Сегодняшняя премьера
"Письма на стекле (Судьба) -2" /2015/
Трейлер
Трейлер-2
Трейлер-3
http://kinozal.tv/de....php?id=1390138
QUOTE(Nanita @ 2015 10 31, 21:59)
Bano aš negavau gavau asmenukę su grąsinimais bet paskui tas žmogus gavo baną, matyt buvo už ką
QUOTE(Sense @ 2015 11 02, 12:49)
Tik seneliai.. tai juos ir lankome, dar proseneliai ir pan.
Vaikuciui sveikatos, vis tie virusai.
Vaikuciui sveikatos, vis tie virusai.
man moralu gali nerasyti, kai turejau galimybe aplankiau, deja pastarusius metus ta diena bunu be vyro, vis taip ispuola, o savo mazaji nesti ant ranku puse kapiniu, ir neturiu tiek sveikatos.... be to ir serga....nuvaziuosime kai MB bus namie...
Labas
Aš jį šiuo metu žiūriu, patinka ir man jis, lengvas serialiukas. Jame ir vienas lietuvis vaidina
QUOTE(Apuokas @ 2015 11 01, 21:51)
Aš jį šiuo metu žiūriu, patinka ir man jis, lengvas serialiukas. Jame ir vienas lietuvis vaidina
vakar bandžiau žiūrėt_Клетка (Элла Архангельская) / [2015, драма, триллер, bet nesupratau filmo
QUOTE(Visgi @ 2015 11 02, 17:48)
Pradejau vakar sita ziureti, nes tas aktorius man patinka, sakyciau, net labiau, nei Nagijevas Ant tiek talentingas aktorius, toks liezuvis be kaulu, kad smagus man visi filmai su juo
QUOTE(Whagati @ 2015 11 02, 21:01)
man moralu gali nerasyti, kai turejau galimybe aplankiau, deja pastarusius metus ta diena bunu be vyro, vis taip ispuola, o savo mazaji nesti ant ranku puse kapiniu, ir neturiu tiek sveikatos.... be to ir serga....nuvaziuosime kai MB bus namie...
sveikatos mažiukui
QUOTE(ErikaN @ 2015 11 01, 13:55)
Laba, su tavim. Visgi, gaila, pasiilgsim Pasiilgau ir senbuviu: Julsita, Ramsiau, Kristoline, arden, kur jusssssssssssss?
Aš čia,perskaitytas beveik kiekvienas postas,bet man kuo daugiau temoj reiškiasi tas grąsinančias AŽ rašantis žmogus,tuo mažiau noro lieka kažką rašyt pačiai,o ir laiko SM'ui paskutiniu metu labai mažai turiu,kaip ir filmų žiūtėjimui. Va dabar jau antra savaitė žiūriu Krasnaja korolieva. Gal šią savaitę pabaigsiu,o gal ir ne
Bet ir aš temos neįsivaizduoju be Visgi ir Senos pažįstamos. O iš tų laikų,kai dar nemažai rašiau,mielom (ar kaip išsireikšt ) liko Ramsius(na su ja ir fb padraugaujam,vasarą vos nesusitikom. Kitą gal vis gi jau pavyks ),Tekšė,dar kelios..
QUOTE(Julsita @ 2015 11 03, 17:45)
kuo daugiau temoj reiškiasi tas grąsinančias AŽ rašantis žmogus,tuo mažiau noro lieka kažką rašyt pačiai
Jezau, dar ir tokių yra , o rodos tokia bezabidna tema ...
QUOTE(Whagati @ 2015 11 02, 20:01)
NeTujinkit, ne drauge esat ir niekas moralu jums nerasineja.