Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų katės - siamo, orientalai, seišeliai(17 tema)

QUOTE(kar @ 2015 11 27, 13:24)
Kas nors paaiškėjo dėl tos katytės? Kažkaip tilo, nutilo viskas cool.gif

Na, esmė buvo išsiaiškinti neatsakingą veisėją. Manau, tai ir buvo padaryta. Be viešo informacijos skleidimo, kas per asaba nenorėjo savo pasimetusios katės pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 27, 10:38)
Monoceros Devi, ar girdėjote, kokios Jūsų katės vargšės? biggrin.gif

Aš tik noriu pasidžiaugti, kad daugintojai dar nagų prie orientalų nekiša. Kas, akivaizdu, labai liūdina BangaS.

Aš nieko neišmanau šioje temoje. Čia toks pirmas įspūdis susidarė. Nenoriu gilintis.
Vieną kartą buvau Litexpo kačių parodoje, mačiau kaip ten viskas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 27, 10:38)
Aš tik noriu pasidžiaugti, kad daugintojai dar nagų prie orientalų nekiša. Kas, akivaizdu, labai liūdina BangaS.

Nežinau ką jūs vadinate "daugintojais" bet jau radau Orientalą už man beveik priimtiną kainą. Į ką turėčiau atkreipti dėmesį prieš perkant kačiuką? Ar pasas automatiškai išduodamas visiems kačiukams? Kokius klausimus reikėtų užduoti veisėjui? Nenoriu skatinti neatsakingo veisimo, bet ir negaliu mokėti 500 už kačiuką.
Labai noriu Orientalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BangaS: 27 lapkričio 2015 - 15:25
QUOTE(BangaS @ 2015 11 27, 16:10)
Nežinau ką jūs vadinate "daugintojais" bet jau radau Orientalą už man beveik priimtiną kainą. Į ką turėčiau atkreipti dėmesį prieš perkant kačiuką? Ar pasas automatiškai išduodamas visiems kačiukams?  Kokius klausimus reikėtų užduoti veisėjui? Nenoriu skatinti neatsakingo veisimo, bet ir negaliu mokėti 500 už kačiuką.
Labai noriu Orientalo.

Tai Jūs tą patį galite prie Mercedez salone vadybininkui kalbėti. Kažin, ar Jus išgirs.

Šiaip jei negalite mokėti rinkos kainos, orientalo neturite. Man tokia tvarka yra normali.
Jei kartais pinigų atsirastų, tada seka tokia procedūra:
A) aplankote parodą, kalbate su veisėjais;
cool.gif jei netinka kačiukų terminai ir kainos, ieškote kitose šalyse. Arčiausia ir gausiausia pasiūla - Lenkijoje.
C) Ieškote veislynų pasirinktoje šalyje ir žiūrite, kuris veislynas su jumis komunikuoja ir yra pasirengęs jums parduoti kačiuką.
D) paieška gali užtrukti metus ir daugiau. Kaip ir laukimas.
Per tą laiką, kol lauksite, duokdie pradėsite domėtis kačių priežiūra, parodų reikšme ir kergimo kainomis, suprasite, kodėl gerų veislynų net pet'ai kanuoja 500 eurų.
Kilmės dokumentai išduodami visai vadai iškart. Gyvūno kelionės pasas išduodamas tada, kai kačiukai sužymimi mikroschema.
Žinant, kad jūs ieškote orientalo pagal spalvą, laukia ilgas ilgas laukimas.
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 27, 13:34)
Na, esmė buvo išsiaiškinti neatsakingą veisėją. Manau, tai ir buvo padaryta. Be viešo informacijos skleidimo, kas per asaba nenorėjo savo pasimetusios katės pasiimti.

Tai cia suprask normalu taip? Koks tikslas buvo aiskintis? Juokinga siek tiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2015 11 27, 22:00)
Tai cia suprask normalu taip? Koks tikslas buvo aiskintis? Juokinga siek tiek... doh.gif

Manau, veisėjos pasidarė sau išvadas. Gal Monoceros Devi galėtų plačiau pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 27, 23:07)
Manau, veisėjos pasidarė sau išvadas. Gal Monoceros Devi galėtų plačiau pakomentuoti.

Prie ko cia veisejai? Tokia informacija aktualiausia busimiems pirkejams... nors kazkaip nebestebina manes, gi kaip visur draugai, gimines... Tik paskui stebimasi, kad nusivilus veisejais pasirenkami daugintojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 27, 22:07)

Sveiki 4u.gif Sužinojau čipo numerį, parašiau Monaceros Devi, gavau atsakymą, kad tai veisėja, berods net tinkamai neįregistravusi savo veislyno. Ji net šunų pasaulyje yra pagarsėjusi unsure.gif
Išsamesnės informacijos reiktų sulaukti iš pačios Monaceros.

Mano nuomonė, visoms busimiems kačių savininkams praverstų žinoti jos pavardę.

Ji atsisakė nuostabios katės- sūnaus šeima augina nuostabią katę. Ir ne esmė,kad ji liko šluba, vistiek yra mylima. Kūdikiui draugiška, nelenda prie jo, tik kartais pauosto ir tiek.
Atsakyti
Buvau klaidingos priminės nuomonės apie kačių veislynus. Kiek pasigilinus pamačiau, kad veisti kates yra labai atsakingas ir daug kompetencijų ir gerumo reikalaujantis užsiėmimas. Du užsilikę, senstelėję kačiukai atėjo į mūsų namus. Su kiekviena diena vis labiau bendraujame, nors jie gana baikštūs, bet labai smalsūs.
Dar neturiu nuotraukų, bet labai patiko šis palyginimas
user posted image
Turi ir panašių elgesio bruožų
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 12 03, 14:35)
Buvau klaidingos priminės nuomonės apie kačių veislynus. Kiek pasigilinus pamačiau, kad veisti kates yra labai atsakingas ir daug kompetencijų ir gerumo reikalaujantis užsiėmimas. Du užsilikę, senstelėję kačiukai atėjo į mūsų namus.  Su kiekviena diena vis labiau bendraujame, nors jie gana baikštūs, bet labai smalsūs.
Dar neturiu nuotraukų, bet labai patiko šis palyginimas

Sveikinu 4u.gif Myliu šitą veisę thumbup.gif
Būtinai atsiusk prie progos "pensininkų" nuotraukas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti