Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

Labas rytas 4u.gif

Kazkaip paprastai savaitgali apmazeja zinuciu - o cia ziuriu jau penktadieni tuscia tongue.gif .

Mano zvirbliukas praeita nakti ismiegojo be prabudimu, sia irgi tik karteli nubudes buvo. Kazkaip gryzo geras miegas i musu namus biggrin.gif . Nuotaikos diena bangom keiciasi.
Vakar vazinejomes jau naujoj masininej kedutej (isigijom pagaliau issvajota wub.gif ), tai maziui labai patiko - sedejo akis isputes biggrin.gif . Nors ir miegojo tiek pirmyn tiek atgal vaziuojant. As kadangi gavau is vyro masina visai dienai - tai lekiau i darba su bendradarbem pasimatyt ir papliurpt prie kavos. Oi, kaip gera, kaip pasiilgsti tu moterisku plepaliuku blush2.gif
Papildyta:
laimutukas nu bet mazoji tai pokstininke thumbup.gif

ruta zalia - kazkaip prisiminiau Tavo peti. Ar praejo uzdegimas? Pavyko kazkaip isgydyti?
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 10, 08:51)

ruta zalia - kazkaip prisiminiau Tavo peti. Ar praejo uzdegimas? Pavyko kazkaip isgydyti?

Labas rytas,

aciu, siek tiek geriau, bet vis tiek jauciu, ypatingai nakti ir ranka stipriai tirpsta sad.gif

Nera laiko kada parasyti, o ir nelabai yra ka rasyti. Sunus vis dar namuose, tai veiksmo nuolat yra, vien pratybu kiek reikia namuose padaryti. Kazkaip kai mokykloje darbus daro nesijaucia to kruvio, bet namuose yra ka veikti. Mergina aktyvi kaip visada, panasu, kad jau einam prie dvieju dienos miegu. Naktimis keliaujam - lovyte - lova-lovyte-finisas vistiek lovoje buna verysad.gif
Atsakyti
laba diena,

mes vakar atsventerm vyro gimtadieni. kadangi laukem sveciu, tai nemazai virtuveje sukausi. net torta iskepiau smile.gif

ruta_zalia, oj kaip suprantu ta maratona. manoji sianakt kelesi 5 kartus doh.gif jauciuosi nusikamavusi ir vis tiek galutinai miegoti baige musu lovoj, nes jau nebeturejau jegu keltis 6 karta sad.gif

atsikeliau su itinusiais ir skaudanciais akiu vokais. mastau pas kokai man cia dabar gydytoja reiktu nueiti. okulistas speju ne prie ko cia g.gif
Atsakyti
Labuka wink.gif

Aš taip pat dažnai perku internetu, tik vaisitnė prie pat namų, tai jei ko reikia ir nuleku. Dažniausiai pirkdavau iš amazono, nes 10proc. nuolaidą turėjau, bet padarė, kad nemokamas siuntimas perkant ne mažiau kaip už 20svarų, tai nebeperku smile.gif Iš vis, man dekretinės pasibaigė jau birželio pab. , tai oi kaip pirkinių sumažėjo biggrin.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 09, 12:22)
O geriausia ryte, keliausi dicki suruost, o mazute liko lovoj miegot. Vis pasiziuredavau, kaip miega. Paskui ziurim su vyru, kad lovoj koldros kugis juda. Kazkaip maziuke sugebejo ant galvos uzsitempt koldra ir sedosi, o atsisedus kuiciasi ir neissikapsto is po koldros  lotuliukas.gif dar taip nebuve  lotuliukas.gif prajuokino is pacio ryto ji mus  thumbup.gif

Aš aną naktį prabundu, žiū, kad vaiko lovytėj nėra! jatus kaip išsigandau...o ji pasirodo kažkaip į kitą pusę pergulė, tai kojos nelabai naktį matėsi smile.gif

Kur čia prisėsi prie to kompo, kai mažiukei reikia mamos tik smile.gif Visada būdavo problemų su antru miegeliu, o vakar jau pirmą tik numigo pusvalandį ir viskas. Antrą kartą ėjom miegoti 14val. tai ir aš nusnaudžiau valandėlę, nes pavargus būnu. O aš dar antro noriu lotuliukas.gif

Leilita, kokia šaunuolė, aš nemoku tortų daryti, o vyras moka thumbup.gif bet aš ir nesu mėgėja didelė

Aš šiandien pasidažiau, kad gražesnė atrodyčiau SAU ax.gif
Ar kvepinates? Aš kai gimė mažiukė kažkaip nustojau, kad nebūtų jai blogai nuo tų kvapų, bet jau visai norėčiau kaip nors kvepėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akari: 10 spalio 2015 - 13:32
QUOTE(akari @ 2015 10 10, 14:31)
Ar kvepinates? Aš kai gimė mažiukė kažkaip nustojau, kad nebūtų jai  blogai nuo tų kvapų, bet jau visai norėčiau kaip nors kvepėti smile.gif

schmoll.gif Jau keli metai nesikvepinu, man toks gyvenimas mielesnis ir sveikesnis, nes nosis labai jautri cheminiams kvapams. Aisku viskas dar nuo kiekio ir kokybes priklauso, bet kai praeina dama kvepalu vonioje issimaudziusi darosi labai bjauru ir aisku tenka purskalo griebtis. Iki sunaus dar siek tiek pasikvepindavau, veliau viskas tik mazejo, tas pats su kosmetika. Dabar pastebejau, kad be konturinio piestuko net pati sau grazesne, uztenka tik blakstienas pariesti ir antakius laiku paryskinti smile.gif Metai keicia zmogu ax.gif

Geda pasakyti, bet lauke saltoka, gryzom is parko su raudonais zandais ir nusalusiom ausim. Vejas ledinis, o mergina protestuoja pries pirstines, bet kai gerai uzkamsiau po rankovytes krasteliu beliko susitaikyti smile.gif
Mano maze retkarciais jau viena, t.y. nesilaikydama, pastovi. Sakau gal greitai ir vaikscioti prades, nes dabar uztenka tik i mano pirsta isikibti ir keliauja, as jos jau nelaikau. Tik va nugara tai kencia nuo tokiu kelioniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

As vakar isdrisau su gipsu be ramentu eiti, aj galvoju paskutines dienos, gal nesulauzysiu as jo. Kol kas sveikas. Tai issiploviau styrai grindis, susitvarkiau zmoniskai namus. Net akyse sviesiau pasidare.
O vakarop sustresavau, pasiemiau maze uz rankuciu vest. Ir ji stiebiasi ant pirstuku ir linksta i prieki doh.gif nu ple, dickis su begunu varinejo, nebuvo taip kad stiebtusi. O va mazute nori stiebtis. Nors iki beguno graziai zingsniavo, taip negera pasidare verysad.gif bet reikes kazkaip neleist taip eit.
Papildyta:
QUOTE(akari @ 2015 10 10, 13:31)

Aš šiandien pasidažiau, kad gražesnė atrodyčiau SAU  ax.gif
Ar kvepinates? Aš kai gimė mažiukė kažkaip nustojau, kad nebūtų jai  blogai nuo tų kvapų, bet jau visai norėčiau kaip nors kvepėti smile.gif

As namie nei dazausi, nei kvepinuosi. Nebent jeigu kur einu. Bet pvz su vaikais i lauka, ar i parde man spakliaus nereikia. Mano anyta pastoviai prisidazius, tai paskui kol atprausiu maziukus nuo jos tusu nubyrejusiu, rubelius lupdaziais suvaro. Ale tokia visa olialiaske, tai ka jau su ja daryt doh.gif As net aukstakulniu nenesioju, visi batai lygiu padu.
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 10, 16:09)
Laba diena  4u.gif

As vakar isdrisau su gipsu be ramentu eiti, aj galvoju paskutines dienos, gal nesulauzysiu as jo. Kol kas sveikas. Tai issiploviau styrai grindis, susitvarkiau zmoniskai namus. Net akyse sviesiau pasidare.
O vakarop sustresavau, pasiemiau maze uz rankuciu vest. Ir ji stiebiasi ant pirstuku ir linksta i prieki  doh.gif  nu ple, dickis su begunu varinejo, nebuvo taip kad stiebtusi. O va mazute nori stiebtis. Nors iki beguno graziai zingsniavo, taip negera pasidare  verysad.gif bet reikes kazkaip neleist taip eit.
Papildyta:
As namie nei dazausi, nei kvepinuosi. Nebent jeigu kur einu. Bet pvz su vaikais i lauka, ar i parde man spakliaus nereikia. Mano anyta pastoviai prisidazius, tai paskui kol atprausiu maziukus nuo jos tusu nubyrejusiu, rubelius lupdaziais suvaro. Ale tokia visa olialiaske, tai ka jau su ja daryt  doh.gif  As net aukstakulniu nenesioju, visi batai lygiu padu.

