais pas mus tokia problema,kad jie kaip saldainiai, tenka aiskint kam skirti vaistai
Kaledines dovanas jau nupirke, tai nors tiek ramu
Su miegu irgi problema,turiu stacia nesiot,nes kitaip springsta nuo snargliu o guldyt irgi pusiau sedom. Zinoma ir taip ilgai nepamiega tad pasaka is naujo... vyras viena nakti per muegus issigandes sako -aha pasiversi drugeliu ir isskrisi i kinija pagalvojau neblogai butu
Laikykites mamukai,leliukai musu jau nebe leliukai tuoj bus savarankiski pasaulio tyrinetojai
Su vaistais pas mus tokia problema,kad jie kaip saldainiai, tenka aiskint kam skirti vaistai
Kaledines dovanas jau nupirke, tai nors tiek ramu
Su miegu irgi problema,turiu stacia nesiot,nes kitaip springsta nuo snargliu o guldyt irgi pusiau sedom. Zinoma ir taip ilgai nepamiega tad pasaka is naujo... vyras viena nakti per muegus issigandes sako -aha pasiversi drugeliu ir isskrisi i kinija pagalvojau neblogai butu
Laikykites mamukai,leliukai musu jau nebe leliukai tuoj bus savarankiski pasaulio tyrinetojai
Imk už atlaikytą ligų maratoną. Prikrapink visur arbatmedžio aliejaus, ypač lovytėj pora lašiukų iš abiejų galvos pusių. Aš dar ant vatos pagaliuko užlašinu ir nosiuką iš vidaus silpnai patepu.
Eglutę puošit? Kokią: dirbtinę ar tikrą? Mes kasmet tikrą puošiam, net nežinau kaip šiemet darysim. Nors dama dar neropoja, bet ant pilvo šliaužia. Kad žaislus kokius sudaužys nebijau, bet spyglius po eglės dar gerą pusmetį rankioju.