Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 14, 15:14)
Ir sitas neuzkabino blush2.gif 6 pasiziurejau ir galvoju, gal man gana jau blush2.gif Pirmos dvi serijos ir mane uzkabino, nes vyko kazkoks veiksmas, o toliau nieko nematau, tik podiuma, keiciamas sukneles ir manekeniu "razborkes" anais laikais.
Tai ne tas serialas, del kurio vertetu nemiegoti naktimis schmoll.gif

Einu ieskoti kazko tokio, kas priverstu mane akiu neatitraukti ir klausti "o kas bus toliau", "o kuo visa tai baigsis"

Matai kaip skirtingai ax.gif . Man po šito serialo dar nieko nesinori žiūrėt ax.gif . Jau kokios 3 dienos praėjo biggrin.gif . Trys filmai, kuriuos į pirmą vietą kol kas statau, tai Nereikalingų žmonių sala, Mažoras ir šis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 14 spalio 2015 - 14:30
O as vakar pradejau ziureti is nevilties "Fifteen shades of gray" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 14, 15:23)
Matai kaip skirtingai ax.gif . Man po šito serialo dar nieko nesinori žiūrėt ax.gif . Jau kokios 3 dienos praėjo biggrin.gif . Trys filmai, kuriuos į pirmą vietą kol kas statau, tai Nereikalingų žmonių sala, Mažoras ir šis.

Kai tu serialu jau milijonas perziureta, tai pasidariau labai isranki biggrin.gif
Del dvieju pirmu isvardintu-sutinku, ispudis ilgam drinks_cheers.gif

Pradejau "Kult" ziureti, pagal treileri, galvojau, kad bus kazkas panasaus i "Ostraf nenuznyh liudei". Baigiu ziureti 2 serija, bet dar nera to cinkelio "o kas bus toliau". Idomu, isivaziuos ar ir ji teks mesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 14, 18:37)
Pradejau "Kult" ziureti, pagal treileri, galvojau, kad bus kazkas panasaus i "Ostraf nenuznyh liudei". Baigiu ziureti 2 serija, bet dar nera to cinkelio "o kas bus toliau". Idomu, isivaziuos ar ir ji teks mesti? g.gif

Po 4 seriju meciau.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 10 14, 18:37)

to cinkelio "o kas bus toliau". Idomu, isivaziuos ar ir ji teks mesti? g.gif

man taip su "Niuxac" buvo. Vis laukiau,o kas toliau kas toliau biggrin.gif Ziauriai patiko II sezonas ir visai ne silpnesnis nei pirmasis.
Atsakyti
O as dar nepradejau Niuxac,bet zinau viena, meiles dramos ne man smile.gif prasukineju, tiek neidomu, todel man VML ir nepatiko. Man patinka astrus filmai su meiles prieskoniu biggrin.gif mazhor, delo cesty, Mech, Lyst ozydanyje, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 10 15, 13:23)
O as dar nepradejau Niuxac,bet zinau viena, meiles dramos ne man smile.gif prasukineju, tiek neidomu, todel man VML ir nepatiko. Man patinka astrus filmai su meiles prieskoniu  biggrin.gif  mazhor, delo cesty, Mech, Lyst ozydanyje, ir t.t.

Man irgi tokie patinka, o va Niuxač šiaip sau, pažiūrėjau pirmą sezoną, bet antro sezono nežiūrėsiu. Man tokie su fantastikos elementais nelabai. Dabar delo česti imsiuos biggrin.gif
Atsakyti
Aš peržiūrėjau "Krasnaja koroleva" man patiko, bet ne taip kaip VML smile.gif man trūko gražių vyrų lotuliukas.gif

Lionesss, kokį įspūdį paliko "Fifteen shades of gray"???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 16 spalio 2015 - 18:04
QUOTE(amirrr @ 2015 10 16, 18:04)
Aš peržiūrėjau "Krasnaja koroleva" man patiko, bet ne taip kaip VML smile.gif man trūko gražių vyrų  lotuliukas.gif

Lionesss, kokį įspūdį paliko "Fifteen shades of gray"???

Man pakankamai abu jos vyrai patiko biggrin.gif
Fuflo shades of gray, absoliutus 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 10 16, 19:04)
Aš peržiūrėjau "Krasnaja koroleva" man patiko, bet ne taip kaip VML smile.gif man trūko gražių vyrų  lotuliukas.gif

Vakar baigiau ir aš šį serialą žiūrėti ax.gif Pradžia buvo įdomi, kažkur nuo vidurio trupūtį prasukinėjau, poto vėl įdomu tapo ax.gif Bet tikrai galiu sakyti, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Ботаны" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1385404

user posted image
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Шанс" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1385490

user posted image