Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Сегодняшняя премьера

"Другой майор Соколов" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1402299

user posted image
Atsakyti
Baigiu žiūrėti Raja znaet, tai serialas pasirodė toks be cinkelio - pažiūrėsiu iki galo, nes jau pradėjau, bet ne itin rekomenduoju. Mano vyras tai apie tą mikčiojantį policininką išvis sako, kad čia per mikčiojantis boratas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 14, 17:14)
Baigiu žiūrėti Raja znaet, tai serialas pasirodė toks be cinkelio - pažiūrėsiu iki galo, nes jau pradėjau, bet ne itin rekomenduoju. Mano vyras tai apie tą mikčiojantį policininką išvis sako, kad čia per mikčiojantis boratas  lotuliukas.gif

si as vakarais pries miega ziuriu. Lengvas. Nu kam reikejo padaryt ji mikciojanti g.gif
Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 12 14, 17:26)
si as vakarais pries miega ziuriu. Lengvas. Nu kam reikejo padaryt ji mikciojanti g.gif
Labas

Tikrai butu daug smagiau ziuret, jei jis nemikciotu, man net nemalonu, kai vietom is to daromas juokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 14, 15:14)
Baigiu žiūrėti Raja znaet, tai serialas pasirodė toks be cinkelio - pažiūrėsiu iki galo, nes jau pradėjau, bet ne itin rekomenduoju. Mano vyras tai apie tą mikčiojantį policininką išvis sako, kad čia per mikčiojantis boratas  lotuliukas.gif

as puse pirmos serijos tik istveriau, nu negrazus aktoriai ax.gif
Atsakyti
Apuoke, gražaus tau šiandien gimtadienio, būk laiminga 4u.gif
Atsakyti
Apuokiuk, su tavo diena. Sveikatos ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Apuoke, su GIMIMO diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Apuoke, su Gimtadieniu 000552.gif birthday.gif happybday.gif Visu Svajoniu issipildymo!!!
Atsakyti
Apuokas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O aš pagaliau laukiau ir sulaukiau Золотая клетка arba Иллюзия любви/2015 išėjimo į eterį ax.gif Tiesa, jau lapkričio pabaigoje youtube galima buvo rasti, bet pastebėjau tik dabar ax.gif
Įdomus, gal ir nėra kažkas super vau, bet mano nuomone filmas neblogas ax.gif
Atsakyti