Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Labas
Kas ziurejo si seriala, nuo siandien pradeda nauja sezona. Man jis labai patiko, dabar turesiu ka ziuret.

«ДЕФФЧОНКИ»
НОВЫЙ СЕЗОН
С 16 ноября 2015 в 20:30 на ТНТ!
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Неподсудные" /2015/
Трейлер
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1394243

user posted image
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Слуга народа" /2015/
Трейлер
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1394357

user posted image

Сегодняшняя премьера

Ради любви, я всё смогу (Вечная любовь) /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1394356

user posted image
Atsakyti
QUOTE(malvita @ 2015 11 16, 16:32)
Labas
Kas ziurejo si seriala, nuo siandien pradeda nauja sezona. Man jis labai patiko, dabar turesiu ka ziuret.

«ДЕФФЧОНКИ»
НОВЫЙ СЕЗОН
С 16 ноября 2015 в 20:30 на ТНТ!

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 16, 23:16)
Сегодняшняя премьера

Ради любви, я всё смогу (Вечная любовь) /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1394356

user posted image

Vakar paziurejau sio serialo 2 serijas....muilas muilas ir dar karta meksikietiskas muilas biggrin.gif Na tikrai esu kazka panasaus maciusi.
Tik gaila, kad pagrindiene teigiama heroje neisvaizdi parinkta...
Laba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 17 lapkričio 2015 - 20:54
Laba smile.gif
Tik nesenai grįžau iš Yolkos koncerto smile.gif Patiko, tikrai geras koncertas buvo ax.gif
QUOTE(svelni @ 2015 11 17, 20:53)
Vakar paziurejau sio serialo 2 serijas....muilas muilas ir dar karta meksikietiskas muilas biggrin.gif Na tikrai esu kazka panasaus maciusi.

Aš taip ir galvojau, kad meksikietiškas muilas bus, kai pamačiau pavadinimą ir paveikslėlį, ačiū smile.gif tikrai nepradėsiu žiūrėti smile.gif
Nebaigiu dar žiūrėti Погоня за тенью, kai baigsiu žiūrėti pažiūrėsiu Тёмные воды, Сказки мачехи- abu filmai patiko tėvams, gal ir man patiks ax.gif Antrą filmą trupūtį mačiusi esu, tai visai neblogas atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 11 17, 22:53)
Laba  smile.gif

as pusantros, nebeziuresiu, o ir seriju daug/
Labas
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti Liudmila Gurcenko, kolkas patinka, idomus charakteris pagrindines aktores, tas labai itrauke g.gif 3 serija baigineju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 11 18, 16:21)
Pradėjau žiūrėti Liudmila Gurcenko, kolkas patinka, idomus charakteris pagrindines aktores, tas labai itrauke  g.gif 3 serija baigineju  cool.gif

O manęs kažkaip neužkabino schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Nieko rusisko neziuriu unsure.gif Bandziau ziureti Rodina,nepabaigiau,nes baisiai miego norejau,sekancia diena pamirsau ka ziurejau,praejo savaite,filmas taip ir liko pusiaukelyje.

Rusisko neziuriu,bet ziuriu amerikieciu seriala Suits,trecia sezona pradejau,is viso penki,Tokiu ilgu serialu vengiu,bet sis taaaip itrauke thumbup.gif Niujorkas,dangoraiziai,grazus zmones,graziai,prabangiai apsirenge.Advokatai,bylos,teismai.Bendradarbiu intrigos,meiles,apgaudinejimai.Kovos,борьба за выживание kas vertesnis,geresnis.Zodziu,as kaifuoju ziuredama. ax.gif Atiprasau uz OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 18, 23:22)
Labas vakaras  smile.gif
Nieko rusisko neziuriu  unsure.gif Bandziau ziureti Rodina,nepabaigiau,nes baisiai miego norejau,sekancia diena pamirsau ka ziurejau,praejo savaite,filmas taip ir liko pusiaukelyje.

O as ziuriu ir "Defconki", "i kak ja stal ruskim", "liubov zla"-tai cia is komedijiniu serialu, labai gerai nuteikia po darbo, nuotaika pasitaiso, nelaukiu, kol sukraus visas serijas. drinks_cheers.gif

Is detektyviniu su lengvo humoro priemaisa ziuriu "Poslednyj ment"-ziauriai abiem su vyru patinka. thumbup.gif

I tarpus irgi ziuriu uzsienietiskus serialus, kuriuos ikelia vis po serija kas savaite, tai nenusibodo man nei rusiski, nei amerikietiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 18, 22:22)
Labas vakaras  smile.gif
Rusisko neziuriu,bet ziuriu amerikieciu seriala Suits,trecia sezona pradejau,is viso penki,Tokiu ilgu serialu vengiu,bet sis taaaip itrauke  thumbup.gif Niujorkas,dangoraiziai,grazus zmones,graziai,prabangiai apsirenge.Advokatai,bylos,teismai.Bendradarbiu intrigos,meiles,apgaudinejimai.Kovos,борьба за выживание kas vertesnis,geresnis.Zodziu,as kaifuoju ziuredama. ax.gif Atiprasau uz OT  4u.gif

Labas rytas.

Bandysiu ir aš šitą 4u.gif
Atsakyti