Registruojuos temoj. Aciu uz naujus namucius.
Vis dėl to nutariau pabaigti žiūrėti И в горе, и в радости. Užkabino
Sveikos, aš taip pat registruojuos naujuos namuos
Dėkui kas parekomendavo Лист ожидания. Ašara vis nukrenta bežiūrint šitą
Ir ne į temą apie vaikų ligas, mes taip pat su tempa ir vemimu virusą buvom pagavę, savaitę ligoninėj gulėjom įtarė, kad vėmė nuo temperatūros aukštos, o temperatūra nuo gerklės nes kiek tyrimų darė, jų spėjimai nepasitvirtino, tai liko prie nuomonės, kad "kalta" gerklė..o čia paskaičiau, kad daug kas susirgo, tai matyt visgi koks tai virusas...
Dėkui kas parekomendavo Лист ожидания. Ašara vis nukrenta bežiūrint šitą
Ir ne į temą apie vaikų ligas, mes taip pat su tempa ir vemimu virusą buvom pagavę, savaitę ligoninėj gulėjom įtarė, kad vėmė nuo temperatūros aukštos, o temperatūra nuo gerklės nes kiek tyrimų darė, jų spėjimai nepasitvirtino, tai liko prie nuomonės, kad "kalta" gerklė..o čia paskaičiau, kad daug kas susirgo, tai matyt visgi koks tai virusas...
Labuka,
ogo kaip temutė pajudjo, kol perskaičiau ir gerų naujienų, nanita sveikinimai ir pyragų "prisivalgiau" sutapo, kad ir aš šiandiena kepiau snicerinį tortą, pirmadienį nešiu kolegėm pedagogo dienos proga dariau šiandien, nes jis iš tų, kurie turi subręsti, kaip jūs sakot
Po paskutinio pakalbėjimo apie VML, kai Visgi įmet nuorodą per kurią kokybiškai galima žiūrėti, ką manot...peržiūrjau 3 kartą bet jau vietomis net mintinai žodžius moku
Gyvūnlių neturiu, nes augus kaime ir esu įpratus, kad šunis ir katinas turi būti kieme, tai į butą nenoriu, o va kai bus namas, gal ir koks šumkas atsiras, esu prie tų, kur labiau šuniukus mėgstu ir šuo turi būti didelis, tikras namų sargas
Einu pabaigsiu žiūrėti "Neridumanaja žizn"
Beje irgi sloguoju, vakar grįžus iš darbo kitau į lova ir pramiegojau 4 val.
O šiandiena vežiau mamuką ir uošvius pagrybauti, pati irgi su malonumu po mišką patapinjau
ogo kaip temutė pajudjo, kol perskaičiau ir gerų naujienų, nanita sveikinimai ir pyragų "prisivalgiau" sutapo, kad ir aš šiandiena kepiau snicerinį tortą, pirmadienį nešiu kolegėm pedagogo dienos proga dariau šiandien, nes jis iš tų, kurie turi subręsti, kaip jūs sakot
Po paskutinio pakalbėjimo apie VML, kai Visgi įmet nuorodą per kurią kokybiškai galima žiūrėti, ką manot...peržiūrjau 3 kartą bet jau vietomis net mintinai žodžius moku
Gyvūnlių neturiu, nes augus kaime ir esu įpratus, kad šunis ir katinas turi būti kieme, tai į butą nenoriu, o va kai bus namas, gal ir koks šumkas atsiras, esu prie tų, kur labiau šuniukus mėgstu ir šuo turi būti didelis, tikras namų sargas
Einu pabaigsiu žiūrėti "Neridumanaja žizn"
Beje irgi sloguoju, vakar grįžus iš darbo kitau į lova ir pramiegojau 4 val.
O šiandiena vežiau mamuką ir uošvius pagrybauti, pati irgi su malonumu po mišką patapinjau
QUOTE(amirrr @ 2015 10 03, 23:04)
pirmadienį nešiu kolegėm pedagogo dienos proga dariau šiandien, nes jis iš tų, kurie turi subręsti, kaip jūs sakot
o aš patingėjau kepti, tai pirmadienį į darbą nešiu pirktą tortą, atsisveikinimas šioks toks bus
Mama pasiėmė atostogų 2 savaites ir išvažiavo pas mus į sodybą (Dzūkijoje).
Neseniai skambino ir pranešė, kad prie namų terasos, gražiausioje formoje susirangiusi geroji namų dvasia- žaltys.
Saulė šiandien pašildė, tai matyt atsipalaidavęs užsisvajojo draugužis ir pamiršo kur esąs, kelią namo pas Eglę
Iš bėdos galiu pakęst peles, varles, vorus ir pan, bet jau gyvačių ir karkvabalių- jokių būdų
Tačiau, jis man priminė mano vyro pusseserės istoriją.
Negalėjo susilaukti vaikų. Kaip tik nesityrė.
Diagnozė- negali turėti vaikų ir taškas. Taip su vyru ir pragyveno santuokoje 10 metų.
Po 10-ties metų vyras paliko. Nauja žmona, kūdikis, v ž nauja šeima.
