Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Сегодняшняя премьера

"Великая (Екатерина Великая)" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1390457

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 03, 18:35)
Сегодняшняя премьера

"Великая (Екатерина Великая)" /2015/

g.gif idomu idomu, dar viena Jekaterina. Tuoj jos gyvenima zinosiu, kaip savo lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 11 03, 17:45)

Tavęs ir Ramsiaus laiks nuo laiko pasigendu. Sugrįžkit smile.gif

QUOTE(Sense @ 2015 11 03, 19:19)
NeTujinkit, ne drauge esat ir niekas moralu jums nerasineja.

Mes čia visos tujinamės, tai jei jau įšokai, tai nesišakok biggrin.gif

Persiritau į antrą Jekaterinos (ne Didžiosios, o didžiojo univermago direktorės) pusę, Žiūrimas, aš gal 7,5 balo vertinčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 11 03, 19:04)
Tavęs ir Ramsiaus laiks nuo laiko pasigendu. Sugrįžkit smile.gif

Kad aš dabar peržiūriu serialą,kuris visų aptartas būna prieš kokį mėnesį,tai ir nėra kaip įsiterpt smile.gif
Beje,spoorga,ar jau peržiūrėjai Voroninų paskutinį sezoną? Mes šį savaotgalį su vyru naktim žiūrėjom ir didesnę pusę šturmavom. Mums neišsikvėpęs jis nei kiek. Daug dusom iš juoko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 11 03, 19:31)
Kad aš dabar peržiūriu serialą,kuris visų aptartas būna prieš kokį mėnesį,tai ir nėra kaip įsiterpt  smile.gif
Beje,spoorga,ar jau peržiūrėjai Voroninų paskutinį sezoną? Mes šį savaotgalį su vyru naktim žiūrėjom ir didesnę pusę šturmavom. Mums neišsikvėpęs jis nei kiek. Daug dusom iš juoko  thumbup.gif

Laba-Julsita, Tekse... malonu jusu "veidelius" vel matyt...
Taupau rolleyes.gif Irgi kokias kelias paziurejau... Kaip ta mergina is "Devchata" to seno fimo sako- " Mozhet chvatit, a to vsio srazu peredelajem i potom nichego ne ostanitsia" . bijau, kad kai perziuresiu, neliks vilties biggrin.gif
drinks_cheers.gif man jis neissikvepes... nu toks mielas... ax.gif taip primena mano gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 03 lapkričio 2015 - 19:46
O aš, žinokit, Voroninų nemačius. Jis prilygsta Svatams?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 11 03, 20:11)
O aš, žinokit, Voroninų nemačius. Jis prilygsta Svatams?

Voroninai man neprilygsta niekam biggrin.gif rimtai... Bet tu ji isbrokavai del uzkadrinio juoko...
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 11 03, 21:21)
Voroninai man neprilygsta niekam  biggrin.gif  rimtai... Bet tu ji isbrokavai del uzkadrinio juoko...

Nu mažu priprasčiau, negirdėčiau. Bet kaip sakiau - negaliu pakęst, kai man kažkas nurodinėja, kur juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Visai neturiu laiko filmams,kai paziuriu kiek naujienu yra- tai tik susinervinu doh.gif
As netgi Internu nauja sezona neziurejau,o ka jau kalbeti apie Poslednij iz Magikian, Niuxach, Monetovkije vojny doh.gif ech.... kaip viska suspeti- neisivaizduoju.
Su tokiu gyvenimo ritmu-nieko nespeju,o jei atsiranda truputi laisvo laiko-tai vezu vaikus i kina,tai dar kur nors.
Tiesa bijau aisku dar prognuozoti,bet jeigu viskas pavyks ir neispirks bilietu- vaziuosim i Jolkos koncerta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 11 03, 18:19)
NeTujinkit, ne drauge esat ir niekas moralu jums nerasineja.

kazkam parasiau Jus, tai rase nerasyti JUS, dabar sutujinau, vel blogai ax.gif ax.gif ax.gif

nebeaisku kaip berasyti, gal pasidarome sarasa, i kuria kreiptis JUS?????????????? g.gif

Papildyta:
As vis ziurineju vakarais Klan juvelirov, nu jau pikta, galvojau tuoj baigsiu, bet dar kelia naujas serijas, visiska Santa barbara, bet pradejau ziureti ir norisi pabaigti, pradzia visai nieko, bet jau slamstu slamstas ir va ziuriu vis ji, paciai is saves jau juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara,
pažiūrėjau "Воин" /2015/ - keistokas cool.gif kažkaip nepatinka filmai, kai rodoma ir pasakojama apie kelis epizodus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Va del tokiu menku pykciu, del nieko, nervus kaciu temoj issigadinau, del to, dabar ir neinu i per dideles draugystes, apie filmus ir gana.
Ka ziureti? g.gif
Atsakyti