Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Vakar paziurejau Shans visgi nekenciu tokiu muilo operu, fuj schmoll.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Чума (Девяностые)" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1386930

user posted image

Atsakyti
Laba
QUOTE(Visgi @ 2015 10 08, 00:08)
"Красная королева (Красота по-советски)" /2015/[/color

QUOTE(Visgi @ 2015 10 09, 19:22)
Nuo pat pirmos serijos užkabino. Žiūriu ir kaifuoju. Labai patinka. Kokybiškas filmas.

drinks_cheers.gif

Patiko. Prisiminsiu as sita filma rolleyes.gif Pastebejot, kad be makijazo ji visai kitokia. Kaip zmogu keicia i "pries" ir "po".
Šiaip man grazesne Varia. Bet Regina turi savo tokio sarmo...
Gyvenimiska istorija.
Is vieno krastutinumo (skurdo) - i kita (slove, grozi, prabanga, liaupses) - ir vel atgal (i visiska mesla). Bet taip is tikruju buna. Arba tu vidutinybe ir nugyveni savo gyvenimeli, arba....
Gundo tie "narkotikai", visokie raminantys...

QUOTE(Tekšė @ 2015 10 18, 20:55)
Nu bet jau pabaiga. Šakės   blink.gif  Ir aš ką tik baigiau.

Ir as ka tik baigiau... O ko tau pabaiga nepatiko g.gif As jos tokios ir tikejausi... Bent jau nuo tos vietos, kai pradejo vaistus alko uzgerti.
Nesitikejau, kad ji pakils is pelenu... Tam reikia stipraus zmogaus. Ji savo silpnuma parode, kai pabego nuo mamos savo "prabangia" volga. Sunku atsitiest, kai uzvestas mechanizmas... pavara ijungta...

Popas cerkvej irgi daug ka paaiskina...

Zodziu filmas super... 10 su pliusu... Visgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 23 spalio 2015 - 21:16
QUOTE(spoorga @ 2015 10 23, 22:06)
Laba

Ir as ka tik baigiau... O ko tau pabaiga nepatiko  g.gif  As jos tokios ir tikejausi...

Jokiu būdu nesakiau, kad nepatiko. Tiesiog - liūdna, šiurpi, sukrečianti...

Pradėjau Mama po kontraktu. Vot pasibaigs dūdų konkursas ir dar kokią seriją-kitą pažiūrėsiu.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Dar noriu grizt prie Reginos. Kaip visada pasiskaitau internete, jei apie tikrus faktus buna filmas. Truputi kitoks jos gyvenimas, nei parodyta filme. Gal kuriai idomu
http://creativestudi...gina_zbarskaya/
Atsakyti
Tesiant ta tema, Zbarskis tikrai ne sventasis, bet tokia moterim ir as nusivilciau. Visas jos gyvenimas melas. Man ta vieta jau nepatiko, kai ji pasake , kad ji yra garsiu akrobatu dukra. Kad nusisuko nuo moters, kuri jai sitiek padejo. Jau buvo aisku, kad taip ir nugyvens savo gyvenima. O kad nuo mamos pabego, ji pati su tokia baisia nasta jau nebegaletu ramiai gyventi, juk mama kita diena mire sad.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
pradėjau žiūrėti "Паук (Гознак)' /2015/ - dvi serijas pažiūrėjau, nekabina, labai jau daug ten visko pripainiota...pirmi du sezonai buvo labiau gyvenimiški, kasdieniški pagal siužetą.
einu siųstis Krasnaja koroleva ar kaip ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerimaaan: 24 spalio 2015 - 09:16
Pradėjau žiūrėti Ana German, panašu, kad visai neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 24, 13:16)
Pradėjau žiūrėti Ana German, panašu, kad visai neblogas  4u.gif

Aš irgi žiūriu dabar 6-ą seriją. Patinka. Ir labai. Jokio muilo.
Atsakyti
Antra serija ziurau ir jau antra karta asara braukiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 24, 14:16)
Antra serija ziurau ir jau antra karta asara braukiu  cry.gif

Aš aštuntą baigiau ir kuo toliau, tuo labiau manau, kad paskutinę seriją kažkada mačiau per TV ax.gif . Jau pradžioj kirbėjo ta mintis, bet kuo toliau tuo labiau galvoju, kad filmas apie šią dainininkę buvo. Ir aišku, liūdna pabaiga verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 24, 15:18)
Aš aštuntą baigiau ir kuo toliau, tuo labiau manau, kad paskutinę seriją kažkada mačiau per TV ax.gif . Jau pradžioj kirbėjo ta mintis, bet kuo toliau tuo labiau galvoju, kad filmas apie šią dainininkę buvo. Ir aišku, liūdna pabaiga verysad.gif .

Pabaiga jau nuo pat pradziu aiski buvo 4u.gif as 4 ta jau ipusejau bigsmile.gif
Atsakyti