Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 10 31, 13:54)
Идеальная жертва (1-10 серии из 10) (Давид Ткебучава) / [2015, мелодрама - įpusėjau ax.gif Jalgyčiaus tokiam griežtam vaidmeny nesu dar mačius...Filmas  thumbup.gif Įdomu, kuo baigsis? g.gif BEt sulyginimui yra panašaus žanro filmas su Jeniffer Lopez "Gana" (užsienio, žinoma) cool.gif
Visgi, žiūrėjai Идеальная жертва ? g.gif

ipusejau si seriala, idomus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 10 31, 14:27)
ipusejau si seriala, idomus  thumbup.gif  thumbup.gif

jamu ir as sita 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Цена любви" /2015/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1389513

user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2015 10 31, 14:54)
Visgi, žiūrėjai Идеальная жертва ? g.gif

Pardon, kad ne lietuviškai. Tiesiog užsimaniau rusiškai parašyt.

Скоро будет месяц время как я не смотрю русские фильмы
(только один посмотрела, лёгкий, даже не помню название).
А да и вообще. Что то давненько у меня пропал интерес к этой теме.
Надеюсь это временно. Наверно.
Причина- просто стало не интересно-_ни общаться, ни обсуждать.
Лично мне.
Когда интерес пропал, начала просто искать что то такое,
сама не зная что, что меня, теперь, увлекло на долго и далеко.
Надеюсь не навечно.

Иногда буду здесь заглядывать, и фильмы может посмотрю, но не так часто как раньше.
Тему и дальше буду присматривать, новинки тоже буду выкладывать.
А если когда надоест и это - поставлю в известность.

Вот как то так smile.gif

Всем хорошего вечера smile.gif
Не замерзайте ни телом ни душой.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 31, 17:11)
Вот как то так smile.gif

nu da g.gif horošovo i tebie 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 31, 17:11)

Visgi,тебе просто надо на заслуженный отдых.Кратковременный! smile.gif Persisotinai matyt viskuo,kas susije su sia tema.Kaip lenkai sako,co za dużo,to niezdrowo. Pati tema ne tokia kaip buvo.As,berods pries,trejus metus,prisijungiau,tai tema buvo linksmesne,gyvesne.Paciai buvo momentu kai "nakvojau"sioje temoje,veliau ateidavau tik paskaityti nes reikejo "poilsio" nuo temos.O tau dar plius atsakomybe,ideti nujienas,sutaikyti susipykusias :-) Sukurti naujus namus.Del naujo uzsiemimo tik pagirtina!Reikia tobuleti.Ieskoti saves,dometis.Tik nepamirsk musu :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 31 spalio 2015 - 20:08
Visgi, pailsėk nuo temos, manau tau sunkiau, atsakomybė ir pan. mes norim ateinam, norim parašom, norim paskaitom ir t.t.
Kažkaip ir tų filmų su išliekamąja verte vis mažiau, šiaip ramiam laiko praleidimui.
Beje, ačiū, tau, kad buvai. Su tavim vienintele man mezgėsi ryšys. Nepykit kitos, ne tiek daug aš ir rašydavau, kad ryšys užsimegztų smile.gif Bet užsitraukti nemalonės irgi spėjau biggrin.gif
Atsakyti
O as gyvenime vertinu tikrus dalykus. Bendravima gyvai su draugais, seima, kolegom. O forumas telieka forumu. As asmeniskai cia ateinu tik pasidalinti filmais ir sulaukti rekomendaciju naujiems. Todel tokiu dalyku nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 10 31, 21:33)
Visgi, pailsėk nuo temos, manau tau sunkiau, atsakomybė ir pan. mes norim ateinam, norim parašom, norim paskaitom ir t.t.
Kažkaip ir tų filmų su išliekamąja verte vis mažiau, šiaip ramiam laiko praleidimui.
Beje, ačiū, tau, kad buvai. Su tavim vienintele man mezgėsi ryšys. Nepykit kitos, ne tiek daug aš ir rašydavau, kad ryšys užsimegztų smile.gif Bet užsitraukti nemalonės irgi spėjau biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Uz ka buvai gavus banana? biggrin.gif Kazka praleidau...As irgi i kaili karta gavau biggrin.gif paklausiau,ne pamenu ar tai Spoorgos,ar Simos,kada visaka speja? Filmus ziureti,namus tvarkyti,su vaikais laika praleisti?Tai kaip gavau pylos doh.gif biggrin.gif O buvau ka tik i ju buri prisijungus,issigandau,norejau pabegti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 10 31, 20:59)
drinks_cheers.gif
Uz ka buvai gavus banana?  biggrin.gif Kazka praleidau...As irgi i kaili karta gavau  biggrin.gif paklausiau,ne pamenu ar tai Spoorgos,ar Simos,kada visaka speja? Filmus ziureti,namus tvarkyti,su vaikais laika praleisti?Tai kaip gavau pylos  doh.gif  biggrin.gif O buvau ka tik i ju buri prisijungus,issigandau,norejau pabegti  biggrin.gif

Nu nu, niekada manes nieks to neklause, niekada as tu filmu daug neziurejau... Kazka maisai. g.gif
Spoorga cia nei prie ko

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 31 spalio 2015 - 21:20
QUOTE(spoorga @ 2015 10 31, 22:16)
Nu nu, niekada manes nieks to neklause, niekada as tu filmu daug neziurejau... Kazka maisai.  g.gif
Spoorga cia nei prie ko

Sveikos  4u.gif

Buvo ,buvo irnesakyk.gif Prisiminiau,Simos paklausiau,kaip viska speja..Ikisau savo trigrasi,taip sakant.O Tu parasei,kad "atsistojau ant tu paciu grebliu".Matyt ne as pirma buvau tokia netaktiska blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 31 spalio 2015 - 21:45
QUOTE(Nanita @ 2015 10 31, 21:59)
ar Simos,kada visaka speja? Filmus ziureti,namus tvarkyti,su vaikais laika praleisti?Tai kaip gavau pylos  doh.gif  biggrin.gif O buvau ka tik i ju buri prisijungus,issigandau,norejau pabegti  biggrin.gif

ir db sima viską spėja,nors jau mėnuo kaip turiu pastovų darbą bigsmile.gif gryžus po jo, trūksta laiko vaikams, bet stengiuosi spėt ir spėju.
Идеальная жертва - baigta, superinis filmas.
pasiliekančioms - la ba nak tis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Воин" /2015/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1389724

user posted image

Atsakyti