Pradžiai šiek tiek svarbios informacijos:
Prieš įsigydami gyvūną pažiūrėkite šį filmuką ir gerai pagalvokite, ar norite remti tuos, kuriems gyvūnai rūpi tik dėl pinigų.
Šios katės traukia žvilgsnį savo gracija, pavergia sielą savo prieraišumu, sužavi savo protu....Ir jų niekada nebūna per daug!
O štai tokie mes visi gražus ir protingi
Sena tema čia
Monoceros Devi - ačiū už temą
Galiu paprašyt, kad pvz. 4 Pėdutės veterinarija Jums čipą nuskaitytų ir numerį pasakytų, jeigu jau Jūsų veterinaras toks keistas
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 05, 12:35)
Galiu paprašyt, kad pvz. 4 Pėdutės veterinarija Jums čipą nuskaitytų ir numerį pasakytų, jeigu jau Jūsų veterinaras toks keistas
QUOTE(Nereali @ 2015 10 05, 10:12)
NUvezkit i kita klinika ir pasakykit, kad buvome kitoje klinikoje jie nerado cipo, Gal jus galite pabandyt paskui uzsirasykit numeri ir duokit cia. O cia jau merginos staigiai atkapstys kas yra kas
būtent, labai viskas paprasta.
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 10 05, 11:15)
Dėl to čipo ir aš nesuprantu... Nu bet kokioj veterinarkėj Jums patikrins, jeigu pageidaujate. Ir nieko Jūs aiškinti - kas ir kam neprivalote. Kuriame mieste katė?
aš irgi to nesuprantu.
va taip atsiranda įtarimai, kad žmogus ne viską pasako ir kažką nutyli....
QUOTE(Monoceros Devi @ 2015 10 06, 22:56)
būtent, labai viskas paprasta.
aš irgi to nesuprantu.
aš irgi to nesuprantu.
Labas vakaras
Pagaliau radau jūsų temos pratęsimą Atsiprašau, kad tokia nemokša, bet tikrai SM sunku kažką rasti Čia jums ne Google
Sužinojau čipo Nr. Kaip bebūtų keista, vyrai veterinarai nesakė (bais čia paslaptis ), o moteris be jokių problemų užrašė. Siunčiau Jums AŽ su Nr. Gavote?
Ieškau Orientalų veislės kačiuko. Skelbimuose nurodomos kainos maždaug dvigubai viršija ką galėčiau sumokėti. Ar yra galimybė surasti tokį sveiką kačiuką kažkur kitur?
QUOTE(BangaS @ 2015 11 25, 23:54)
Ieškau Orientalų veislės kačiuko. Skelbimuose nurodomos kainos maždaug dvigubai viršija ką galėčiau sumokėti. Ar yra galimybė surasti tokį sveiką kačiuką kažkur kitur?
Nėra čia daugintojų. Taupykite.
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 11 26, 08:03)
Nėra čia daugintojų. Taupykite.
Niekur nemačiau modernių Siamo kačiukų - Siamo spalvos su Orientalo kūnu. Ar tokių būna Lietuvoje ir ar jie tiek pat kainuoja kaip ir orientalai?
QUOTE(BangaS @ 2015 11 26, 14:53)
Niekur nemačiau modernių Siamo kačiukų - Siamo spalvos su Orientalo kūnu. Ar tokių būna Lietuvoje ir ar jie tiek pat kainuoja kaip ir orientalai?
taip, ju Lietuvoje yra, kaina tokia pat kaip orientalo, nes pas orientalus gali gimti ir siamai ir orientalai ir atvirksciai
Modernių siamo kačių tikrai yra
va mano bernaitis karalaitis
Papildyta:
Tai žinoma, kad kainos tokios pačios. Kiekvienas veisėjas sprendžia, kokia jo kačiukų kaina.
apie daugintojus net nekalbu.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2015 11 26, 13:53)
Tai žinoma, kad kainos tokios pačios. Kiekvienas veisėjas sprendžia, kokia jo kačiukų kaina.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2015 11 27, 02:33)
Modernių siamo kačių tikrai yra
Papildyta:
Papildyta:
Baisiai gražus katinas.
Keista, kad jas pavadino moderniomis. Juk čia pirmykštėms katėms artimesnės kūno formos.
O apie "daugintojus" gal nereikia taip baisiai. Neretai pas juos augintiniai auga labiau su meile, o palikuonys atsiranda ne tiek dėl pinigų, kiek dėl kitų dalykų. Nėra konvejerio. Nieks netampo kačių narvuose po parodas ir neskraidina bagažo skyriuose. Aišku, genofondo teršti negalima, bet ir "daugintojai" tai puikiai žino. Nematau reikalo smerkti paprastus žmones jeigu jie susilaukia kačiukų. Svarbiausia, kad tai nenukryptų į bejausmį, "turginį" biznį.
Man, šiaip, katės nelabai patinka, negalėčiau atsispirti tik Servalui, Orientalui ir gal dar Kornvalio rex'ui dėl įspūdingos išvaizdos ir draugiško charakterio su laukiniais prieskoniais. Apie kitas kates net negaliu pagalvoti.
QUOTE(BangaS @ 2015 11 27, 10:30)
Baisiai gražus katinas.
Keista, kad jas pavadino moderniomis. Juk čia pirmykštėms katėms artimesnės kūno formos.
O apie "daugintojus" gal nereikia taip baisiai. Neretai pas juos augintiniai auga labiau su meile, o palikuonys atsiranda ne tiek dėl pinigų, kiek dėl kitų dalykų. Nėra konvejerio. Nieks netampo kačių narvuose po parodas ir neskraidina bagažo skyriuose. Aišku, genofondo teršti negalima, bet ir "daugintojai" tai puikiai žino. Nematau reikalo smerkti paprastus žmones jeigu jie susilaukia kačiukų. Svarbiausia, kad tai nenukryptų į bejausmį, "turginį" biznį.
Man, šiaip, katės nelabai patinka, negalėčiau atsispirti tik Servalui, Orientalui ir gal dar Kornvalio rex'ui dėl įspūdingos išvaizdos ir draugiško charakterio su laukiniais prieskoniais. Apie kitas kates net negaliu pagalvoti.
Monoceros Devi, ar girdėjote, kokios Jūsų katės vargšės?
Aš tik noriu pasidžiaugti, kad daugintojai dar nagų prie orientalų nekiša. Kas, akivaizdu, labai liūdina BangaS.
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 30, 19:22)
Labas vakaras
Pagaliau radau jūsų temos pratęsimą Atsiprašau, kad tokia nemokša, bet tikrai SM sunku kažką rasti Čia jums ne Google
Sužinojau čipo Nr. Kaip bebūtų keista, vyrai veterinarai nesakė (bais čia paslaptis ), o moteris be jokių problemų užrašė. Siunčiau Jums AŽ su Nr. Gavote?
Kas nors paaiškėjo dėl tos katytės? Kažkaip tilo, nutilo viskas