"Бульварное кольцо" /2015/
Labas rytas.
Aš pažiūrėjau visas serijas, bet tikrai nerekomenduoju.
Ушел из жизни легендарный кинематографист Эльдар Рязанов
sveikos
pažiūrėjau - Паук / Гознак (1-8 серии из 8) (Евгений Звездаков) [2015, детектив, криминал, триллер - gana neblogas
pažiūrėjau - Паук / Гознак (1-8 серии из 8) (Евгений Звездаков) [2015, детектив, криминал, триллер - gana neblogas
QUOTE(Sim@ @ 2015 11 30, 21:00)
sveikos
Šis labai patiko.
Pradėjau vakar žiūrėt kažkieno rekomenduotą Непридуманная жизнь, 3 serijas peržiūrėjau, 4 seriją pradėjau, atsibodo, sakykit ar verta toliau žiūrėt, toks nuobodus kol kas, negi vien dėl aktoriaus žiūrėt
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 30, 20:10)
negi vien dėl aktoriaus žiūrėt
Dėl kokios aktoriaus ?
QUOTE(svelni @ 2015 11 29, 22:21)
QUOTE(KlementinaR @ 2015 11 30, 03:32)
ačiuka mergaites
Pažiūrėjau "Anka iz Moldovanki" man patiko, supratau, kad bus tęsinys.
QUOTE(amirrr @ 2015 11 30, 21:29)
ačiuka mergaites
O aš šešias serijas pražiūrėjau ir vis neatrandu laiko baigti žiūrėti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 30, 22:03)
Bondarenko yra mano mėgstamų aktorių sąrašo viršuje Visi filmai (išskyrus Anka s Moladavanki, nes kaip minėjau nebaigiau dar) peržiūrėti su juo, kai kurie ir ne kartą
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 30, 21:10)
Šis labai patiko.
Pradėjau vakar žiūrėt kažkieno rekomenduotą Непридуманная жизнь, 3 serijas peržiūrėjau, 4 seriją pradėjau, atsibodo, sakykit ar verta toliau žiūrėt, toks nuobodus kol kas, negi vien dėl aktoriaus žiūrėt
Cia jau priklauso nuo skonio: dauguma cia aikciojo, o man irgi pasirode nuobodus, meciau
Man patiko Непридуманная жизнь, bet kad labai labai, tikrai ne tiesiog buvo idomu kuo baigsis, grazi aktore ir t.t.