Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Sveikos gyvos Julsita, Krištoline, Tekše bigsmile.gif Ir Apuokas atsargiai išlindo bigsmile.gif Kažkaip net užmiršti senbuves galima netyčiom kai taip visai nepasirodot. Gerai, kad nors sena pažistama su spoorga dažniau ateina, o tai visai nūdna būtų.
Julsita, kaip tavo dukra, juk studentė jau? Kiek prisimenu bijojai, kad išvažiuos mokintis į užsienį, gal planai pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 11 03, 20:43)
Tiesa bijau aisku dar prognuozoti,bet jeigu viskas pavyks ir neispirks bilietu- vaziuosim i Jolkos koncerta

Aš šiandien einu į Malinino koncertą thumbup.gif

Peržiūrėjau 5 serijas Reginos. Užkabino, tikrai vertas dėmesio. Seniai taip bebuvo, kad laukiu kada grįšiu namo ir galėsiu toliau žiūrėt smile.gif

Sveikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 11 04, 08:39)

Peržiūrėjau 5 serijas Reginos. Užkabino, tikrai vertas dėmesio. Seniai taip bebuvo, kad laukiu kada grįšiu namo ir galėsiu toliau žiūrėt    smile.gif

Sveikos, kinomanes. Sudomino koks tai filmas , bandziau ieskoti "Регина.... kinozale, perverciau kelis psl. atgal - neradau. Prasymas nuoroda imesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 04, 10:27)
Sveikos, kinomanes. Sudomino koks tai filmas , bandziau ieskoti "Регина.... kinozale, perverciau kelis psl. atgal - neradau. Prasymas nuoroda imesti  ax.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1382040

Čia apie šitą kalba eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 02, 14:48)
"Как я стал русским" /2015/

patiko linksmas, nors štampų irgi neišvengta,
tačiau jei nesiims visokių parodijų bei perlenkimų
žiūrėti tikrai galima, kam patinka kompanijos
QUOTE(Visgi @ 2015 11 02, 17:48)
"Последний мент" /2015/

nepatiko, labai jau toks stačiokiškas ir viskas labai hoperbolizuojama
manau Kucenkos geriasi laikai jau praeityje
Atsakyti
labas rytas,
Man tai taip gaila zmoniu skridusiu lemtingu reisu :/ paciai skrydis ant nosies, skaitau ir sirdis dreba...aisku , niekada nebus taip, kad nekris lektuvai,bet...
Atsakyti
Sveikos.

Gal priimsit į savo būrį, nes tik pasiskaitau Jūsų atsiliepimus, o pati kažkaip nekomentuoju.

Man labai patiko "Krasnaja karaleva" 4u.gif Dabar žiūriu Jekateriną, man šiaip sau, kažkaip nelabai užkabino, bet jau pabaigsiu, savaitgalio planuose "Как я стал русским" /2015/ , norisi kažko lengvesnio. O vėliau gal "Влюблённые женщины (Любовницы)".

Gal kas Linkomanijoje užsiregistravę ir galit atsiųsti pakvietimą (egle.dubake@gmail.com), vaikam norisi atsiųsti filmukų lietuvių k. , nes Kinozale tik rusiškai.
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(silver 27 @ 2015 11 04, 10:05)
Sveikos.
Gal priimsit į savo būrį, nes tik pasiskaitau Jūsų atsiliepimus, o pati kažkaip nekomentuoju.
O vėliau gal "Влюблённые женщины (Любовницы)".

Labas smile.gif
Aš vakar baigiau šį serialą žiūrėti, kaip ir minėjau anksčiau lengvas serialiukas, gražūs vaizdai ax.gif
Dabar nežinau ką pradėsiu žiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 11 04, 10:11)
Labas rytas

Labas smile.gif
Aš vakar baigiau šį serialą žiūrėti, kaip ir minėjau anksčiau lengvas serialiukas, gražūs vaizdai ax.gif
Dabar nežinau ką pradėsiu žiūrėti g.gif

Kaip tik man to ir reikia šiam momentui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 11 04, 10:48)
labas rytas,
Man tai taip gaila zmoniu skridusiu lemtingu reisu :/ paciai skrydis ant nosies, skaitau ir sirdis dreba...aisku , niekada nebus taip, kad nekris lektuvai,bet...

Labai unsure.gif .Mes sekmadieni po kapu,pas babcia nuvaziavome,pietauti.Kaip tik per tv pasakojo apie si ivyki.Asaru nei viena negalejome sulaikyti.Baisu...

Baigiau ziureti Verni mne moju liubov,labai vidutiniskas.Gaila buvo Ilonos ir Antono,kiti patys nelaimes prisisaukdavo.
Dabar ziuriu PALAC,patinka labai.Kas ziudikas,nezinau schmoll.gif Itariamu keleta,bet jokio motyvo nesugalvoju doh.gif smile.gif

Laba diena smile.gif

Silver 27,sveika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 lapkričio 2015 - 10:29
QUOTE(Nanita @ 2015 11 04, 10:27)
Dabar ziuriu PALAC,patinka labai.Kas ziudikas,nezinau  schmoll.gif Itariamu keleta,bet jokio motyvo nesugalvoju  doh.gif  smile.gif
Laba diena  smile.gif

Šitą mačiau, na toks šiurpokas man pasirodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2015 11 04, 11:29)
Šitą mačiau, na toks šiurpokas man pasirodė 4u.gif

Siurpokas,net labai,as tokiu vengiu,nes veliau i wc baisu nakti keltis biggrin.gif bet sis itrauke.Vyras per tv ziurejo,gire,jam retai kada koks filmas patinka,o sis,sake net labai.Tad nusprendziau ir as paziureti. smile.gif
Atsakyti