Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(Gruinius @ 2015 10 26, 18:04)

Labai fainas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
paryčiais baigiau Ekateriną - tikėjaus kiek kitokios pabaigos, bet baigės, kaip baigės 4u.gif
nesenai baigiau_"Самое главное" /2015/ ir Любовь на четырех колесах / [2015, мелодрама - patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 27 spalio 2015 - 20:27
Sveiki visoms smile.gif
Kaip klostosi reikalai per pilnati? smile.gif Man kaip ir nieko,tik naktimis blogiau,jautriau miegu.

Paziureja ir as kelis filmus,daugumai matytus.Krasnaja Koroleva,patiko labai.Nenuvalkiotas siuzetas,grazi pagrindine aktore,aktorius Tkacenko,ko toliau,tuo labiau patinka,tas jo zvilgsnis-gundantis blush2.gif Labai,labai daina is serialo patiko,tokia kitokia.Vieninteli ka nesupratau,tai Reginos santikis mamos atzvilgiu.Nei vieno laiskelio i kalejima.O kai susitiko laukia,apsimesti,kad nepazista doh.gif Verkiau ziurint sia scena.Del pabaigos,kitokios net neisivaizdavau.Zodziu не родись красивой а родись счасливой.

Sekantis Rozdionnaja zvezdoj irgi geras,kitaip ir buti negali,kai vaidina aktorius Igor Petrenko smile.gif Vienas is mano favoritu.Gal kiek kliuvo amzius Igoriaus,per brandus vaidinti studenta. smile.gif Ir kas pasidare aktoriui Николай Иванов g.gif Kaip miki pukuotukas,i save nepanasus unsure.gif Filme labai patiko pati pradzia,bei jos tesinys pabaigoje.Toks Petrenko su smokingu dailus smile.gif Ir daina labai grazi.

Mosgaz sis tai bomba smile.gif Su intriga,itemptas,neatspejau zudiko.Galvojau,kad kitas.Pasirodo klydau.Jauciu ne nuo tos dalies pradejau ziurejau doh.gif Bet gi jos skirtingos,be tesinio?

Dabar pradejau ziureti Verni moju liubov po Mosgaz,labai jau saldus,kaip meksikietiskas serialas smile.gif Istemptas.Vera vis verkia,jau 4 serijas verkia,ir kaip isvis galima buti tokiai naiviai,be стержня O tas Anton,kaip boba ei Bogu.Paziuresiu dar keleta seriju,bet jei ir toliau bus vien nelaimes,asaros,atidesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 10 27, 22:42)

Mosgaz sis tai bomba  smile.gif Su intriga,itemptas,neatspejau zudiko.Galvojau,kad kitas.Pasirodo klydau.Jauciu ne nuo tos dalies pradejau ziurejau  doh.gif Bet gi jos skirtingos,be tesinio?

Dabar pradejau ziureti Verni moju liubov po Mosgaz,labai jau saldus,

Po Mozgazo ziurek Palac, po Palac ziurek Goznak-cia trilogija apie tikrai ivykusius nusikaltimus ir tu bylu ispainiojima thumbup.gif Mozgaze ir Palaciuje nusikalteli atspejau, Goznake-ne blush2.gif
Man ta trilogija ispudi kaip detektyvinis paliko ilgam wub.gif

Sakiau, kad VML-meksika lotuliukas.gif Man irgi nusibodo tas bliovimas-meciau ir nesikankinau, as ir savu bedu rimtesniu turiu, kad ziureciau, kaip dura muroja.
Atsakyti
Sveiki visoms  smile.gif
Kaip klostosi reikalai per pilnati? smile.gif Man kaip ir nieko,tik naktimis blogiau,jautriau miegu.

labuka:)
filmai nesižiūri, o miegas nakty thumbup.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 28, 07:03)
Sakiau, kad VML-meksika lotuliukas.gif Man irgi nusibodo tas bliovimas-meciau ir nesikankinau, as ir savu bedu rimtesniu turiu, kad ziureciau, kaip dura muroja.

nekantri esate g.gif
---
laba ryta,
pasiūlykit, kokį biografinį gerą ir jau pačių žiūrėtą filmą? g.gif (nes labai patiko Ekaterina, kad norėčiau kažko panašaus)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vakar baigiau žiūrėti Дурная кровь/2013. Labai patiko šis serialas. O dabar pradėsiu Влюблённые женщины/2015
Atsakyti
QUOTE(Gruinius @ 2015 10 26, 19:04)
Visai faina melodrama
Man nelabai patiko. Galima sakyti visai nepatiko.
Žiūrėjusi esu tik dėl Сергей Марин.
Kaip klostosi reikalai per pilnati? smile.gif
Man pilnatis niekad įtakos neturėjo ir neturi, nei nuotaikai, nei miegui.
Beje, kaip ir kava. Galiu vidury nakties gert smile.gif
Tad, atsakant į klausimą- gerai reikalai klostosi.
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 28, 08:40)
pasiūlykit, kokį biografinį gerą ir jau pačių žiūrėtą filmą? g.gif
(nes labai patiko Ekaterina, kad norėčiau kažko panašaus)
Vertas dėmesio, geras, biografinis yra
Вольф Мессинг. Видевший сквозь время 2009
http://kinozal.tv/de...s.php?id=471224

user posted image

Tik kad ne visai panašus į Екатерина...
Ir ar norisi šiuo metu tokį žanrą žiūrėti, ir apie tokį laikmetį,
tai čia jau kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 28, 06:03)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tos kurios rašė, kad laukia tęsinio, tai gera žinia.
Visai netrukus 2 ноября 2015 года, Россия-1

"Письма на стекле. Судьба" 2 сезон /2015/
Info

QUOTE(Visgi @ 2015 04 09, 17:47)
Письма на стекле 2014
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1246237

Man taip gaila jo, lyg viskas susiklostė, stojo į savo vėžes, ir čia šast, tokia pabaiga doh.gif
Pagrindinė herojė tai nepatiko schmoll.gif Tokia mėmė, kaip žemes pardavus,
vos ne visą serialą vaikščiojo akis nudelbus.
Tęsinys bus šiemet, tai jaučiu ji paliks jį vargšą, ir išeis su tuo 'Andreika'.
Galėjo gi gražiai pasibaigti, tai ne.

user posted image
Atsakyti
Labas,
Visgi, aciu uz gera zinia wub.gif
pilnatis manes neveikia, miegu gerai visada. Tik pries pora dienu kaimyno audine sudegino isdauze stikla ir pripyle benzino 15m. nuo mano trobos, va sitas tai mane veikia cool.gif Bloga net nuo minties, kad kazkur vos ne pasale nusikaltelis/iai vaiksto.
Dabar pradejau ziuret ,,Zaprietnaja liubov". Paziurejau vakar trecia serija ir nesuprantu ar jis man patinka ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 28, 11:18)
Vertas dėmesio, geras, biografinis yra
Вольф Мессинг. Видевший сквозь время 2009

esu mačius thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 10 28, 14:00)
"Письма на стекле. Судьба" 2 сезон /2015/
Info

gera naujiena 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man kazkoks liudesys...PMS aisku, bet ir siaip...net filmai nesiziuro siandien doh.gif
Atsakyti