Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 04, 23:45)
Aišku, o aš galvojau kažko nesugebu biggrin.gif . O kaip čia suprast g.gif  http://kolpravda.at..../2015-08-03-505 , 12 ar 13 serijų yra, aš tik 12 sugebėjau pažiūrėt, Taip noriu tęsinio ax.gif .

Man irgi labai patiko, ir taip pat norėtųsi daugiau serijų smile.gif

Dabar žiūriu Дежурный ангел, irgi idomus apie chirurgę, kuri po elektrošoko gavo "regėjimą" matyti sielas...aišku šis iš senesnių, bet kadangi dabar tik apie gydytojus norisi žiūrėti tai šis į temą smile.gif Tik va maniau ta fantastika...,nu bet čia vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 10 06, 23:06)
Man irgi labai patiko, ir taip pat norėtųsi daugiau serijų smile.gif

Dabar žiūriu Дежурный ангел, irgi idomus apie chirurgę, kuri po elektrošoko gavo "regėjimą" matyti sielas...aišku šis iš senesnių, bet kadangi dabar tik apie gydytojus norisi žiūrėti tai šis į temą  smile.gif  Tik va maniau ta fantastika...,nu bet čia vietoj  ax.gif

nemėdstu fantastinių ax.gif . Peržiūrėjau Любовь как несчастный случай. Neblogas toks, gerai, kad neilgas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 06, 13:18)
Jokiu fantastiniu elementu, viskas gyvenimiska.

Supratau smile.gif Aš maniau, kad čia kažkas panaušaus į "Hausą". Jei ne šimtas serijų, reiks bandyt žiūrėt smile.gif

Šalta, ane? biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Vakar pažiūrėjau Время Любить/2012- neblogas mini serialas, vakarui puikiai tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 05, 15:18)

"Нюхач-2" /2015/

oooo pirmas sezonas pražiūrėtas ir labai lauktas antras pagaliau pasirodė, turėsim ką su vyru vakarais žiūrėti biggrin.gif
QUOTE(vikaliu @ 2015 10 06, 12:47)
norėjau klaust kas žiūrėjot 1 sezoną ar patiko?  Kažkaip reklamą per Tv užmačiau ir pagalvojau, kad gal neblogas, toks su fantastikos elementais turbūt.

man patiko ax.gif

Laba visoms, šiuo metu vakarais žiūrim su vyru "Šefas" 3 sezoną, na kaip ir pirmi sezonai taip ir šis mums thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
O as taip uzsiemiau akvariumu, kad du vakarus nieko neziurejau. Jauciu siandien reik paziuret NIuxac smile.gif
Atsakyti
Неподкупный - patiko 4u.gif
labas vakaras, draugė vakar atvežė iš kaimo burokų_sako, išsivirk ir pasimarinuok, turėsi žiemai 4u.gif tai per burokus negaliu filmų žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Красная королева (Красота по-советски)" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1382040

user posted image
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Развод по собственному желанию" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1382730

user posted image

Atsakyti
Baigiau ir aš "Непридуманная жизнь" /2015/

Įdomi paprastos merginos nepaprasta biografija. Man patiko.
Ta įvykių seka taip sparčiai klostėsi, kad man net neprailgo šis serialas.
Patiko dar ir tai, kad filmo antroje pusėje, jau į pabaigą, netempė ten tų metų serijose, turiu omeny,
kad rodo через год, paskui через три года, за пол года ir t.t.
Pagrindinė herojė tapo geležinė ledi, tvirtu, kietu charakteriu.
Parodyta kaip per visą gyvenimą žmogus pasikeičia (ne tik išvaizda, tačiau ir charakterio savybėmis ir pan.).
Man dar tik norėjosi, kad parodytų nors kelias akimirkas,
kaip klostėsi tolimesnis likimas Леонид Горский ir jos draugės Надежда Волгина.
Protinga moteris buvo pagrindinė herojė. Tai tokiais laikais, paskatino dukrą išvykti į JAV.
Būdama garbingo amžiaus ir pati emigravo į JAV.
Nustebino, kad jos dukros vyru tapo Павел Делонг.
Nustebau jį pamačius, mat nelabai gilinausi į vaidinančių aktorių sąrašą.

Nuo vienos biografijos perėjau prie kitos, taip pat paremtais tikrais įvykiais.

Žiūriu "Красная королева (Красота по-советски)" /2015/

Pirmos serijos trumpas įvykių aprašymas.

I-oje serijoje rodomi gūdūs ir baisūs laikai.
Mergina, vardu Zoja (vėliau- Regina), pavyzdinga moksleivė, abituriente, ruošiasi išleistuvėms.
Kilus konfliktui tarp tėvų ir begindama mamą, ji užmušė savo tėvą.
Kaltę prisiėmė mama. Teismas skyrė kalėti 12 metų, be teisės apskųsti teismo sprendimą.
Mama pataria dukrai kuo greičiau išvykti kitur, kad viską ištrinti iš atminties,
ir pradėti visai kitą, naują gyvenimą. Mergina lieka viena.
Mokykla žadėto aukso medalio už gerus mokslo pasiekimus neketina duoti, mat žmogžudės dukra.
Vaikinas taip pat nuo jos nusigręžia, tėkšdamas į akis, kad
"tu esi žmogžudės dukra ir aš su tavimi nenoriu turėti nieko bendro".
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 10 08, 12:55)
Baigiau ir aš "Непридуманная жизнь" /2015/
Man dar tik norėjosi, kad parodytų nors kelias akimirkas,
kaip klostėsi tolimesnis likimas Леонид Горский ir jos draugės Надежда Волгина.

Man irgi norėjosi nors kelių momentų iš Gorskio tolimesnio gyvenimo ax.gif Ir dar Katios draugės Liolios ax.gif o momentų iš Nadios gyvenimo nemažai rodė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 08 spalio 2015 - 17:12
Pabaigiau vakar II "Niuxac" sezona. Visumoj filmas silpnesnis, nei pirmas sezonas, bet vis tiek gerai ziurejosi drinks_cheers.gif Dar filmui panegirine dalis-vaidino lietuve Agne Grudyte, sviesiaplauke grazuole med.eksperte wub.gif Kai isgirdom akcenta, vyras sako-lietuve, sakau, ne latve arba este biggrin.gif Paziurejom i subtitrus-akurat, lietuve bigsmile.gif
Atsakyti