Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

laba vakara, pradėjau Красная королева / Красота по-советски (1-12 серии из 12) (Алёна Семёнова) [2015, мелодрама, биография - patinka thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau ziureti NIuxach, ne stebuklas, zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 17, 19:04)
Pradejau ziureti NIuxach, ne stebuklas, zodziu...

Aš jį žadu pradėti žiūrėti ir nepradedu niekaip rolleyes.gif
Magikianus vėl pradėjau žiūrėti ax.gif
Atsakyti
nepamenu, kuri lygino Krasnaja karalieva su VML, tai kad nei viens, nei trys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 10 17, 20:19)
nepamenu, kuri lygino Krasnaja karalieva su VML, tai kad nei viens, nei trys doh.gif

Tai aisku, kad ne. VML eiline drama, o Krasnaja korolieva biografija, gyvenimiskas, nerealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 18, 09:24)
Tai aisku, kad ne. VML eiline drama, o Krasnaja korolieva biografija, gyvenimiskas, nerealus  4u.gif

Nėr ko lygint jų, visai nepanašūs, VML grynas muilas, jau baigiu pamiršt apie ką, o Reginą sunku pamiršti.
Baiginėju (16 serijų peržiūrėjau) Дело чести, patinka, toks neištemptas, nors ir 20 seijų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 18, 10:17)
Nėr ko lygint jų, visai nepanašūs, VML grynas muilas, jau baigiu pamiršt apie ką, o Reginą sunku pamiršti.
Baiginėju (16 serijų peržiūrėjau) Дело чести, patinka, toks neištemptas, nors ir 20 seijų.

VLM-gryna Meksika drinks_cheers.gif O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi blush2.gif ) pakankamai greit irnesakyk.gif Buvo biografinis apie ta daininke, kur Italijoj papuole i avarija(mergos, priminkit), takart, pamenu, nerealus jis man buvo, 10 balu thumbup.gif O dabar net pavadinimo nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 18, 09:34)
VLM-gryna Meksika drinks_cheers.gif O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi blush2.gif ) pakankamai greit irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif VML-muilas meksikietiskas, o Regina - ... su biografiniais motyvais.
Bet ir visokius detektyvus, trilerius pasimirstu... Nedaug filmu islieka (kai tiek praziuri), kad irpavadinima ir eiga prisimintum... O ga man su atmintim nekas g.gif blink.gif lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Matot, kiek žmonių tiek nuomonių, vienam tas patiko kitam kitas. Man VML labiausiai patikęs, tai su juo ir lyginu, laukiu kada koks serialas perspjaus VML, šis, "Krasnaia koroleva" neperspjovė, smile.gif bet priskiriu jį prie labai patikusių serialų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 18 spalio 2015 - 09:50
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 18, 10:34)
VLM-gryna Meksika drinks_cheers.gif O Regina pamirsi(ar galiu kreiptis-Tu? Cia visos senbuves tujinasi blush2.gif ) pakankamai greit irnesakyk.gif Buvo biografinis apie ta daininke, kur Italijoj papuole i avarija(mergos, priminkit), takart, pamenu, nerealus jis man buvo, 10 balu thumbup.gif O dabar net pavadinimo nepamenu lotuliukas.gif

Tai aišku tujink, tuo labiau, kad jau seniau nei šioj temoj bendraujam mirksiukas.gif , ir realybėj mėgstu kai mane tujina, jaunesnė jaučiuos ax.gif .
Na tai, mergos, priminkit kas tai per filmas, baigsiu Дело чести (jau tas 20 serijų... doh.gif ), to imčiaus.
Atsakyti
Maja Di_ biografinis, drama, apie lenkų dainininkę
XXVII Tema ''Анна Герман'' /2012/ Трейлер-1
Трейлер-2
Man labai patko.

user posted image

Aš ir nemėgstu kai į mane kreipiasi Jus, ar dar geriau-
kai kokios dukterėčios ar sūnėnai, ar krikšto sūnus kreipiasi Teta xxxxx.
Aišku, dabar jau taip nesikreipia šimtą metų, nes greit atmušiau tą reikalą.
Į mane tik Tu, ir tik vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 spalio 2015 - 10:47
QUOTE(Visgi @ 2015 10 18, 11:42)
Maja Di_ biografinis, drama, apie lenkų dainininkę

Ačiū 4u.gif
Atsakyti