laba vakara, pradėjau Красная королева / Красота по-советски (1-12 серии из 12) (Алёна Семёнова) [2015, мелодрама, биография - patinka
Pradejau ziureti NIuxach, ne stebuklas, zodziu...
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 17, 19:04)
Pradejau ziureti NIuxach, ne stebuklas, zodziu...
Aš jį žadu pradėti žiūrėti ir nepradedu niekaip
Magikianus vėl pradėjau žiūrėti
nepamenu, kuri lygino Krasnaja karalieva su VML, tai kad nei viens, nei trys
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 17, 20:19)
nepamenu, kuri lygino Krasnaja karalieva su VML, tai kad nei viens, nei trys
Tai aisku, kad ne. VML eiline drama, o Krasnaja korolieva biografija, gyvenimiskas, nerealus
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 18, 09:24)
Tai aisku, kad ne. VML eiline drama, o Krasnaja korolieva biografija, gyvenimiskas, nerealus
Nėr ko lygint jų, visai nepanašūs, VML grynas muilas, jau baigiu pamiršt apie ką, o Reginą sunku pamiršti.
Baiginėju (16 serijų peržiūrėjau) Дело чести, patinka, toks neištemptas, nors ir 20 seijų.
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 18, 10:17)
Nėr ko lygint jų, visai nepanašūs, VML grynas muilas, jau baigiu pamiršt apie ką, o Reginą sunku pamiršti.
Baiginėju (16 serijų peržiūrėjau) Дело чести, patinka, toks neištemptas, nors ir 20 seijų.
VLM-gryna Meksika O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi ) pakankamai greit Buvo biografinis apie ta daininke, kur Italijoj papuole i avarija(mergos, priminkit), takart, pamenu, nerealus jis man buvo, 10 balu O dabar net pavadinimo nepamenu
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 18, 09:34)
VLM-gryna Meksika O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi ) pakankamai greit
VML-muilas meksikietiskas, o Regina - ... su biografiniais motyvais.
Bet ir visokius detektyvus, trilerius pasimirstu... Nedaug filmu islieka (kai tiek praziuri), kad irpavadinima ir eiga prisimintum... O ga man su atmintim nekas
Sveikos
Matot, kiek žmonių tiek nuomonių, vienam tas patiko kitam kitas. Man VML labiausiai patikęs, tai su juo ir lyginu, laukiu kada koks serialas perspjaus VML, šis, "Krasnaia koroleva" neperspjovė, bet priskiriu jį prie labai patikusių serialų
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 18, 10:34)
VLM-gryna Meksika O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi ) pakankamai greit Buvo biografinis apie ta daininke, kur Italijoj papuole i avarija(mergos, priminkit), takart, pamenu, nerealus jis man buvo, 10 balu O dabar net pavadinimo nepamenu
Tai aišku tujink, tuo labiau, kad jau seniau nei šioj temoj bendraujam , ir realybėj mėgstu kai mane tujina, jaunesnė jaučiuos .
Na tai, mergos, priminkit kas tai per filmas, baigsiu Дело чести (jau tas 20 serijų... ), to imčiaus.
Maja Di_ biografinis, drama, apie lenkų dainininkę
XXVII Tema ''Анна Герман'' /2012/ Трейлер-1
Трейлер-2
Man labai patko.
Į mane tik Tu, ir tik vardu.
XXVII Tema ''Анна Герман'' /2012/ Трейлер-1
Трейлер-2
Man labai patko.
Į mane tik Tu, ir tik vardu.
QUOTE(Visgi @ 2015 10 18, 11:42)
Maja Di_ biografinis, drama, apie lenkų dainininkę
Ačiū