Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Sveiki.Gal kas jau mate Svaty 7.Niekur nerandam,o labai norim paziuret doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(rionka @ 2015 11 06, 16:33)
Sveiki.Gal kas jau mate Svaty 7.Niekur nerandam,o labai norim paziuret doh.gif

Kiek man žinoma Svotai pasirodys tik 2016 m. pavasarį ax.gif
Žiūriu "senieną" Мой осенний блюз/2008
Žmonėse skaičiau A. Grūdytės interviu, buvo keli klausymai susiję su filmavimais Rusijoje ir Ukrainoje ax.gif
Atsakyti
kas čia per šventės, kad apie Jekateriną jau antras serialas rodomas
Екатерина ir Великая
jie man tokie vienodi
Atsakyti
Labas vakaras.
Gal yra mačiusių abu filmus apie manekenes - Krasnaja korolieva ir Korolieva krasoty? Gal palygintumėt. Pirmąjį pažiūrėjau, kažin antrą žiūrėt? Ale kad vėl ta pati Katia, kur buvo univermago Katia biggrin.gif
Ar supratot, ko klausiu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 11 06, 21:16)
Labas vakaras.
Gal yra mačiusių abu filmus apie manekenes - Krasnaja korolieva ir Korolieva krasoty?  Gal palygintumėt. Pirmąjį pažiūrėjau, kažin antrą žiūrėt? Ale kad vėl ta pati Katia, kur buvo univermago Katia biggrin.gif
Ar supratot, ko klausiu ?  ax.gif

Man tai tas korolieva krasoty visiškas šlamštas lyginant su Regina, net pabaigos neprisimenu doh.gif
Atsakyti
Man koroleva krosoty fuflo.Nelipo nuo pirmos serijos, momentais buvo galima ziureti, bet siaip visa prasukau biggrin.gif
Atsakyti
Dekui Visgi uz seriala "Kak ja stal ruskim", smagu, kad Jusu pasnekiuose vis tie patys zmoguciai; man ypac po sunkaus darbo pades sis serialas atsipalaiduot 4u.gif gaudyk...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 06, 21:31)
Man tai tas korolieva krasoty visiškas šlamštas

QUOTE(Lionesss @ 2015 11 06, 21:54)
Man koroleva krosoty fuflo.]

Ačiū. Tai ką žiūrėt po Reginos ir Katios-univermago vedėjos?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 06, 21:54)
Man koroleva krosoty fuflo.Nelipo nuo pirmos serijos, momentais buvo galima ziureti, bet siaip visa prasukau  biggrin.gif

smalsu patapo, kokio žanro filmai Jums aplamai patinka? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 30, 07:03)

aciu smile.gif
pirma paziurejau Mozgas, ar dabar svarbu kuri ziuresiu pirma- Palac arba Pauk? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 11 06, 21:49)
Ačiū. Tai ką žiūrėt po Reginos ir Katios-univermago vedėjos?

Tai Niuxac, o apie lenku dainininke, tai buvo paskutinis geriausias matytas.

QUOTE(Sim@ @ 2015 11 06, 22:57)
smalsu patapo, kokio žanro filmai Jums aplamai patinka? g.gif  g.gif

Suklydau, norejau parasyti apie univermago vedeja, kad ten buvo slamstas. Ka reiskia po nemiegojimo naktim(vaiks serga) ir sunkios savaites darbo isgert taure vyno doh.gif
O zanras man patinka gyvenimiski, biografijos, ir su trupuciu kriminalo ( Delo cesti, Mazhor) nemegstu tik dramu ilguju, trumpas jei idomu kartais visai susiziuri 4u.gif
Atsakyti
Klan juvelyru idejo 4 sezona doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jau galvojau viskas na bet 3 sezonus paziurejus, kaip gi neziuresi iki galo lotuliukas.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti