Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 10 31, 21:43)
Buvo ,buvo  irnesakyk.gif Prisiminiau,Simos paklausiau,kaip viska speja..Ikisau savo trigrasi,taip sakant.O Tu parasei,kad "atsistojau ant tu paciu grebliu".Matyt ne as pirma buvau tokia netaktiska  blush2.gif

Tai cia manes klausei, kaip as viska speju g.gif tu rasai ''paklausiau, ar tai spoorgos<...>, kaip ji viska speja.'' Ne manes
Tai cia pagal tave i kaili gavai. Cia as tau patarima daviau, kad neklausinetum ir nesiveltum i ''diskusijas'', nes as jau ta buvau praejus etapa su savo klausimais-''kaip tu viska speji''. Gal tu irgi nesupratai, ka reiskia ''uzlipti ant to pacio (siuo atveju-mano) greblio'' Tai reiskia-daryti mano klaidas. Nesupratai ir musu jumoro tada... Ir netaktiskumas ne prie ko. Nejaugi tu tada nesupratai esmes. g.gif Gaila... Ir keista, kad zmones taip skirtingai supranta ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 01 lapkričio 2015 - 03:35
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 31, 21:57)
O as gyvenime vertinu tikrus dalykus. Bendravima gyvai su draugais, seima, kolegom. O forumas telieka forumu. As asmeniskai cia ateinu tik pasidalinti filmais ir sulaukti rekomendaciju naujiems. Todel tokiu dalyku nesuprantu...

drinks_cheers.gif Analogiskai drinks_cheers.gif Forumas man smagus, kaip atliekamo laiko praleidimas be jokiu tolimesniu draugysciu. Nors tiesa sakant, su nemenka dalimi SM forumo dalyviu susipazinau ir gyvai, su kai kuriomis draugaujam seimomis thumbup.gif
O kad nebutu issisemimo-dalyvauju ir kitose temose, ziuriu ir kitu saliu serialus, uz tai ir kritikos galiu pazerti vienam ar kitam rusu serialui, nes yra su kuo palyginti biggrin.gif

Visgi, nurasyk viska pilnaciai ir Velinems 4u.gif Ir sugrizk su diskusijom atgal, jas megstu skaityti drinks_cheers.gif
As tai pasiilgstu pageltoninimu, kai istisi lapai buvo geltonai primarginti lotuliukas.gif Tiek dalinamos ziurejusios isnormacija, kad tai specialiai mane uzvesdavo pasiziureti filma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 11 01, 04:23)
Tai cia manes klausei, kaip as viska speju  g.gif  tu rasai ''paklausiau, ar tai spoorgos<...>, kaip ji viska speja.'' Ne manes
Tai cia pagal tave i kaili gavai. Cia as tau patarima daviau, kad neklausinetum ir nesiveltum i ''diskusijas'', nes as jau  ta buvau praejus etapa su savo klausimais-''kaip tu viska speji''. Gal tu irgi nesupratai, ka reiskia ''uzlipti ant to pacio (siuo atveju-mano) greblio'' Tai reiskia-daryti mano klaidas. Nesupratai ir musu jumoro tada... Ir netaktiskumas ne prie ko. Nejaugi tu tada nesupratai esmes.  g.gif  Gaila... Ir keista, kad zmones taip skirtingai supranta ...

Viska as supratau ir tikrai neissigandau.Juokauju gi.Nebutu issisiepusiu sypseneliu tekste,jei rimtai,tada buciau priemus kritika/pastaba.Gaila,neperskaitei "tarp eiluciu".Nesupratai mano jumoro.Geriau,kai pasibaigs pilnatis,rasysiu.Gal tada geriau,viena kitos suprasime. 4u.gif

Labas rytas.
Atsakyti

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 01, 07:02)
drinks_cheers.gif Analogiskai drinks_cheers.gif Forumas man smagus, kaip atliekamo laiko praleidimas be jokiu tolimesniu draugysciu. Nors tiesa sakant, su nemenka dalimi SM forumo dalyviu susipazinau ir gyvai, su kai kuriomis draugaujam seimomis thumbup.gif

