Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Сериал Любовь как несчастный случай онлайн
Radau 2012 metu temoj, labai labai geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 10 04, 14:13)
blink.gif eina sau, gerai, kad dar ko rimčiau ko nepridarė broliui blink.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
----
"Неразрезанные страницы" /2015/ - kažkoks keistas, vos ištempiau blush2.gif
Atsakyti
Sim@, nu duoda tavo panele, gerai, kad brolis atgal nedave ax.gif sveikatos berniukui 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Лист ожидания, labai labai patiko, ir tik dabar pastebėjau, kad antras sezonas yra. Bemiegės naktys laukia ax.gif ... Kol kas geriausia ką mačiau.
Papildyta:
Jei kas žiūrėjot antrą sezoną gal galit nuorodą, man nepasileidžia, gal nemoku kažko doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 04, 21:27)
Pabaigiau Лист ожидания, labai labai patiko, ir tik dabar pastebėjau, kad antras sezonas yra. Bemiegės naktys laukia ax.gif ... Kol kas geriausia ką mačiau.
Papildyta:
Jei kas žiūrėjot antrą sezoną gal galit nuorodą, man nepasileidžia, gal nemoku kažko doh.gif .

Tai, kad nėra antro sezono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 10 04, 22:15)
Tai, kad nėra antro sezono rolleyes.gif

Aišku, o aš galvojau kažko nesugebu biggrin.gif . O kaip čia suprast g.gif http://kolpravda.at..../2015-08-03-505 , 12 ar 13 serijų yra, aš tik 12 sugebėjau pažiūrėt, Taip noriu tęsinio ax.gif .
Atsakyti
Baigiau "Непридуманная жизнь" 2015, man labai patiko, rekomenduoju, daug įvykių, geri aktoriai.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 10 05, 00:57)
Baigiau "Непридуманная жизнь" 2015, man labai patiko, rekomenduoju, daug įvykių,  geri aktoriai.

O man nesiziurejo, nusibodo, nuo 7 serijos meciau nesikankinusi blush2.gif Nors aktore labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 10 05, 00:57)
Baigiau "Непридуманная жизнь" 2015, man labai patiko, rekomenduoju, daug įvykių,  geri aktoriai.

Aš irgi jį vakar baigiau, man jis patiko, bet, kad labai tai nepasakyčiau smile.gif
Labas rytas smile.gif
Paskutinė diena jau šiame darbe, bet nieko pokyčiai tik į gerą manau bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 04, 22:45)
Aišku, o aš galvojau kažko nesugebu biggrin.gif . O kaip čia suprast g.gif  http://kolpravda.at..../2015-08-03-505 , 12 ar 13 serijų yra, aš tik 12 sugebėjau pažiūrėt, Taip noriu tęsinio ax.gif .

12 serijų yra smile.gif tęsinio manau nebus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 05 spalio 2015 - 07:07
Sveikos 4u.gif
Šimtas metų čia turbūt jau nerašiau. Kad paskutinį filmą žiūrėjau rugsėjo pradžioje per atostogas. Užlinko mano seniukas kompas, per kurį žiūrėdavau, o vienu kompu su vyru nepasidalinam taip, kad galėčiau kada noriu ir kiek noriu filmų žiūrėti doh.gif Teks laukti kalėdų, gal senelis bus geras ir atneš dovanų biggrin.gif
Sveikinimai Nanitai su mažu stebuklėliu 4u.gif
Mums vaikai ir pateikė netikėtai malonių staigmenų. Grįžo iš Londono niekam nieko nesakę, net neįtarėm, kad taip gali pasielgti. ir dar žentukas pasipiršo dukrai. Niekada nebuvau gyvai mačiusi sužadietuvių, labai jausminga buvo, miela, kad tai įvyko šeimos apsupty wub.gif Pasigyriau biggrin.gif
Atsakyti
Lyst ozydanyje baigesi labai teisingai, daugiau nezinau ka ten butu galima prideti. Susigadintu tik filmas ir tiek, tikiuosi, antro sezono ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 05, 13:04)
Lyst ozydanyje baigesi labai teisingai, daugiau nezinau ka ten butu galima prideti. Susigadintu tik filmas ir tiek, tikiuosi, antro sezono ir nebus.

Aš irgi taip manau drinks_cheers.gif ax.gif Na ką liko keli darbai padaryti, tortas suvalgytas, gėlių gavau biggrin.gif
Atsakyti