Tai su vaikais mokysies vaikščiot lotuliukas.gif

Maniškė su vaikštyne varinėja po namus, o va eiti visai nenori prilaikoma

Aš be kosmetikos negraži esu ;/ tai kartais pasidažau, tada nuotaika tikrai geresnė būna, bet ir į miestą eidama ne visada dažausi smile.gif Aukštakulnių nebedėviu kai su vyru susipažinau. N etodėl, kad jis mažas būtų, bet kažkaip nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 10, 15:17)
Tai su vaikais mokysies vaikščiot  lotuliukas.gif

Maniškė su vaikštyne varinėja po namus, o va eiti visai nenori prilaikoma

Aš be kosmetikos negraži esu ;/ tai kartais pasidažau, tada nuotaika tikrai geresnė būna, bet ir į miestą eidama ne visada dažausi smile.gif Aukštakulnių nebedėviu kai su vyru susipažinau. N etodėl, kad jis mažas būtų, bet kažkaip nebereikia.

Tikrai, mokysimes smile.gif

As tai save visokia myliu ir sau esu grazi wub.gif klasiokai tik visokius kompleksus vare, gerai kad neivare lotuliukas.gif
Tai viliojai vyrus aukstakulniais ? mirksiukas.gif

As anksciau fanatike buvau, nuo kokios 9 klases net zieminiai buvo aukstakulniai. Ot man reikejo, asaros upeliais ritosi kol gavau. Iki mokyklos 2 km reikejo eit kaimo keliuku, bet dzin buvo lotuliukas.gif o va kai lauktis pradejau, padejau juos i sali. Paskui mazi vaikiukai, neduok Die pargriuciau su tais kulnais, ir nepatogu kazkaip pasidare doh.gif
Atsakyti
as irgi mazai kvepinuosi ir retai, o va mano vyras tai visada atskele sir nusiprauses pasikvepina ir kur eidamas dar [apildomai kvepinasi biggrin.gif kosmetikos mazai naudoju, tik tusa ir lupo blizgi, bet ir tai ne kiekviena diena.

Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 10, 10:39)
aciu, siek tiek geriau, bet vis tiek jauciu, ypatingai nakti ir ranka stipriai tirpsta sad.gif

Nera laiko kada parasyti, o ir nelabai yra ka rasyti. Sunus vis dar namuose, tai veiksmo nuolat yra, vien pratybu kiek reikia namuose padaryti. Kazkaip kai mokykloje darbus daro nesijaucia to kruvio, bet namuose yra ka veikti. Mergina aktyvi kaip visada, panasu, kad jau einam prie dvieju dienos miegu. Naktimis keliaujam - lovyte - lova-lovyte-finisas vistiek lovoje buna  verysad.gif

Sveikatos didzkiui 4u.gif . Maniskis irgi jau tik pora kartu per diena pamiega. O jau kai naktim prasideda kelimusi maratonas - as greit pasiduodu ir isikeliu i lova doh.gif . Aisku, tada jau abu su MB blogiau miegam, nes gi apspardo abudu. Nu bet man rymot prie lovytes nakti per sunku doh.gif

QUOTE(Leilita @ 2015 10 10, 11:44)
mes vakar atsventerm vyro gimtadieni. kadangi laukem sveciu, tai nemazai virtuveje sukausi. net torta iskepiau smile.gif

atsikeliau su itinusiais ir skaudanciais akiu vokais. mastau pas kokai man cia dabar gydytoja reiktu nueiti. okulistas speju ne prie ko cia g.gif

Kaip sauniai 4u.gif . As niekad nesu kepus torto blush2.gif

O del akiu - cia gal odos labiau daktaras padetu g.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 10, 14:31)
Aš šiandien pasidažiau, kad gražesnė atrodyčiau SAU  ax.gif

As pasidazau kai jau kur i miesta lendam, nes savam kaime man vienodai, kad negrazi lotuliukas.gif . O kvepintis niekada nebuvau megeja - praktiskai progom tik kvepalus issitraukdavau. Tai man ju nelabai ir truksta tongue.gif . Mano paaugliuke gi baisi dama - jai vat kvepintis reikia (nu ne kasdien, aisku), tai jai "The Body Shop" obuoliuko kvapo nupirkus kvepaliukus thumbup.gif . Jau nors nesmirda kaip sena davatka lotuliukas.gif . O ir vyras is ten kvepalus issirinkes - vieninteliai nuo kuriu manes nescios nepykindavo - tai gal ner labai blogi biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit tos kurios maitino MP ir jau nustojo, ar reikai dar misinuko duoti?
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 10, 17:38)
o sakykit tos kurios maitino MP ir jau nustojo, ar reikai dar misinuko duoti?

Ryte, pietums, vakarienei koses, o tarpuose kas? Maniske apetitna mergina, kosiu dabr su suvalgo tikrai nemazai, nesveriu, bet MP jai dar reikia daug, krizes atveju duodu ir misini, daugiau nieko negeria. Tarpuose dar buna ir vaisiai ir koks javinukas ar sausainiai su misiniu. Nu neuzkisama maniske doh.gif
Atsakyti