Tai ir as is kaciu temos esu su daugeliu gyvai pazistama 4u.gif tik as labiau cia ateinu, del filmu, apie juos padiskutuoti.
Buvo ir pas mane periodas, kai nei filmu ziurejau, nei isvis i supermama lindau, bet tai buvo susije su asm gyvenimu. Kai nesninorejo nieko...
Linkiu Visgi, kad tai praeitu kuo greiciau 4u.gif
P.S. Man is Tobula auka, pagrindinis aktorius nerealus. Net gaila jo buvo visa filma doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 01, 07:02)
Visgi, nurasyk viska pilnaciai ir Velinems 4u.gif Ir sugrizk su diskusijom atgal, jas megstu skaityti drinks_cheers.gif
As tai pasiilgstu pageltoninimu, kai istisi lapai buvo geltonai primarginti lotuliukas.gif Tiek dalinamos ziurejusios isnormacija, kad tai specialiai mane uzvesdavo pasiziureti filma biggrin.gif

Sutinku ir su Visgi... Daug senbuviu issilakste, tik va tu ir dar Sim@ ''fronta laiko''. Kai as atejau pas jus-klegejot, nespedavau skaityt. Ir kadangi buvau naujoke, net nesuprasdavau apie ka jus cia.
Visgi postai buvo ir yra ypatingi, tokie silti, idomus. Visos tam pritars. Tam gal reikia peno. g.gif
Sutinku ir su tavim. Cia tokia tema, kad daugiau apie filmus diskusijos reikalauja. Todel ir as pastaruoju metu-apie filmus nuomone parasau, paskaitau kitu ir iseinu. Ir kita puse-dalinimas asmeninias dziaugsmais, vargais, jau nublanksta.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 01, 03:26)
Сегодняшняя премьера
"Воин" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1389724
user posted image

pagal aprašą - geras bus filmas thumbup.gif
---
laba, jau po kapų lankymo 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Украденная свадьба" /2015/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1389800

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 01, 03:26)
"Воин" /2015/

atidžiau pažiūrėjau aprašą, tai ir mano simpatukas Владимир Яглыч vaidina šiame filme thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai naujokė temoj, bet vien dėl Visgi verta čia užsukt. Napalik temos Visgi, numirs tada ji ax.gif .
Atsakyti
labas.... na jau tik nesugalvokite dingti is cia, ir prasome aplankyti..... kas gi kels naujienas? g.gif biggrin.gif as po siai dienai nesuprantu kur matosi tos naujienos kinozale? g.gif g.gif g.gif

kapu nelankiau, nes aciu dievui neturiu artimuju palaidotu, tik seneliai, is kuriu tik viena maciau, kiti mire man negimus....ir mazas vel serga doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 30, 17:27)
pradėjau - Прошлое умеет ждать (1-4 серии из 4) (Игорь Нурисламов) / [2015, детектив, триллер, криминал, экранизация -  ax.gif

as neistveriau schmoll.gif schmoll.gif ar pabaigei?
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 11 01, 11:11)
Sutinku ir  su Visgi... Daug senbuviu issilakste, tik va tu ir dar Sim@ ''fronta laiko''. Kai as atejau pas jus-klegejot, nespedavau skaityt. Ir kadangi buvau naujoke, net nesuprasdavau apie ka jus cia.
Visgi postai buvo ir yra ypatingi, tokie silti, idomus. Visos tam pritars. Tam gal reikia peno.  g.gif
Sutinku ir su tavim. Cia tokia tema, kad daugiau apie filmus diskusijos reikalauja. Todel ir as pastaruoju metu-apie filmus nuomone parasau, paskaitau kitu ir iseinu. Ir kita puse-dalinimas asmeninias dziaugsmais, vargais, jau nublanksta.

Laba, drinks_cheers.gif su tavim. Visgi, gaila, pasiilgsim 4u.gif Pasiilgau ir senbuviu: Julsita, Ramsiau, Kristoline, arden, kur jusssssssssssss?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 01 lapkričio 2015 - 13:57
QUOTE(Sim@ @ 2015 11 01, 11:53)
atidžiau pažiūrėjau aprašą, tai ir mano simpatukas Владимир Яглыч vaidina šiame filme thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Vau koks seksas wub.gif wub.gif wub.gif
Jamsiu as sita muset, bo daugiau nera ka ziureti. Kapus jau aplankiau, tai va tik bulbikes isverda ir su silkute pradesiu si filma 4u.gif
Atsakyti