Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 19, 14:49)
Ar macius Дурная кровь?
Kas nemate-rekomenduoju, Mazoras vaidina, tik blogiuka drinks_cheers.gif

Atrodo, mačius.
O kaži kaip Mama po kontraktu ?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 19, 14:02)
Сегодняшняя премьера

"Паук (Гознак)' /2015/

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 19, 14:13)
Pagaliau clap.gif  Labai laukiau trecios trilogijos dalies. drinks_cheers.gif Jau koki ispudi padare antroji-"Palac" wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif ir as laukiau...
Dabar lauksiu visu seriju biggrin.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 10 19, 19:20)
Atrodo, mačius.
O kaži kaip Mama po kontraktu ?

Man jis patiko 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2015 10 19, 19:30)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  ir as laukiau...
Dabar lauksiu visu seriju  biggrin.gif
Sveikos  4u.gif

O as pradejau ziureti thumbup.gif Tai ka, neturesiu su kuom geltonintis? bigsmile.gif As jau turiu savo zudiko versija, noriu su kuom nors pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 10 19, 18:29)
Nors "Шанс/2015"  vienoje vietoje stipriai sugraudino "kai Andrej jasulaiko už rankos ant stogo krašto, taip natūraliai suvaidinta, išvadino isterička, gerai pakratėsmile.gif" , bet taip man suspaudėman širdį šitas momentas...

Man ši vieta "įstrigo" labai, gal labai nesugraudeno, bet "įstrigo" tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Влюблённые женщины (Любовницы)" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1386163

user posted image

Atsakyti
pradėjau _ Непридуманная жизнь / Екатерина (1-16 серии из 16) (Фуад Шабанов) [2015, мелодрама, драма, биография - neblogas 4u.gif
laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 10 19, 22:48)
Man ši vieta "įstrigo" labai, gal labai nesugraudeno, bet "įstrigo" tai tikrai ax.gif

susigraudenau ir as verysad.gif
Labas
Atsakyti
Vakar iki isnaktu "Паук (Гознак)" ziurejau, atsitraukti negalejau thumbup.gif Sedziu siandien darbe isvarvejusiom akim blush2.gif Su zudiku apsirikau. blush2.gif Jau tik 7 serijoj emiau gaudytis, bet vis tiek nesuvedziau galu, motyvo neradau, alibi turejo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 21, 07:27)
Vakar iki isnaktu "Паук (Гознак)" ziurejau, atsitraukti negalejau thumbup.gif Sedziu siandien darbe isvarvejusiom akim blush2.gif Su zudiku apsirikau. blush2.gif Jau tik 7 serijoj emiau gaudytis, bet vis tiek nesuvedziau galu, motyvo neradau, alibi turejo. g.gif

LABAS RYTAS 4u.gif

Aš pamiršus pirmus filmus, nors žinau, kad patiko. Būtina žiūrėt iš naujo, kažin?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 10 21, 08:43)
LABAS RYTAS 4u.gif

Aš pamiršus pirmus filmus, nors žinau, kad patiko. Būtina žiūrėt iš naujo, kažin?

Nebutina, nes ten kiekviena atskira istorija, susijusi viena su kita nebent tik tuom, kad bylas tiria milicininkas Cernovas su savo skyriumi drinks_cheers.gif Ir bylos tokios rezonancines, tikrai vykusios, tikrai isaiskintos tais metais drinks_cheers.gif
Pradejau ziureti-iskart begau skaityti apie ta byla, tai vienintelis neatitikimas tai, jog ta analogu neturinti byla is tiesu buvo 1977, o filme parodoma, kad 1967, bei kad filme isaiskina ja per savaite, o realybeje is tiesu ji isaiskinta buvo tik per metus. Tai vieninteliai tokie neatitikimai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Квест" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1386590

user posted image

Na ir plaukuosena Mažoro doh.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 10 21, 14:34)
Na ir plaukuosena Mažoro doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif doh.gif
Grįžus išteatro studijos vėl žiūrėsiu Durnaja krov, 3 serija vakar pradėjau žiūrėti ax.gif
Atsakyti