Sutiko ta puskė naują žmogų. Ir ką sau manot, ji be jokių problemų pastojo ir susilaukė kūdikio, dukros!
Po 10- ties metų! Pasirodo tereikėjo tik vyrą pakeisti. Va taip va su ta половая несовместимость.
Непридуманная жизнь 2015
Pirma serija pakankamai gerai žiūrėjosi. Toks iš rimtesnių.
Jei čia tikrai biografinis, tai manau kad žiūrėsiu.
Man labai patinka biografiniai.
Kiek pamenu, lyg visus biografinius esu mačiusi, lyg nieko nepraleidau.
Мой капитан (Баржа) 2012
Neseniai baigėme žiūrėti. Vyras užsikabino, o aš tai esu jį mačiusi.
Tai antrą sykį sėdėjau prilipus prie ekrano, bet tai vis vien gerai susižiūrėjo.
Tokius filmą tik savaitgaliais ir bežiūrėt, tinkamas kaip sakoma кино по выходным.
Трейлер
Mes trumpom rankovėm namuos, basi, o jis apsirengęs nežinia kiek, ir vis vien jam šalta.
amirrr, labas Dar vis retai užsuki per tas namo statybas.
Bet tai gerai, kad karts nuo karto bent jau pasirodai. Užsivizuoji kad gyva, o tai ни слуху ни духу
Neseniai skambino ir pranešė, kad prie namų terasos, gražiausioje formoje susirangiusi geroji namų dvasia- žaltys.
Saulė šiandien pašildė, tai matyt atsipalaidavęs užsisvajojo draugužis ir pamiršo kur esąs, kelią namo pas Eglę
Iš bėdos galiu pakęst peles, varles, vorus ir pan, bet jau gyvačių ir karkvabalių- jokių būdų
Tačiau, jis man priminė mano vyro pusseserės istoriją.
Negalėjo susilaukti vaikų. Kaip tik nesityrė.
Diagnozė- negali turėti vaikų ir taškas. Taip su vyru ir pragyveno santuokoje 10 metų.
Po 10-ties metų vyras paliko. Nauja žmona, kūdikis, v ž nauja šeima.
Sutiko ta puskė naują žmogų. Ir ką sau manot, ji be jokių problemų pastojo ir susilaukė kūdikio, dukros!
Po 10- ties metų! Pasirodo tereikėjo tik vyrą pakeisti. Va taip va su ta половая несовместимость.
Непридуманная жизнь 2015
Pirma serija pakankamai gerai žiūrėjosi. Toks iš rimtesnių.
Jei čia tikrai biografinis, tai manau kad žiūrėsiu.
Man labai patinka biografiniai.
Kiek pamenu, lyg visus biografinius esu mačiusi, lyg nieko nepraleidau.
Мой капитан (Баржа) 2012
Neseniai baigėme žiūrėti. Vyras užsikabino, o aš tai esu jį mačiusi.
Tai antrą sykį sėdėjau prilipus prie ekrano, bet tai vis vien gerai susižiūrėjo.
Tokius filmą tik savaitgaliais ir bežiūrėt, tinkamas kaip sakoma кино по выходным.
Трейлер
QUOTE(Sofija7 @ 2015 10 03, 22:49)
Ir ne į temą apie vaikų ligas, mes taip pat su tempa ir vemimu virusą buvom pagavę, savaitę ligoninėj gulėjom
Sofija7, užjaučiu. Na šakės Šįvakar ir mano jaunėlis pradėjo skųstis, kad šalta, akys blizga, rankos ledinės. Mes trumpom rankovėm namuos, basi, o jis apsirengęs nežinia kiek, ir vis vien jam šalta.
Bet tai gerai, kad karts nuo karto bent jau pasirodai. Užsivizuoji kad gyva, o tai ни слуху ни духу
QUOTE(Whagati @ 2015 10 03, 19:39)
as issiviriau buroku, eisiu vakuotis
o siaip sarase Непридуманная жизнь, pirma serija tik baigineju
o siaip sarase Непридуманная жизнь, pirma serija tik baigineju
burokai dar auga.
vakar pusketvirtos serijos paziurejau, nors as biografiniu nelabai megeja.
aciu uz tema ir labas rytas
Vakar vis tik neištvėriau ir prieš miegą pažiūrėjau dar 4 serijas.
Tik 4-oje serijoje atkreipiau dėmesį į pačias pirmas minutes,
kai eina titrai ir ką pagr. herojė pasakoja jau būdama visai senučiukė.
Ir tikrai, pasirodo serialas paremtas tikrais, realiais įvykiais.
Man buvo labai gaila tos senutės, kurią prieangy apnakvindino.
Laukiau kada Андрей Чернышов pasirodys. Įdomu buvo kaip jie susipažins.
Draugė ta Nadia faina, tokia tikroviška,
Baisu tie azartiniai žaidimai. Pirma mintis kurią pagalvojau,
nėr moteriai baisiau, kai šeimoje, santuokoje, jauti nesaugumo jausmą.
