Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(Lionesss @ 2015 10 24, 16:51)
Pabaiga jau nuo pat pradziu aiski buvo  4u.gif  as 4 ta jau ipusejau  bigsmile.gif

Ne tokia, kaip galvojat ax.gif. Pasitaisau- galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 24 spalio 2015 - 15:54
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 24, 15:53)
Ne tokia, kaip galvojat ax.gif. Pasitaisau- galvoji mirksiukas.gif

aaaa. nu idomu tada. O teti ji ras? Ar jis mires seniai?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 24, 17:01)
aaaa. nu idomu tada. O teti ji ras? Ar jis mires seniai?

nesakysiu lotuliukas.gif , žiūrėk.
Atsakyti
Laba smile.gif
Anna German su mama žiūrėjom atrodo per Lietuvos ryto televiziją, abiems patiko ax.gif
O aš Durnaya krov penkta seriją pradėjau žiūrėti, patinka man jis ax.gif
Šiandien pagaminau kelis užkandžius ir su tėvais žiūrėjom Уйти, чтобы остаться, nors ir mačiau jį, bet pažiūrėjau dar kartą, nes patinka man su jais kokį nors filmą pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
BAIGINĖJU_ Непридуманная жизнь / Екатерина - labai įdomus ir geras filmas 4u.gif
Atsakyti
Man Ana German daug geresnis uz Krasnaja koroleva, bet jame labai daug skausmo, liudesio ir asaru...buvo sunku vietomis ziureti 4u.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 21, 06:27)
Vakar iki isnaktu "Паук (Гознак)" ziurejau, atsitraukti negalejau thumbup.gif Sedziu siandien darbe isvarvejusiom akim blush2.gif Su zudiku apsirikau. blush2.gif Jau tik 7 serijoj emiau gaudytis, bet vis tiek nesuvedziau galu, motyvo neradau, alibi turejo. g.gif

Paziurejau ir as. Vyras buvo isvykes, tai laukiau jo.
Kas zudikas, nenutuokiau visai... Fainas filmas... O daugiau nebus su Cerkasovu detektyvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 24 spalio 2015 - 22:05
Labas rytas
Vakar liudna nuotaika man buvo po Anuskos istorijos. Siandien jei ka ir ziuresiu, tai lengva melodrama, bet tik vakarop. Dabar lekiu Akropolin gal ka naujo nusipirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 24, 23:01)
Man Ana German daug geresnis uz Krasnaja koroleva, bet jame labai daug skausmo, liudesio ir asaru...buvo sunku vietomis ziureti  4u.gif

geri visi - ir Ana German, ir Krasnaja Karalieva, ir Ekaterina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Прошлое умеет ждать" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1387687

user posted image
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 25, 10:52)
geri visi - ir Ana German, ir Krasnaja Karalieva, ir Ekaterina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labas rytas 4u.gif
Labas rytas. Tu teisi Sim@. Pritariu ir sutinku su tavimi. Kiekviena biografinė istorija yra savita ir unikali.
Man net nekyla minčių tapatinti ar lyginti viena su kita (biografiją).
O jau scenaristų ir režisierių perteikimas žiūrovui- čia jau atskira kalba. Kiekvienas su savo (ne)gebėjimais.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"В тесноте да не в обиде" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1387713

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 25, 09:52)
geri visi - ir Ana German, ir Krasnaja Karalieva, ir Ekaterina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
labas rytas 4u.gif

Ekaterinos dar nemaciau biggrin.gif Znacyt nado pristupyt biggrin.gif
Atsakyti