Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

Сегодняшняя премьера

"Будущее совершенное" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1385730

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 18, 11:42)
Maja Di_ biografinis, drama, apie lenkų dainininkę
XXVII Tema ''Анна Герман'' /2012/ Трейлер-1
Трейлер-2
Man labai patko.

user posted image

Aciu, Visgi, va biografinis ir nors nebeprisiminiau pavadinimo, bet pats paciausias, kol kas niekas jo dar neperspjove wub.gif O treileri paziurejau-vel asara isspaudziau... Biografinis, bet veiksmo sooociai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 18, 10:42)

Aš ir nemėgstu kai į mane kreipiasi Jus, ar dar geriau-
kai kokios dukterėčios ar sūnėnai, ar krikšto sūnus kreipiasi Teta xxxxx.
Aišku, dabar jau taip nesikreipia šimtą metų, nes greit atmušiau tą reikalą.
Į mane tik Tu, ir tik vardu.

drinks_cheers.gif Maniskiai irgi teta nevadina ir tu sako...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 17, 14:37)
Сегодняшняя премьера

"Шанс" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1385490

Ka tik pasiziurejau sita. Tokia sekmadienine Pelenes istorija, va tik treileris labai neidomus parinktas schmoll.gif Buciau pagal treileri tikrai neziurejus, nes jis visai neinformatyvus. Pataisysiu:
viena nescia mergina netycia tampa zudyniu liudininke. Jos iesko ir policija, kaip neva zudikes, ir banditai, kaip liudininkes. Mergina isbego kaip stovi-be pinigu, be dokumentu... Autobusu stotyje sutinka laiminga sutuoktiniu pora, kurie taip pat laukiasi vaikelio. Susipazista, issikalba, pasirodo, sutuoktinis-milijonierius, vedes neturtinga mergina, jo gimine issizada... Ir kas galejo pagalvoti, jog ivyks avarija, autobusas apsivers, visi zus, o ta nescia mergina kabinsis paskutinio suteikto sanso dingti is policijos ir banditu akiracio, prisiemusi svetima, to jau zuvusio milijonieriaus zmonos pavarde...
Trys serijos visai maloniai susiziurejo, na toliau jau tai muilas prasidejo blush2.gif Viena laime, kad viska i 4 serijas patalpino, nesikankinau biggrin.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 18, 15:40)
Ka tik pasiziurejau sita.

Pabandysiu ir aš pažiūrėti šį mini serialą ax.gif Vakar pačia pradžią mačiau per Tv ax.gif
Nemėgstu irgi kai į mane jūs kreipiasi doh.gif
Atsakyti
O man nuo 6 serijos visai ziurisi NIUXAC paskui griebsiu sita apie lenku dainininke smile.gif
Siandien buvau kine, ziurejau Everesta juokingiausia, kad ejau su 5-meciu sunum smile.gif ispudzio nepaliko, ismesti pinigai.
Delo cesti man labai patiko vien del poros Chadovu 4u.gif abu man jie nerealus 4u.gif ir siaip man veiksmo filmai apie mafija labai patinka.
Atsakyti
Na ka, merginos, itrauke mane Regina- kuo toliau, tuo labiau patinka... Dziaugiuos del jos, zaviuos ja... Nors man is grozio puses labiau patinka Valentina.
Regina-tokia subtili, tyra, atvira (bet kartu ir uzsidarius), zavi mergicka... Kol kas ji mano ekrane po Paryziu vaiksto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 spalio 2015 - 18:10
QUOTE(spoorga @ 2015 10 18, 19:07)
... Kol kas ji mano ekrane po Paryziu vaiksto...

Pas mane - su šlepetėm per sniegą sad.gif
Po ilgo nieko nežiūrėjimo ant šito serialo užsikabinau. Turbūt grįžtu į žiūrovės pareigas biggrin.gif

Sveikos, kas dar prisimenate wink.gif
Atsakyti
ką tik baigiau žiūrėt Красная королева / Красота по-советски (1-12 серии из 12) (Алёна Семёнова) [2015, мелодрама, биография - thumbup.gif thumbup.gif filmas 4u.gif
juokingiausias buvo momentas, kai Regina būgną žaislinį padovanojo "mažam berniukui Volodenkai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 spalio 2015 - 20:13
QUOTE(Tekšė @ 2015 10 18, 18:20)

Sveikos, kas dar prisimenate wink.gif

Sveika sveika 4u.gif O kaip gis nepamirsom...

Grizo Mb, tai Regina i sona. Niuxachiu ziurim. Nieko... gero po truputi...
O tas niuxach-aktorius man labai patinka... taip zavingai svepluoja-kalba pro nosi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 10 18, 20:34)
Sveika sveika  4u.gif  O kaip gis nepamirsom...

Grizo Mb, tai Regina i sona. Niuxachiu ziurim. Nieko... gero po truputi...
O tas niuxach-aktorius man labai patinka... taip zavingai svepluoja-kalba pro nosi...  blink.gif

Man antras sezonas visai nesiziuri schmoll.gif
Papildyta:
Bet jau Grudytes papai nukare baisu ziureti doh.gif viskas ok, bet kam tos iskirptes. O jau akcentas tragiskas...ar ji cia vaidina ar kas yra, nes net as budama gryna lietuve sneku beveik be akcento (Kipre susipazinau su tikrais rusais, tai jie ta sake) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 18, 21:13)
ką tik baigiau žiūrėt Красная королева / Красота по-советски (1-12

Nu bet jau pabaiga. Šakės blink.gif Ir aš ką tik baigiau.
Atsakyti