Labas rytas
Labas rytas
Labas
Vakar baigiau ziureti И в горе, и в радости. Neblogas, bet pabaiga ir man atrodo, kad galejo kitokia buti
Visgi, mano pazistamas buvo inikes i losimus, prikurdavo visokiu istoriju ir tokiu budu skolindavosi pinigus, o tevai atidavinedavo dabar lyg ir susieme, nebelosia.
As gyvaciu ir zalciu irgi labai nemegstu
Einu troskinti kopustu
Vakar baigiau ziureti И в горе, и в радости. Neblogas, bet pabaiga ir man atrodo, kad galejo kitokia buti
Visgi, mano pazistamas buvo inikes i losimus, prikurdavo visokiu istoriju ir tokiu budu skolindavosi pinigus, o tevai atidavinedavo dabar lyg ir susieme, nebelosia.
As gyvaciu ir zalciu irgi labai nemegstu
Einu troskinti kopustu
QUOTE(kami_ @ 2015 10 03, 23:20)
o aš patingėjau kepti, tai pirmadienį į darbą nešiu pirktą tortą, atsisveikinimas šioks toks bus
o man kaip tik kaip prisirašymas gausis
QUOTE(Visgi @ 2015 10 03, 23:24)
man žiurkės ir gyvatės didžiausi pasaulio siaubūnai, dar sako, ten juk žaltys, ar nematei geltonų ausyčių.... kokių dar ausyčių, pamačius besirangantį padarą išvystau šviesos greitį
Na pasistengsiu dabar dažniau užbėgti, nes rudenėlis, visos sugrįžo veiksmas rutuliuojasi sparčiau, o tai paskui nežinosiu naujienų nei ką žiūrėt, nei apie ką kalbėt
QUOTE(Visgi @ 2015 10 04, 10:30)
Vakar vis tik neištvėriau ir prieš miegą pažiūrėjau dar 4 serijas.
Labas rytas
Labas rytas
mane jis užkabino, 10 serijų pažiūrėjau iš karto, po to laukiau, kol įkels, tai vakar 13 baigiau. Labai tikroviškas filmas ir tokie laikai buvo... O Černyšov kaip visad nepriekaištingas, toks tikras, "nevyniojantis į vatą". Turėtų patikti šis filmas, nors man 13 serija jau...gal kiek ištemptas, nemėgstu, kai gražius aktorius pasendina
labas rytas,
vakar vakare pažiūrėjau - Отель для Золушки (Сергей Гиргель) / [2012, мелодрама - visai patiko
----
o šiandien ryte dukra praskėlė broliui kairį antakį Dukra yra mėgėja, kad apie ją visi šokinėtų, patarnautų Dukra valgė medų iš stiklainio, dangtelis gulėjo šalia Mato. Abu žiūrėjo ryte mano lovoj multikus.
Aš buvau vonioj. Kai Ugnė paprašė, kad Matas jai paduotų dangtelį, kuris vos ne jai prie rankos gulėjo, nesulaukus, metė stiklainį Matui į veidą. Tai prakirto antakį virš kairės akies, pasipylė gausus kraujavimas, aš iškart skambint greitajai. Atvažiavo lb greit. Įdėjo žvakutę nuo skausmo, užklijavo žaizdą ir išvažiavome. Klinikose, Skubios pagalbos centre, Vaikų skyriuje apžiūrėjo Matą, suregistravo, kas ir kaip. O kaip sekmadienis, tai sėdėkit ir palaukit, pakvies
Žaizda apie 1 cm gylio. Susiuvo ir paleido namo.
Va toks sekmadienis:(
--------
sūnus užmigo, tai ramybė
vakar vakare pažiūrėjau - Отель для Золушки (Сергей Гиргель) / [2012, мелодрама - visai patiko
----
o šiandien ryte dukra praskėlė broliui kairį antakį Dukra yra mėgėja, kad apie ją visi šokinėtų, patarnautų Dukra valgė medų iš stiklainio, dangtelis gulėjo šalia Mato. Abu žiūrėjo ryte mano lovoj multikus.
Aš buvau vonioj. Kai Ugnė paprašė, kad Matas jai paduotų dangtelį, kuris vos ne jai prie rankos gulėjo, nesulaukus, metė stiklainį Matui į veidą. Tai prakirto antakį virš kairės akies, pasipylė gausus kraujavimas, aš iškart skambint greitajai. Atvažiavo lb greit. Įdėjo žvakutę nuo skausmo, užklijavo žaizdą ir išvažiavome. Klinikose, Skubios pagalbos centre, Vaikų skyriuje apžiūrėjo Matą, suregistravo, kas ir kaip. O kaip sekmadienis, tai sėdėkit ir palaukit, pakvies
Žaizda apie 1 cm gylio. Susiuvo ir paleido namo.
Va toks sekmadienis:(
--------
sūnus užmigo, tai ramybė
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 04, 13:49)
eina sau, gerai, kad dar ko rimčiau ko nepridarė broliui
Aš tai vaikystėje buvau savarankiška labai, viską savo kailiu patiri norėjau, tai ir akies vos neišsidūriau taip apie nubrozdintą veidą, kelius ne nekalbus, kažkada su draugu pagalio nepasidalinom tai pagalys skildamas pusiau sužeidė koją, dabar dar randas yra