Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 10, 07:22)
Deja, tik 15 seriju ir raso, kad kitas sezonas pasirodys tik kitu metu rudeni doh.gif
Man tas serialas tolygus "Mazorui"-retai buna, kad taip uzsikabinciau ir dar pratesimo noreciau blush2.gif

Supratau.

Vakar pradėjom žiūrėti Как я стал русским. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 10, 11:08)
Supratau.

Vakar pradėjom žiūrėti Как я стал русским.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikos,

man patiko 4u.gif
Atsakyti
Nelabai mėgstu melodramas, bet Жена по совместительству labai gerai susižiūrėjo, apsiblioviau ant galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 11, 00:43)
Nelabai mėgstu melodramas, bet Жена по совместительству labai gerai susižiūrėjo, apsiblioviau ant galo ax.gif

Sveikos,
Gal patarsit koki filma kur su vaiku 6 metu butu idomu paziuret kartu? Aciu!😊
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2015 12 11, 00:21)
Sveikos,
Gal patarsit koki filma kur su vaiku 6 metu butu idomu paziuret kartu? Aciu!😊

страна хороших деточек 4u.gif
Atsakyti
Tik siandien pastebejau, kad neberodo RTR Planeta per GALA TAV blink.gif
Daznai ten filmus ziuredavau..
Kas turite GALA TV, per kokius kanalus dar rodo neblogus filmus? ax.gif

Per kompa filmu neziuriu.
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2015 12 11, 19:32)
Tik siandien pastebejau, kad neberodo RTR Planeta per GALA TAV  blink.gif
Daznai ten filmus ziuredavau..
Kas turite GALA TV, per kokius kanalus dar rodo neblogus filmus? ax.gif

Per kompa filmu neziuriu.

Pas mane irgi Gala. Kiek suprantu visi tv tiekėjai privalėjo išjungti šį kanalą. Jei norėsit žiūrėti, teks primokėti. doh.gif
Kitų kanalų kol kas neieškojau.

Ką gi - daug žiūrėdavau filmų per internetą (ramiau - ir reklamos nėra, laiko susitaupo ir patogiu metu galiu žiūrėti), dabar žiūrėsiu dar daugiau.
Pradedu suprasti šiuolaikinį jaunimą, kuris gali be TV gyventi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 11, 19:59)
Pradedu suprasti šiuolaikinį jaunimą, kuris gali be TV gyventi. rolleyes.gif

mes jau daugiau metu be TV ir reklamu gyvenam ir netruksta rolleyes.gif , kiekvienas kompa laisva susirandam kai norisi.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 12 11, 21:57)
mes jau daugiau metu be TV ir reklamu gyvenam ir netruksta rolleyes.gif , kiekvienas kompa laisva susirandam kai norisi.

Irgi trys metai be tv thumbup.gif thumbup.gif O kompas nesiojamas, tai ar darba koki virtuvej darau, ar skalbinius lyginu, ar pavargusi i lova krentu-visi filmai be reklamu man pasiekiami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 12 11, 20:57)

Nors pas mane trys TV namie, as asmeniskai neziuriu visiskai, tik zinias isijungiu po darbo smile.gif o siaip tik kompas 4u.gif
Atsakyti
Двойная сплошная (1-16 серии из 16) / [2015, мелодрама - filmas apie moterį, kurią išdavė vyras, ir kai vaikai paaugo...moteris netikėtai sutiko kitą vyrą, kuris nepatikėjo, kad ji ištekėjusi ir turi net du vaikus. Užsimezgė draugystė, paskui vestuvės ir moteris gyveno "komandiruotėmis" iš vieno miesto į kitą, važinėdama "neva į darbą"...
nemačiusioms ir neturinčioms ką žiūrėti rekomenduoju 4u.gif
laba vakara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikole49 @ 2015 12 12, 21:39)
Двойная сплошная (1-16 серии из 16) / [2015, мелодрама - filmas apie moterį, kurią išdavė vyras, ir kai vaikai paaugo...moteris netikėtai sutiko kitą vyrą, kuris nepatikėjo, kad ji ištekėjusi ir turi net du vaikus. Užsimezgė draugystė, paskui vestuvės ir moteris gyveno "komandiruotėmis" iš vieno miesto į kitą, važinėdama "neva į darbą"...
nemačiusioms ir neturinčioms ką žiūrėti rekomenduoju 4u.gif
laba vakara ax.gif

O aš šiuo filmu labai nusivyliau. Pradžia buvo tikrai įdomi, žiūrėjau negalėjau atsiplėšti. Iki tos vietos kai ji paėmė mikrofoną. Poto atrodo scenarijus nublanko, lyg autorius išsisėmė.
Atsakyti